Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AniaB']ja mam fakture od dr Słowińskiego na AFN na 360 zł.. Czy są takie pieniadze na koncie psy krk, zeby móc je wyciagnac? Na jaki adres wysłac ta fakture?[/quote]

Tak. Są w skarpecie Łatek Krk lub psy Krk, trzeba ją najlepiej podwieźć do tweety - Aleje Słowackiego do pracy, zapytj Paulusa lub samą Tweety u nomer, bo ja tam na pamięć chodzę i nie pamietam. :oops:

Posted

[quote name='AgaG']potrzebna pomoc,
2) kto moze jechać około 17-18 w piatek z Olą na adopcję Mufinki jako osoba wspomagająca?
quote]

Ja na 90 % mogę ofiarować swoją pomoc w piątek. czekam wprawdzie na kuriera z przesyłką, ale mam nadzieję, że do 17 już będę po jego wizycie

Posted

[quote name='AMIGA'][quote name='AgaG']potrzebna pomoc,
2) kto moze jechać około 17-18 w piatek z Olą na adopcję Mufinki jako osoba wspomagająca?
quote]

Ja na 90 % mogę ofiarować swoją pomoc w piątek. czekam wprawdzie na kuriera z przesyłką, ale mam nadzieję, że do 17 już będę po jego wizycie[/quote]
już się zgłosiła maggie 1971 dzięki Amiga:loveu::lol:

Posted

Będzie potrzebny transport dwóch psów z domu tymczasowego na Beliny Prażmowskiego do "Kundla" na 18 w czwartek (krzemionki 30) Kto pomoże?

Posted

Już w jedną stronę to by było coś...:p ze względu na korki dobrze by było wyjechać 17. 20 stamtąd. a powrót? no jeśli psy nie znają domu to tak po 20, jak by byli chętni to może uda się od razu którgoś przewieźć. :razz:

Posted

[quote name='maggie1971']Na razie nie mogę obiecać na 100 %, ale może uda mi się zawieźć psiaki chociaż w jedną stronę, dam jeszcze znać.[/quote]
Potrzebny jest transport do kundla ,bo po programie ja juz jestem wolna i mam do dyspozycji samochod .
Ale drugie auto na wszelki wypadek tez by sie przydalo bo jak by byly domki w roznych miejscach to zawsze latwiej.

Posted

Prosze o pomoc dla 2 szczeniaczek z Kielc:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104074[/URL]

od jutra mam sunie do sterylizacji u siebie - jakby nie to, zabrałabym małe :cool1:
erka przyjeżdza w sobotę do Krakowa

Posted

[LEFT]No i jak tam transporcik do "Kundla" uda się? [/LEFT]

Posted

Mogę pojechać , ale tylko w jedną stronę, po programie nie dam rady :-(, Mam jeszcze pytanie czy te pieski są duże i czy ktoś ze mną pojedzie, czy one będą w kontenerkach czy nie?:p

Posted

[quote name='maggie1971']Mogę pojechać , ale tylko w jedną stronę, po programie nie dam rady :-(, Mam jeszcze pytanie czy te pieski są duże i czy ktoś ze mną pojedzie, czy one będą w kontenerkach czy nie?:p[/quote]
[RIGHT]Pojedzie z Tobą pani Ania, u której są psy. Sunia jedzie w transporterku, więc nia ma problemu, drugi piesek będzie trzymany przez panią Anię. Możesz wystąpić tez na wizji? doprogramu trzeba dotrzeć na 18 na i piętro do "kawiarni" ja mogę też w Wami jechać. Numer do pani Ani zaraz Ci podam na pw. Okolica - Beliny Praznowskiego[/RIGHT]

Posted

Niestety nie ma szans ze względu na sytuację psów w Harbutowicach, one mają pierwszeństwo. ja ma tylko jedno miejsce i Foksia drugie i one już są obsadzone...przez dwa psy ze schronu

Posted

maggie 1971 skontaktuj się ze mną numer 501 8o1 553, bo nie wiem czy dzwoniłaś do pani Ani...i jak się umawiamy

Posted

[quote name='karusiap']super:multi:jeszcze jedno miejsce musimy trzymac dla Jagienki:)[/quote]

Już siadam i trzymam :evil_lol: Raczej z przodu, czy raczej z tyłu?? :cool3:

Posted

[quote name='AMIGA']Już siadam i trzymam :evil_lol: Raczej z przodu, czy raczej z tyłu?? :cool3:[/quote]
trzymaj AMIGO,zeby ktos nie zajal:evil_lol:raczej z tylu,ja bym sie wepchnela chetnie z przodu (choroba lokomocyjna;)),a ciotki nie ma tu wiec sie klocic nie bedzie;):diabloti: