kiwi Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 dopiero wstalam, nic jeszcze nie zdobyłam.... ale camara bedzie miała tymczas z duzym kojcem pod koniec tygodnia, gdyby do tego zcasu udalo sie przetrzymac psiaka u kasie to by bylo fantastycznie tylko kasie nie ma - dzisiaj wyjezdza a poza tym to ejszcze o tym nie wie gdyby sie cos znalazlo na pare dni to by nie bylo problemu nie wiem skad wziac az tyle surowicy, on wazy z 45 kilo... Quote
Patia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Mam tymczas dla kota bez oka z Olkusza. [COLOR=darkred][SIZE=3]Krakowianki i krakowiacy czy mogę liczyc[/SIZE] [/COLOR][SIZE=3][COLOR=darkred]na Wasze wsparcie[/COLOR] ?[/SIZE] :oops: kotek moze potrzebować kosztownego leczenia . Quote
BeataSabra Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='kiwi']dopiero wstalam, nic jeszcze nie zdobyłam.... ale camara bedzie miała tymczas z duzym kojcem pod koniec tygodnia, gdyby do tego zcasu udalo sie przetrzymac psiaka u kasie to by bylo fantastycznie tylko kasie nie ma - dzisiaj wyjezdza a poza tym to ejszcze o tym nie wie gdyby sie cos znalazlo na pare dni to by nie bylo problemu nie wiem skad wziac az tyle surowicy, on wazy z 45 kilo...[/quote] Parvoglobulin mają w Arce na Chłopskiej. Wiem o tym bo moje koty z powodu PP u tymczasów w poniedziałek dostały. Quote
Tweety Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Patia']Mam tymczas dla kota bez oka z Olkusza. [COLOR=darkred][SIZE=3]Krakowianki i krakowiacy czy mogę liczyc[/SIZE] [/COLOR][SIZE=3][COLOR=darkred]na Wasze wsparcie[/COLOR] ?[/SIZE] :oops: kotek moze potrzebować kosztownego leczenia .[/quote] poproszę jego zdjęcia (takie do aukcji żebraczej jak były na Dąbrówkę) i jakiś krótki opis, wystawię allegro Quote
Patia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Dziekuję Tweety :loveu: On jest jeszcze w schronie , jesli Missieek da radę go dziś wyciagnąć do pojadę po niego późno wieczorem , noc spędzi u mnie , zrobie mu od razu zdjecia , rano do weta i potem na tymczas . Doswiadczony kocio tymczas , najlepszy pod słoncem :loveu: Quote
Patia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Mamie Missieek nie wydano kota :shake: A pomoc pilnie potrzebna , nie tylko temu bez oka , ten drugi , o którym Missieek wspominała - czarny , jest w jeszcze gorszym stanie. Może komus innemu by wydali ale kto pojedzie teraz do schronu jak o 16 zamykają :shake: Wszystko przygotowane tutaj :-( Quote
Tweety Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Patia']Mamie Missieek nie wydano kota :shake: A pomoc pilnie potrzebna , nie tylko temu bez oka , ten drugi , o którym Missieek wspominała - czarny , jest w jeszcze gorszym stanie. Może komus innemu by wydali ale kto pojedzie teraz do schronu jak o 16 zamykają :shake: Wszystko przygotowane tutaj :-([/quote] nie ma tam kogoś na miejscu?teraz z Krakowa to najmarniej pół godziny trzeba jechać, jeszcze jak się wie gdzie:shake: w sobotę nie wydają? Quote
AgaG Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 podaję rozliczenie: było [COLOR=#9932cc][B]ZOSTAŁO 281.. plus 50 ode mnie z bazarku malunki na liściach[/B] [B]281 + 50 = 331. [/B] [B]za sterylkę Dusi Ola płaciła sama. [/B][/COLOR] [COLOR=#9932cc][B] teraz: wpłynęło 150 zł od państwa, którzy adoptowali Dusię z lasu mamy 481. [/B] __________________[/COLOR] Quote
kiwi Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 ja jeszcze nie jestem spalona w olkuszu, moge jechac ale nie recze za siebie, zwioze pewnie starszne ilosci psow :( a nie mamy ich gdzie dac :( i co zrobie? Quote
missieek Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 plisss kto da rade sie wybrac trzeba zabrac tego czarnego kota do weta jak dozyje do jutra dzis sie nie udalo.... sa dwa male szczeniaki oddzielone od reszty bo nieciekawie wygladaja na malych sukach jest suczka z calymi plecami lysymi/obdartymi ciezko powiedziec bo jest brudna Quote
kiwi Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 ale jutro jeszcze jade do warszawy ni dam rady. Quote
