Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o rany, ela tzreba bylo powiedziec przywiozlabym ci zupe pomidorowa...
biedna jestes..
ale nie martw sie ja tez do rana dzis siedze, to jakbys miala chwi8le slabosci - to dzwon ;)

Posted

[quote name='wtatara']Oferujemy z córką pomoc w rozwieszaniu plakatów, jeśli będzie taka potrzeba.Będzie problem z drukowaniem plakatów kolorowych niestety jest to niemożliwe.[/quote]
super!!
ja bede miala w takim razie prosbe...jesli tylko znajde kogos kto pomoze mi drukowac:(:(:(

Posted

Karusiap - siedze wlasnie w biurze i tak do bladego switu to puszczam na drukarke 50 szt. Jesli tylko podeslesz mi na PW linka do plakatow - bardzo przepraszam ale nie mam czasu szukac.

No a potem jakos ktos je musi ode mnie odebrac...

Posted

[quote name='wtatara']Oferujemy z córką pomoc w rozwieszaniu plakatów, jeśli będzie taka potrzeba.Będzie problem z drukowaniem plakatów kolorowych niestety jest to niemożliwe.[/quote]
Czy nie da się wydrukować plakatu jako czarno-biały, to przecież jest w opcjach, jak się daje "drukuj", to potem "właściwości" i tam zmienić na drukuj czarno białe i już. A takie plakaty można na kserze skopiować.

Posted

[quote name='Ela_and_Krzys']Karusiap - siedze wlasnie w biurze i tak do bladego switu to puszczam na drukarke 50 szt. Jesli tylko podeslesz mi na PW linka do plakatow - bardzo przepraszam ale nie mam czasu szukac.

No a potem jakos ktos je musi ode mnie odebrac...[/quote]
dziekuje serdecznie...juz wysylam linka...
a odbiore je chetnie jak tylko bedzie Ci pasowalo...

Posted

[quote name='black_sheep']Czy nie da się wydrukować plakatu jako czarno-biały, to przecież jest w opcjach, jak się daje "drukuj", to potem "właściwości" i tam zmienić na drukuj czarno białe i już. A takie plakaty można na kserze skopiować.[/quote]
ten plakat,ktory mamy jest bardzo fajny wlasnie w kolorze,taki rzucajacy sie w oczy...a czarno bialy ma zrobic Perfi jak znajdzie czas...bo ja nie umiem:oops:a przydalby sie tez

Posted

plakat dobki ma szare tło i jest plikiem graficznym - wydukowany jako czarno biały bedzi zupelnie nieczytelny. tzreba zrobic nowy.
poza tym lepiej powiesic 1 plakat koloriwy niz 20 czarno bialych bo i tak nikt z czarno bialych nie dzwoni...
szkoda energii...

Posted

ja tez mam jutro egzmain
ale po trzech egzaminach jakie mialam w ciagu dwoch ostatnich dni juz nei potrafie sie wiecej nauczyc chyba...
wiec ile sie naumialam przez caly semestr to musi starczyc :]

Posted

tak sobie skrycie pomyslalam wlasnie
ale to musi byc jeszcze taka praca z ktorej bede w stanie splacac kredyt za dom
a tu nie wiem czy to juz nie jest zbior pusty - praca w ktorej nie siedzi sie po nocach i jeszcze dobrze placa :)