Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sugarr']Biega sam po mieście, jeszcze mu się coś stanie :(
[/quote]
napisała minulka, że ma ogrodzony blok... więc jak nie wyjdzie poza.. to nie powinno mu sie nic stać...

Posted

nie no nie zamknelam bramy są pootwierane zawsze tersaz z nim wyszłam po za blok ,znaczy sie zmoim psem a on za nami i ja wracalam to sam zwial przed blok zanim doszlam to on już sobie latał ,jeny jak wchodziłam do bloku to on znowu z tymi łapmi i ślepimi wpatronymi we mnie mam foteczki zaraz je dam,Asior może chcesz wpaść i go zobaczyć??

Posted

fajny czarnulek.:)
coś mi się za duze to zdjęcie wstawiło...
teraz powinno byc dobrze:
[IMG]http://img145.imageshack.us/img145/6521/dsc00087kh3qn0.png[/IMG]

Posted

wiecie ze kurde normalnie nie mam planu na niego?
nop nie mam, no kurna chata
w hotelu 5, brac szostego?
kiedy my to do domow powysylamy...?

Posted

[quote name='kiwi']kurde jeszcze na dodatek mam zgloszenie boksera przywiazanego do kaloryfera calymi dniami i na 4 dni zostawianego samego w domu.[/QUOTE]
+rany boskie...:(

Posted

Jeszcze jedno , z lutego:

"W okolicy Podgórza zaginął czarny, gładkowłosy pies, z ogonem zakręconym do góry, pod pyszczkiem miał kołnierzyk. Tel. 012 654 38 18 lub 0513 786 333"

Posted

To też z lutego:

"W okolicy Wzgórz Krzesławickich zaginął czarny kundelek, miał długie nogi, ogon zakręcony, uszy oklapnięte, oczy czarne, biała krawatka. Tel. 012 642 37 37 lub 0502 148 559"

Posted

NOO MINIULKA MIESZKA WŁAŚNIE NA WZGÓRZACH!!!!!!!!!!!!!! Koło mnie!!!!!
Może to ten!!!!

[IMG]http://img147.imageshack.us/img147/5462/dsc00087kh3.png[/IMG]

Posted

to nie on gosciu już sam nie wiedzial czy to on czy nie juz niewiedzial czy go bierze czy nie zato babka powiedziała że to nie on bo inaczej szczeka ,dowiedzialam sie wkoncu podczas rozmowy od dzieciakow ze błaka się od 2tyg i go dokarmiają nie jest z tego bloku:-(