karusiap Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Czy ktos ma moze nr konta Jagienki?? Jaga wyjechala i nie ma mi jak podac a bardzo potrzebuje,ona oczywiscie wie o tym;) Quote
Tweety Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='missieek']plisss kto da rade sie wybrac trzeba zabrac tego czarnego kota do weta jak dozyje do jutra dzis sie nie udalo.... [/quote] jedzie ktoś jutro po tego kociucha? dzisiaj go nie wydali, bo? Quote
Tweety Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 ponawiam pytanie odnośnie kociucha z Olkusza? jedzie ktoś? w jakich godzinach w ogóle jest tam dzisiaj czynne? trzeba go zawieźć do Patii? no przecież nie można go tak zostawić:shake: Quote
AMIGA Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Pojechała [B]Patia[/B] z [B]Karusiąp[/B] Quote
agamika Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 :oops: a ja mam pytanie, trochę późno , ale czy ktoś jutro rano wybiera sie do hotelu i mia łby czas podjechać ze mną i Odim na Sanocką do Krakvetu ? Mój transport najprawdopodobniej nie wypali. To tylko wizyta ostatnia kontrolna na szczęście ( wet powiedział ze jeśli damy rade to żeby podjechać ) , wiec nic sie nie stanie, jak sie nie pojedzie, tylko może akurat ktoś sie wybiera . Quote
agamika Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 a i te posłania od Puli, P.Tomek ich nie chce , a może MIssiek by sie przydały ? ( top są dwa duże materace na drewnianej ramie - z tapczana i jedna gąbka na sprężynach - ja można zwinąć podobno ) Quote
Patia Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='monita']Ciekawe jakie biedy przywiozą :roll:[/quote] Do Krakowa przyjechały dwa kotasy koteczka z przepukliną i kocurek bez oka , zaraz założę im watek a Missieek wyciągnęła jeszcze kocurka rudego z białym w b. złym stanie , trzeba zbierac fundusze na jego ratowanie , nie jest z nim dobrze :shake: Quote
karusiap Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Patia']Do Krakowa przyjechały dwa kotasy koteczka z przepukliną i kocurek bez oka , zaraz założę im watek a Missieek wyciągnęła jeszcze kocurka rudego z białym w b. złym stanie , trzeba zbierac fundusze na jego ratowanie , nie jest z nim dobrze :shake:[/quote] kocurki sa bossskie:loveu: Patia czy DT zauwazyl liczbe mnoga kotkow?;) Quote
Patia Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='AMIGA']A co z tymi dwoma szczeniaczkami?[/quote] Mam nadzieję , że przyjadą do Krakowa juz w poniedziałek , jak tylko zwolni sie jeden z tymczasów . Quote
Patia Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='karusiap']kocurki sa bossskie:loveu: Patia czy DT zauwazyl liczbe mnoga kotkow?;)[/quote] Tak :diabloti: Ale zbyt późno :diabloti: [SIZE=4]Tu wątek kotków :[/SIZE] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9555705#post9555705[/URL] Quote
hop! Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Sprawa bardzo pilna. Proszę o pomoc. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106324[/URL] Quote
miniulka91 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 ehh nie wiem od czego zaczac ,koleżanka dzwoni do mnie że sunia lata po ulicy w mogile koło mostu już od tygodnia się tam błaka i wchodzi na ulice, złapała ją ,pojechałam tam jest to sunia wychudzona,siersc posklejana,byc może w ciązy trudno mi okreslić ma takie minimalnie powiekszone sunki ale tak bardzo mało ,być może kiedyś miala dzieci i tak jej zostało,do tego jest odwodniona ,bo jak jej podnosiłam skóre na karku to nie wracała do konca na swoje miejsce ,miała stara bródną , czarną obroże bez tego kółeczka, kolezanka ma dwa psy jeden w garazu drugi w domu spi sunia uwiazana jest przy budzie :-((szkoda mają tyle miejsca parteru nie urzywają,tam są 3 pokoje nie urzywane,no ale co zrobic zmusić się nie zmusi...)przypuszczam że mogła byc przy budzie bo nie była tym przejęta obeszlismy wszystkie domi za i przed mostem i nic ,co najgorsze sunia jutro o 15 jedzie do schroniska:placz: zapomniałam dodac ze ma coś z pekińczyka Dlaczego tyle tych psów bezdomnych na ulicach... już nie wiadomo co z nimi robić ;( Quote
Recommended Posts