j3nny Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 i zapraszam na watek Kminka :( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-cudem-wyrwany-z-rak-kata-mlodziutki-kminek-prosi-o-dom-127362/[/URL] Quote
Ank@ Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='betel'][SIZE=5]Uwaga. Ostrzeżenie ![/SIZE] [SIZE=3]Erka prosi,żeby nie wydawać psów młodemu mezczyźnie z Krakowa , który dzwoni z komórki o numerze 697148690.[/SIZE] [SIZE=3]W trakcie rozmowy z nią oświadczył, że chce adoptować psa , ale ma w domu już jednego i że jak okaże się za duży to go wyda do schroniska:mad::mad::mad:[/SIZE] [/quote] ........... Quote
Anashar Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Słuchajcie! Mój przyjaciel, miłośnik zwierząt (Karusia go zapewne zna :) bo adoptował dobka przez ND, Rokiego) jest świetnym rehabilitantem z długoletnim stażem. Poprosiłem go o pomoc przy Akordzie. Niestety Akord został dziś rano uśpiony (*). Ale rozmawiałem właśnie ponownie z Szymkiem, i powiedział, że jeżeli ktokolwiek potrzebowałby pomocy przy rehabilitacji może śmiało dzwonić. On nigdy nie odmówi pomocy. Pozwolił na udostępnienie i rozesłanie tego numeru wszędzie tam, gdzie będzie potrzebny. Więc proszę Was o pamiętanie o nim. Gdybyśmy wczesniej mieli możliwość rehabilitacji Akorda mógłby jeszcze żyć... Nie pozwólmy uśpić innych psów z tego powodu! [B][COLOR=red]Rehabilitacja - Szymek: 0 514 501 268[/COLOR][/B] Quote
j3nny Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 to jezeli juz jestesmy w tym temacie, to ja tez chetnie przekaze kilka glupotek na bazarek, bo watpie zebym miala kiedy go zrobic i poprowadzic Quote
AgaG Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Pisałam już do patii tej sprawie, ale ona ma tyle na głowie i wciaż pomaga, [COLOR=Red]więc moze ktoś inny by się zgodził zrobić bazarek z rzeczy, które mu przywiozę (całe dwie torby kaledarzy ściennych i terminarzy na nowy rok) ? [/COLOR]oraz butelka dobrej wódki z prezentu a ja z tych niepijacych:eviltong:. Cel bazarku to dług w hotelu, który się trochę zmniejszył ale nadal wynosi ponad 2000 / Mogę je przywieźć np. w sobotę popołudniu, chyba że ktos sie zlituje nad psami i mną i sam odbierze? :lol:;) Quote
Tweety Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 uciekł nam jeden kocurek :-( wzięty z podwórka gdzie chcieli go otruć, czy ktoś jest z okolic ronda Czyżyńskiego? to nasz Mruczek, około roczny, miziasty. Dzisiaj wczesnym popołudniem wysmyknął się przez szparę w drzwiach. Mimo natychmiastowej pogoni nie udało się go złapać, ostatni raz był widziany w okolicach Dywizjonu gdzie są opuszczone domy [URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=59c6979ec7b49b24][img]http://images34.fotosik.pl/421/59c6979ec7b49b24m.jpg[/img][/URL][/quote] Quote
Asior Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Kiwi mieszka rzut beretem, prawie przy rondzie... Quote
j3nny Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 kolejna bida:( zapraszam na wątek Tekli: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-potrzebny-cieply-kacik-dla-jamnisi-tekli-pomocy-127419/[/URL] Quote
kiwi Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 ja jestem z okolicy ronda, jak sie szuka kota? aga, moge w weekend zrobic bazarki, rzecy moge wziac w sobote bo i tak bedziemy jechac z kosciotrupkiem Quote
agamika Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 1. Czy ma ktos namiary kontaktowe na dziewczyny/ne co zostawiły w hotelu w Wieliczce sunie czarną podpalana młoda duzą ? ona chyba w któryms kundlu była jesli tak to bardzo bym prosiła , i sie nie bac o nic strasznego nie chodzi :eviltong: 2. jesli ktoś miałby ochote na "wycieczke" do Wieliczki w sb rano , to tez niech da znac Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='j3nny']i zapraszam na watek Kminka :( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-cudem-wyrwany-z-rak-kata-mlodziutki-kminek-prosi-o-dom-127362/[/URL][/quote] czy ktos mnie uswiadomi dlaczegonie moge wejsc na watek kminka ?,ze nie mam uprawnien-tak sie wyswietla:shake: Quote
j3nny Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 watek Kminka zostal czasowo usuniety na prosbe Frotki, jak sie zakonczy sprawa to go przywrocimy Quote
AgaG Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 [quote name='kiwi']ja jestem z okolicy ronda, jak sie szuka kota? aga, moge w weekend zrobic bazarki, rzecy moge wziac w sobote bo i tak bedziemy jechac z kosciotrupkiem[/quote] a kiedy będziesz u Oli ? bo mogę u niej zostawić. ja jestem w domu od 12 do 17 w sobotę to moze podjedziesz do mnie? kalendarze mamy szansę sprzedac teraz, bo póniej to będzie za późno Quote
kiwi Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 aga a w sobote jak jestes w domu? z kosciotrupkiem bedziemy jakos wieczorem jechac, mozesz tez zostawic u pani oli jka sie z nia bedziesz widzec:) Quote
AgaG Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 jestem w domu od 12 do 17 w sobotę... prosze weź te kalendarze, może się uda długh hotelowy zmniejszyć Quote
kiwi Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 aga jeszcze do ciebie zadzwonie jutro dokładnie, bo jeszcze nie wiem jak jutro mi sie ułozy z tym kosciotrupkeim i wogole. i jeszcze ci dam pieniazka od Pani Eli :Rose: Quote
AgaG Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 My z Olą na pewno z pocztkiem tygodnia pojedziemy do hotelu, żeby cokolwiek wpłacić i dac sernik Panu Tomkowi, to by fajnie było jakbyśmy się jutro umówiły. W wekend mnie potem nie ma do niedzieli wieczór Quote
agamika Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='agamika']1. Czy ma ktos namiary kontaktowe na dziewczyny/ne co zostawiły w hotelu w Wieliczce sunie czarną podpalana młoda duzą ? ona chyba w którymś kundlu była jeślitak to bardzo bym prosiła o te namiary :oops: , i sie nie bac o nic strasznego nie chodzi :eviltong: 2. jesli ktoś miałby ochote na "wycieczke" do Wieliczki w sb rano , to tez niech da znac[/quote] zacytuje sama siebie ;) Quote
agamika Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='kiwi']kosciotrupek umarł :([/quote] [*] biedny maluch :-( Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='kiwi']kosciotrupek umarł :([/quote] O Boze same nieszczescia:-(:-( Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Ktos wie kto moze sprawdzic dom miedzy zakopanym , a nowym targiem miejscowosc Skrzypne Quote
Asior Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 aż tak źle z nim było?? :shake: słyszałyście... znów smalcownik... [url=http://interwencja.interia.pl/news?inf=1231436]Interwencja - INTERIA.PL - Zabija psy dla smalcu[/url] Quote
kiwi Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 neistety tak z nim było źle, trzeba było sie tego spodziewac Quote
Recommended Posts