noemik Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [quote name='Jagienka']Cioteczki, mam chętną na sunię, wielkości nie większa niż spaniel, wiek obojętny. Psina jechałaby do Francji i mieszkała na plebani w pokoju z Panią tam pracującą. Pani jest ciocią mojej koleżanki. Tylko najlepiej, żeby była z domku tymczasowego, żeby wiedzieć o niej więcej. Pani przyjechałaby po nią w lipcu dopiero, ale wiem, że ma być w Polsce w kwietniu i jakby się zakochała w jakiejś bidzie i osoba opiekująca się psiakiem wyrobiłaby jej paszport i zachipowała to by ją wzięła. Oczywiście koszty pokryje ta Pani. Mamy w ogóle jakieś bidy w domach tymczasowych?? Wiem o Majkim, ale ona woli sunię.[/QUOTE] a Yoko co jest u Asior? Quote
weszka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Właśnie miałam proponować YOKO. Pasuje jak ulał :) Quote
Therion Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Misiek pod Olkuszem ma na tymczasie 10 kg suczke i 2 małe pinczerowate suczki szczeniaki. Quote
sugarr Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Therion, chyba już prosiłam, ale nie dostałam odpowiedzi, nie pamiętam. Moge prosić o linka do wątku psiej rodziny z Twojego podpisu? Quote
kiwi Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 sugarr, ta psia rodzina juz dawno w domach, w niemczech.. Quote
Jagienka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [quote name='noemik']a Yoko co jest u Asior?[/quote] już wysyłam... na smierć zapomniałam :oops: [quote name='Therion']Misiek pod Olkuszem ma na tymczasie 10 kg suczke i 2 małe pinczerowate suczki szczeniaki.[/quote] Therion, ja widze, ze to świeża sprawa, potrzebuje zdjęcia i kilka zdań na temat suni... szczeniaka Pani nie chce... Quote
AgaG Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 [quote name='kiwi'][B]z ogólnego[/B] odejmujemy [B]39[/B] zlotych, ktore dzisiaj zaplacilam za antybiotyki i płyny ramzesa a wodnikowi dodajemy [B]100 zł od Kochanej Lukomanki!![/B] [B]:loveu::loveu:[/B] [B]mamy:[/B] [B]87,84 ogólny[/B] [B]250 wodnik[/B] [/quote] [SIZE=3][B]Kiwi dziś przyszło 100 od pani profesor Leji. :loveu: ;) [/B][/SIZE][COLOR=red][SIZE=2];) przekazę ci w "kundlu" na Wodnika.[/SIZE] [/COLOR] Quote
Asior Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='weszka']Właśnie miałam proponować YOKO. Pasuje jak ulał :)[/QUOTE] ojej :( moja suńka....tak daleko......??? a to sprawdzony na stówe domek???? Quote
Perfi Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 psy z modlniczki: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4083952#post4083952[/url] Quote
karusiap Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 syria,piekna sunie:): [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4067182#post4067182[/URL] Quote
Kasie Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Mam dwa zamówienia na psy. 1. Średni, troche mniejszy niż owczarek niemiecki, najlepiej czarny (ale to nie tak bardzo konieczne), tyle o ile zdrowy i najlepiej starszy. Pani mieszka na Kazimierzu. Ma skończone 80 lat i dlatego pies powinien być bardziej starszy ;-) Dwa razy dziennie chodzi nad Wisłę a poza tym mieszka z drugą młodszą panią która w każdej chwili gdyby zachorowała zajmuje sie psem. Pani konkretna, miła, zdecydowana. 2. Pan szuka psa do rodziny. Mieszkają w bloku, bardzo często wyjeżdżają poza Kraków. 2 dzieci które chca sie opiekować psem, pan miał juz psy i zdecydowali że teraz cza na kolejnego. Kundelek, średniej wielkości, trochę mniejszy niż ON, z krótką sierścią, najlepiej jeżdżący samochodem bo chcą go zabierać a sporo jeżdą. Nie szczeniak. Macie coś takiego na składzie? Jeśli tak, podeślijcie mi proszę. Z Pania mam sie umówić i jej pokazać zdjęcia a panu przesłać mail. Do mnie: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
