Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='betel'][SIZE=5]Uwaga. Ostrzeżenie ![/SIZE]
[SIZE=3]Erka prosi,żeby nie wydawać psów młodemu mezczyźnie z Krakowa , który dzwoni z komórki o numerze 697148690.[/SIZE]

[SIZE=3]W trakcie rozmowy z nią oświadczył, że chce adoptować psa , ale ma w domu już jednego i że jak okaże się za duży to go wyda do schroniska:mad::mad::mad:[/SIZE]
[/quote]

...........

Posted

Słuchajcie!
Mój przyjaciel, miłośnik zwierząt (Karusia go zapewne zna :) bo adoptował dobka przez ND, Rokiego) jest świetnym rehabilitantem z długoletnim stażem. Poprosiłem go o pomoc przy Akordzie. Niestety Akord został dziś rano uśpiony (*). Ale rozmawiałem właśnie ponownie z Szymkiem, i powiedział, że jeżeli ktokolwiek potrzebowałby pomocy przy rehabilitacji może śmiało dzwonić. On nigdy nie odmówi pomocy. Pozwolił na udostępnienie i rozesłanie tego numeru wszędzie tam, gdzie będzie potrzebny. Więc proszę Was o pamiętanie o nim. Gdybyśmy wczesniej mieli możliwość rehabilitacji Akorda mógłby jeszcze żyć... Nie pozwólmy uśpić innych psów z tego powodu!

[B][COLOR=red]Rehabilitacja - Szymek: 0 514 501 268[/COLOR][/B]

Posted

Pisałam już do patii tej sprawie, ale ona ma tyle na głowie i wciaż pomaga, [COLOR=Red]więc moze ktoś inny by się zgodził zrobić bazarek z rzeczy, które mu przywiozę (całe dwie torby kaledarzy ściennych i terminarzy na nowy rok) ? [/COLOR]oraz butelka dobrej wódki z prezentu a ja z tych niepijacych:eviltong:. Cel bazarku to dług w hotelu, który się trochę zmniejszył ale nadal wynosi ponad 2000 /
Mogę je przywieźć np. w sobotę popołudniu, chyba że ktos sie zlituje nad psami i mną i sam odbierze? :lol:;)

Posted

uciekł nam jeden kocurek :-( wzięty z podwórka gdzie chcieli go otruć, czy ktoś jest z okolic ronda Czyżyńskiego?

to nasz Mruczek, około roczny, miziasty. Dzisiaj wczesnym popołudniem wysmyknął się przez szparę w drzwiach. Mimo natychmiastowej pogoni nie udało się go złapać, ostatni raz był widziany w okolicach Dywizjonu gdzie są opuszczone domy
[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=59c6979ec7b49b24][img]http://images34.fotosik.pl/421/59c6979ec7b49b24m.jpg[/img][/URL][/quote]

Posted

ja jestem z okolicy ronda, jak sie szuka kota?

aga, moge w weekend zrobic bazarki, rzecy moge wziac w sobote bo i tak bedziemy jechac z kosciotrupkiem

Posted

1. Czy ma ktos namiary kontaktowe na dziewczyny/ne co zostawiły w hotelu w Wieliczce sunie czarną podpalana młoda duzą ?

ona chyba w któryms kundlu była

jesli tak to bardzo bym prosiła , i sie nie bac o nic strasznego nie chodzi :eviltong:

2. jesli ktoś miałby ochote na "wycieczke" do Wieliczki w sb rano , to tez niech da znac

Posted

[quote name='j3nny']i zapraszam na watek Kminka :(

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-cudem-wyrwany-z-rak-kata-mlodziutki-kminek-prosi-o-dom-127362/[/URL][/quote]
czy ktos mnie uswiadomi dlaczegonie moge wejsc na watek kminka ?,ze nie mam uprawnien-tak sie wyswietla:shake:

Posted

[quote name='kiwi']ja jestem z okolicy ronda, jak sie szuka kota?

aga, moge w weekend zrobic bazarki, rzecy moge wziac w sobote bo i tak bedziemy jechac z kosciotrupkiem[/quote]

a kiedy będziesz u Oli ? bo mogę u niej zostawić. ja jestem w domu od 12 do 17 w sobotę to moze podjedziesz do mnie? kalendarze mamy szansę sprzedac teraz, bo póniej to będzie za późno

Posted

jestem w domu od 12 do 17 w sobotę... prosze weź te kalendarze, może się uda długh hotelowy zmniejszyć

Posted

aga jeszcze do ciebie zadzwonie jutro dokładnie, bo jeszcze nie wiem jak jutro mi sie ułozy z tym kosciotrupkeim i wogole. i jeszcze ci dam pieniazka od Pani Eli :Rose:

Posted

My z Olą na pewno z pocztkiem tygodnia pojedziemy do hotelu, żeby cokolwiek wpłacić i dac sernik Panu Tomkowi, to by fajnie było jakbyśmy się jutro umówiły. W wekend mnie potem nie ma do niedzieli wieczór

Posted

[quote name='agamika']1. Czy ma ktos namiary kontaktowe na dziewczyny/ne co zostawiły w hotelu w Wieliczce sunie czarną podpalana młoda duzą ?

ona chyba w którymś kundlu była

jeślitak to bardzo bym prosiła o te namiary :oops: , i sie nie bac o nic strasznego nie chodzi :eviltong:

2. jesli ktoś miałby ochote na "wycieczke" do Wieliczki w sb rano , to tez niech da znac[/quote]
zacytuje sama siebie ;)

Posted

aż tak źle z nim było?? :shake:

słyszałyście... znów smalcownik...

[url=http://interwencja.interia.pl/news?inf=1231436]Interwencja - INTERIA.PL - Zabija psy dla smalcu[/url]