miniulka91 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 gdyby nie ten gosciu to nie wiem czy bym się nie wróciła:eviltong: ale dobrze ze mu się nic nie stalo ,ten gosciu go glaskał poklepywal po boku ,wyglądał jak jego Quote
sugarr Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Oto i wątek mojego nowego tymczasowicza(Pogo): [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=66041[/URL] Quote
kiwi Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 wieczorem bedzie potracony pies, mobilizacja, mobilizacja... Quote
AniaB Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 a skąd ten pies? i dlaczego dopiero wieczorem? daj prosze watek jak załozysz.. Quote
kiwi Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 anus, z kolorowego, balakal sie tu juz dlugo, teraz go potracilo pani ktora mi daje znac bedzie go łpac dopeiro po 19 bo wczesniej musi byc w pracy od obcych ucieka kustykajac, gotow wpasc znow pod auto.. na dodatek ja zdaje egzmain za egzmianem wiec tzreba bedzie to jakos zorganizowac jeszcze perełke i bambo wydac przede wszytkim jakos i kamyka... Quote
sugarr Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 kiwi, na Perełkę czeka DT. Kontaktowałam się z Patią, dałam numer do Justyny u której jest to DT, dziewczyny sie zgadały, Justyna miała czekać na telefon od Patii kiedy przywiezie Perełkę i nadal czeka... Wiesz coś może? Quote
kiwi Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 wiem patia miala awaryjna sytuacje i nei dala rady pzrewiezc ja dopeiro dzisiaj wracam do zywych, zajme sie tym Quote
AniaB Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 ooo - tymczas dla perełki byłby znakomity.. to słodziutka dziewczynka :loveu: kocha pieszczoty i kontakt z człowiekiem.. a tymczas mógłby ja nauczyc dobrych manier (m.in. załatwiania sie na zewnątrz:lol: ) Quote
sugarr Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Tak, tak wiemy o jej "problemie" i częstymi spacerkami postaramy się przyzwyczaić ją do siusiania tylko na zewnątrz. Ja cały czas będę DT nadzorować, bo nie ma doświadczenia z psami, ale bardzo ufam tej osobie :) Tylko transport potrzebny z hotelu do Krakowa (najlepiej krowodrza), bo my obie bez samochodu. Quote
AniaB Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 moze z koncem tygodnia dopiero bede w stanie cos zaproponować.. ale lepiej małą zabrac jak najszybciej.. zawsze to i koszty mniejsze a i suni nie byłoby tak przykro samej w boksie.. Quote
kiwi Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 ja mam nadzieje ze dzisiaj sie cos uda wymyslic, nie bylam w hotelu dawno przez tenwyjazd wogole musze jakos wpasc w rytm od nowa bo chaos zapanował w mej głowie :stupid: Quote
weszka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Kurcze myślałam że Perełka już w DT. Jutro mogę ją zawieźć! Quote
sugarr Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 To kombinujcie zmotoryzowane;) Szkoda nawet płacenia za kilka ostatnich dni kiedy Perełka mogła już grzać doopke na kanapie.. :) Quote
noemik Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='kiwi']anus, z kolorowego, balakal sie tu juz dlugo, teraz go potracilo pani ktora mi daje znac bedzie go łpac dopeiro po 19 bo wczesniej musi byc w pracy od obcych ucieka kustykajac, gotow wpasc znow pod auto.. na dodatek ja zdaje egzmain za egzmianem wiec tzreba bedzie to jakos zorganizowac jeszcze perełke i bambo wydac przede wszytkim jakos i kamyka...[/QUOTE] Kiwi, gdzie dokłądnie lata ten pies, ja bede dzis na kolorowym kolo 6tej, moge pomoclapac, tylko musze wiedziec jak on wyglada... Quote
kiwi Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 super, dam ci znac jak bedzie akcja - to zadzwonie. nie wiem gdzie dokladnie bo sie przemeiszcza - teraz no go wogole nie ma... podobno żółty z uszkodzonymi łapami Quote
Asior Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 moja nastepna miłość..... przekochany cudowny psiak :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5435401#post5435401[/url] Quote
noemik Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='kiwi']super, dam ci znac jak bedzie akcja - to zadzwonie. nie wiem gdzie dokladnie bo sie przemeiszcza - teraz no go wogole nie ma... podobno żółty z uszkodzonymi łapami[/QUOTE] nie widzialam go dzisiaj. sprobuje jutro po pracy... chyba ze juz wczesniej da sie zlapac. Quote
Patia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Przykro mi ale z powodów ode mnie niezależnych nie byłam w stanie przetransportować Perełki w poniedziałek :-( Przepraszam Twój wczorajszy sms Kiwi otrzymałam dopiero o 22.30 byłam pewna , że już kogos macie. Quote
sugarr Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='sugarr'][URL]https://www.mh-uni-ssl.pl/MF/webform1.aspx[/URL]# Mozna tu dostać jakieś bezpłatne: Są tam przede wszystkim : [LIST] [*]opakowanie suchej karmy Pedigree® Junior 500g [*]cztery saszetki mokrej karmy Pedigree® Junior 100g [*]Pedigree® DentaStix™ [*]książeczka "Wszystko, co powinieneś wiedzieć o swoim piesku"[/LIST]Niestety z Pedigree, ale jak wypełni się większą część ankiety jest szansa na zapas karmy na 3 miesiące... Może dla jakiegoś schroniska się trafi? Jak dużo dogomaniaków wypełni to jest jakaś tam szansa, że karma trafi do potrzebujących :)[/quote] Dostałam właśnie tą paczkę, naprawdę myślę, że warto to zamówić. Gdyby tak z 10 osób to dostało, to zabaweczki można sprzedać na bazarku a karmę przeznaczyć na jakieś najbiedniejsze szczeniory, może kieleckie? Pedigree czy nie, zawsze to jedzenie i zawsze jakieś pieniądze, zabaweczka urocza, ale jako że mam teraz tymczasowicza, to będzie dla niego. [IMG]http://img520.imageshack.us/img520/4069/p5160200fl2.jpg[/IMG] [IMG]http://img520.imageshack.us/img520/1874/p5160201fn1.jpg[/IMG] Już zamawiam na dane brata następną paczkę, co prawda nie ma psa... Ale przecież i tak trafi do psów :D Bo niestety na ten sam adres mi nie przyślą Quote
AniaB Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 sugarr - ja powklejełam na kilku watkach Twój post - mogłam..? mysle ze to bardzo fajny pom,ysł - niektórzy maja na tymczasach szczeniaki... mogliby skorzystać.. Quote
Recommended Posts