Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Jagienka']Cioteczki, mam chętną na sunię, wielkości nie większa niż spaniel, wiek obojętny. Psina jechałaby do Francji i mieszkała na plebani w pokoju z Panią tam pracującą. Pani jest ciocią mojej koleżanki. Tylko najlepiej, żeby była z domku tymczasowego, żeby wiedzieć o niej więcej. Pani przyjechałaby po nią w lipcu dopiero, ale wiem, że ma być w Polsce w kwietniu i jakby się zakochała w jakiejś bidzie i osoba opiekująca się psiakiem wyrobiłaby jej paszport i zachipowała to by ją wzięła. Oczywiście koszty pokryje ta Pani. Mamy w ogóle jakieś bidy w domach tymczasowych?? Wiem o Majkim, ale ona woli sunię.[/QUOTE]
a Yoko co jest u Asior?

Posted

[quote name='noemik']a Yoko co jest u Asior?[/quote]
już wysyłam... na smierć zapomniałam :oops:
[quote name='Therion']Misiek pod Olkuszem ma na tymczasie 10 kg suczke i 2 małe pinczerowate suczki szczeniaki.[/quote]
Therion, ja widze, ze to świeża sprawa, potrzebuje zdjęcia i kilka zdań na temat suni... szczeniaka Pani nie chce...

Posted

[quote name='kiwi'][B]z ogólnego[/B] odejmujemy [B]39[/B] zlotych, ktore dzisiaj zaplacilam za antybiotyki i płyny ramzesa
a wodnikowi dodajemy [B]100 zł od Kochanej Lukomanki!![/B]

[B]:loveu::loveu:[/B]

[B]mamy:[/B]

[B]87,84 ogólny[/B]
[B]250 wodnik[/B]

[/quote]
[SIZE=3][B]Kiwi dziś przyszło 100 od pani profesor Leji. :loveu: ;) [/B][/SIZE][COLOR=red][SIZE=2];) przekazę ci w "kundlu" na Wodnika.[/SIZE] [/COLOR]

Posted

[quote name='weszka']Właśnie miałam proponować YOKO. Pasuje jak ulał :)[/QUOTE]

ojej :( moja suńka....tak daleko......??? a to sprawdzony na stówe domek????

Posted

Mam dwa zamówienia na psy.

1. Średni, troche mniejszy niż owczarek niemiecki, najlepiej czarny (ale to nie tak bardzo konieczne), tyle o ile zdrowy i najlepiej starszy. Pani mieszka na Kazimierzu. Ma skończone 80 lat i dlatego pies powinien być bardziej starszy ;-) Dwa razy dziennie chodzi nad Wisłę a poza tym mieszka z drugą młodszą panią która w każdej chwili gdyby zachorowała zajmuje sie psem. Pani konkretna, miła, zdecydowana.

2. Pan szuka psa do rodziny. Mieszkają w bloku, bardzo często wyjeżdżają poza Kraków. 2 dzieci które chca sie opiekować psem, pan miał juz psy i zdecydowali że teraz cza na kolejnego. Kundelek, średniej wielkości, trochę mniejszy niż ON, z krótką sierścią, najlepiej jeżdżący samochodem bo chcą go zabierać a sporo jeżdą. Nie szczeniak.

Macie coś takiego na składzie? Jeśli tak, podeślijcie mi proszę. Z Pania mam sie umówić i jej pokazać zdjęcia a panu przesłać mail.
Do mnie: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

Posted

kolo m1 łapałam wczoraj i dzisj dwa psy - bezskutecznie
jednen malutki ratlerek, biega wkolko sklepu jak blyskawica, panicznie sie boi podejsc, udalo mi sie go tylko nakarmic z daleka, druki wyglada jak morda, biegl wzdluz torow na alei pokoju miedzy plaza a m1, zadbany, ładny, z obcietym ogonem.
płci nie przyuwazylam bo bylam zajeta wyskakiwaniem z tramwaju a pies i tak mi uciekł...

Posted

[quote name='kiwi']jednen malutki ratlerek, biega wkolko sklepu jak blyskawica, panicznie sie boi podejsc, udalo mi sie go tylko nakarmic z daleka, ..[/quote]
jajku my z miniulka widziałysmy takiego małego psiaka przystanek za m1 tydzień temu,..... to pewno ten sam ....on taki maluni był :(

Posted

tam duzo psow mieszka na pobliskich dzialkach. mi zawsze dech zapiera jak widze jak przechodza przez to olbrzymie rondo - ale zlapac nie idzie tez probowalam :) (malego czarnego - skubaniec chyba rozroznia swiatla na sygnalizatorach bo wie kiedy stac a kiedy isc)

Posted

[quote name='"poprzednie rozliczenie"']
[B]mamy:[/B]

[B]87,84 ogólny[/B]
[B]250 wodnik
[/B]
odejmujemy: [B]
40 [/B]złotych badania i steryd wodniczka,
[B]20[/B] złotych druk ceigiełek
dodajemy:
[B]100 zł[/B] od Pani Prof Leji :)mamy:
[B]87,84 ogólny krakowski
290 Wodnik.
[/B]

Posted

[quote name='kiwi']kolo m1 łapałam wczoraj i dzisj dwa psy - bezskutecznie
jednen malutki ratlerek, biega wkolko sklepu jak blyskawica, panicznie sie boi podejsc, udalo mi sie go tylko nakarmic z daleka, druki wyglada jak morda, biegl wzdluz torow na alei pokoju miedzy plaza a m1, zadbany, ładny, z obcietym ogonem.
płci nie przyuwazylam bo bylam zajeta wyskakiwaniem z tramwaju a pies i tak mi uciekł...[/quote]w czwartek byłam w M1 i tez widzialam tego ratrerka i dotego 2 psy tez tego z obciętym ogonem i kudłatego małego pieska czy suczke ja siedziała na poboczu i nie wiedziała co z sobą zrobić

Posted

[quote name='kiwi']mamy:
[B]87,84 ogólny krakowski
290 Wodnik.
[/B][/quote]
[B]aktualizacja:[/B]
200 złotych od nowej rodziny Dosi - poszło na paliwo, wiec nie wliczam do rozliczenia,

do tego dostaliśmy [B]930 zl[/B] z przeznaczeniem na nowe ligockie psiaki od [B]Nowej Rodziny Dosi.

stąd:
87,84 ogolny krakowski
290 Wodnik
930 Ligota w Krakowie
:)
[/B]