kiwi Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 kolo m1 łapałam wczoraj i dzisj dwa psy - bezskutecznie jednen malutki ratlerek, biega wkolko sklepu jak blyskawica, panicznie sie boi podejsc, udalo mi sie go tylko nakarmic z daleka, druki wyglada jak morda, biegl wzdluz torow na alei pokoju miedzy plaza a m1, zadbany, ładny, z obcietym ogonem. płci nie przyuwazylam bo bylam zajeta wyskakiwaniem z tramwaju a pies i tak mi uciekł... Quote
Therion Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Moze Havana od Missiek [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27400&page=49&highlight=Po%C5%82amana+Havana[/url], dla tego pana. Quote
Therion Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 To jej zdjecie [IMG]http://img55.imageshack.us/img55/8913/havana25cl8.jpg[/IMG] Quote
Kasie Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Wysłałam Panu Havane i kilka psów z Krakowskich adopcji. Quote
Asior Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [quote name='kiwi']jednen malutki ratlerek, biega wkolko sklepu jak blyskawica, panicznie sie boi podejsc, udalo mi sie go tylko nakarmic z daleka, ..[/quote] jajku my z miniulka widziałysmy takiego małego psiaka przystanek za m1 tydzień temu,..... to pewno ten sam ....on taki maluni był :( Quote
Perfi Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 tam duzo psow mieszka na pobliskich dzialkach. mi zawsze dech zapiera jak widze jak przechodza przez to olbrzymie rondo - ale zlapac nie idzie tez probowalam :) (malego czarnego - skubaniec chyba rozroznia swiatla na sygnalizatorach bo wie kiedy stac a kiedy isc) Quote
Asior Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 strasznie maluni jest ten psiak :( taki w moim typie ;) Quote
Cez Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 wystawilam aukcje na Wodnika [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4137091#post4137091[/URL] Quote
kiwi Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='"poprzednie rozliczenie"'] [B]mamy:[/B] [B]87,84 ogólny[/B] [B]250 wodnik [/B] odejmujemy: [B] 40 [/B]złotych badania i steryd wodniczka, [B]20[/B] złotych druk ceigiełek dodajemy: [B]100 zł[/B] od Pani Prof Leji :)mamy: [B]87,84 ogólny krakowski 290 Wodnik. [/B] Quote
miniulka91 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='kiwi']kolo m1 łapałam wczoraj i dzisj dwa psy - bezskutecznie jednen malutki ratlerek, biega wkolko sklepu jak blyskawica, panicznie sie boi podejsc, udalo mi sie go tylko nakarmic z daleka, druki wyglada jak morda, biegl wzdluz torow na alei pokoju miedzy plaza a m1, zadbany, ładny, z obcietym ogonem. płci nie przyuwazylam bo bylam zajeta wyskakiwaniem z tramwaju a pies i tak mi uciekł...[/quote]w czwartek byłam w M1 i tez widzialam tego ratrerka i dotego 2 psy tez tego z obciętym ogonem i kudłatego małego pieska czy suczke ja siedziała na poboczu i nie wiedziała co z sobą zrobić Quote
miniulka91 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 tamten do byłmalutki ale kudłaty a to jest taki jak twoj piesek ratrerkowaty:p Quote
miniulka91 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 do tego u mnie na poboczu leżal kaukaz tylko łep podnosił na momęt i znów się kładł poszłam po telefon żeby zadzonić do schroniska ale już go nie było :-( Quote
kiwi Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='kiwi']mamy: [B]87,84 ogólny krakowski 290 Wodnik. [/B][/quote] [B]aktualizacja:[/B] 200 złotych od nowej rodziny Dosi - poszło na paliwo, wiec nie wliczam do rozliczenia, do tego dostaliśmy [B]930 zl[/B] z przeznaczeniem na nowe ligockie psiaki od [B]Nowej Rodziny Dosi. stąd: 87,84 ogolny krakowski 290 Wodnik 930 Ligota w Krakowie :) [/B] Quote
kiwi Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 nowa ligota przyjechala do krakowa :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=53806[/url] zobaczcie jakie cudenka :) Quote
Recommended Posts