weszka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 To co z tą wycieczką? Tak jak pisałam w takich sprawach proszę do mnie na komórę, na dogo jestem raczej wieczorami lub nocami Quote
kiwi Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 weszka, pamietam, dzwonilabym ale juz jestem umowiona z Patia :) ona ma malo klusiorow, to co ma sie nudzic wieczorami :lol: Quote
weszka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 OKI. To udanej misji transportowej życzę i czekam na relację :) Quote
Ela_and_Krzys Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 a ja zeby sobie zycie uatrakcyjnic postanowilam pracowac do switu w biurze a nie w domu (w domu mi to marnie idzie) a myslalam ze spedze wieczor w milym ludzkim i psim towarzystwie powodzenia! Quote
kiwi Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 o rany, ela tzreba bylo powiedziec przywiozlabym ci zupe pomidorowa... biedna jestes.. ale nie martw sie ja tez do rana dzis siedze, to jakbys miala chwi8le slabosci - to dzwon ;) Quote
Ela_and_Krzys Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 a masz skype'a? mozemy sobie pogadac kolo pólnocy :) niestety w biurze tylko skype mi działa... dziękuję za pomidorówkę :) mam gorący kubek, bułkę z żółtym serem i snickersa - jakoś przetrwam :) Quote
kiwi Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 na szczescie w biurze dziala ci tez dogomania :lol: bo co by to bylo inaczej :D Quote
Ela_and_Krzys Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 chyba musialabym zmienic prace :) tak to przynajmniej czytac moge jak juz pomagac nie mam kiedy :) Quote
wtatara Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Oferujemy z córką pomoc w rozwieszaniu plakatów, jeśli będzie taka potrzeba.Będzie problem z drukowaniem plakatów kolorowych niestety jest to niemożliwe. Quote
karusiap Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='wtatara']Oferujemy z córką pomoc w rozwieszaniu plakatów, jeśli będzie taka potrzeba.Będzie problem z drukowaniem plakatów kolorowych niestety jest to niemożliwe.[/quote] super!! ja bede miala w takim razie prosbe...jesli tylko znajde kogos kto pomoze mi drukowac:(:(:( Quote
Ela_and_Krzys Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Karusiap - siedze wlasnie w biurze i tak do bladego switu to puszczam na drukarke 50 szt. Jesli tylko podeslesz mi na PW linka do plakatow - bardzo przepraszam ale nie mam czasu szukac. No a potem jakos ktos je musi ode mnie odebrac... Quote
black sheep Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='wtatara']Oferujemy z córką pomoc w rozwieszaniu plakatów, jeśli będzie taka potrzeba.Będzie problem z drukowaniem plakatów kolorowych niestety jest to niemożliwe.[/quote] Czy nie da się wydrukować plakatu jako czarno-biały, to przecież jest w opcjach, jak się daje "drukuj", to potem "właściwości" i tam zmienić na drukuj czarno białe i już. A takie plakaty można na kserze skopiować. Quote
karusiap Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Ela_and_Krzys']Karusiap - siedze wlasnie w biurze i tak do bladego switu to puszczam na drukarke 50 szt. Jesli tylko podeslesz mi na PW linka do plakatow - bardzo przepraszam ale nie mam czasu szukac. No a potem jakos ktos je musi ode mnie odebrac...[/quote] dziekuje serdecznie...juz wysylam linka... a odbiore je chetnie jak tylko bedzie Ci pasowalo... Quote
karusiap Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='black_sheep']Czy nie da się wydrukować plakatu jako czarno-biały, to przecież jest w opcjach, jak się daje "drukuj", to potem "właściwości" i tam zmienić na drukuj czarno białe i już. A takie plakaty można na kserze skopiować.[/quote] ten plakat,ktory mamy jest bardzo fajny wlasnie w kolorze,taki rzucajacy sie w oczy...a czarno bialy ma zrobic Perfi jak znajdzie czas...bo ja nie umiem:oops:a przydalby sie tez Quote
kiwi Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 plakat dobki ma szare tło i jest plikiem graficznym - wydukowany jako czarno biały bedzi zupelnie nieczytelny. tzreba zrobic nowy. poza tym lepiej powiesic 1 plakat koloriwy niz 20 czarno bialych bo i tak nikt z czarno bialych nie dzwoni... szkoda energii... Quote
karusiap Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 pliki plikami a ja sie uczyc powinnam faktycznie,ale na jutrzejszy egzamin... Ela Ty dasz rade w kolorze? Quote
kiwi Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ja tez mam jutro egzmain ale po trzech egzaminach jakie mialam w ciagu dwoch ostatnich dni juz nei potrafie sie wiecej nauczyc chyba... wiec ile sie naumialam przez caly semestr to musi starczyc :] Quote
karusiap Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 tez tak mysle a jakbyc nam podskakiwal jakis profesor to pare psiakow by sie chyba wstawilo;) Quote
kiwi Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 u mnie na wydziale jeden pies juz znalaz dom :) 17letnia tusia z cukrzyca :) wiec nie podskakuje, kto wie komu mozna psa wcisnac :lol: Quote
Ela_and_Krzys Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 tak drukuje w kolorze moze mnie z pracy nie wyrzuca :) Quote
kiwi Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 :buzi:a moze cie wyrzuca i dzieki temu bedziesz miala motywacje zeby szukac takiej, ktora nie wymaga pracy po nocach...? :siara: :buzi: Quote
Ela_and_Krzys Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 tak sobie skrycie pomyslalam wlasnie ale to musi byc jeszcze taka praca z ktorej bede w stanie splacac kredyt za dom a tu nie wiem czy to juz nie jest zbior pusty - praca w ktorej nie siedzi sie po nocach i jeszcze dobrze placa :) Quote
Ela_and_Krzys Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 zapomnialam dodac - musza miec drukarke kolorowa :) Quote
kiwi Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 tak tak, ja zaraz bede szukac takiej co jeszcze daja sluzbowy telefon bez limitu, a najlepiej samochod z dyzpozycyjnym kierowca :evil_lol: Quote
Recommended Posts