Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[LEFT][B][U][I][SIZE=4][COLOR=red]Przepraszam Was, że się wtrącam na wątek, ale jest baaardzo pilna sprawa!![/COLOR][/SIZE][/I][/U][/B]
[B][U][I][SIZE=4][COLOR=red]Błagamy o pomoc w poszukiwaniu:[/COLOR][/SIZE][/I][/U][/B]
[B][I][U][SIZE=4][/SIZE][/U][/I][/B]
[B]Bardzo proszę o pomoc wolontariuszy z Krakowa o pomoc w szukaniu Misia który przyjechał do Krakowa z Tych. Wczoraj wieczór około godz. 20 przyszli goście i nie domkneli drzwi wejścowych i psiak uciekł od nowych właścicieli.[/B]
[B]Misiu jest bardzo przerażony i bardzo płochliwy ale też bardzo łagodny. Misiu jest niwidomy i to dodatkowo utrudnia jego kontakt z otoczeniem. Jest bez obroży, waży 7,5kg. To maleństwo sobie nie poradzi. Piesek zginął na os. II Pułku Lotniczego. Ktokolwiek może mi pomóc w wydrukowaniu kolorowego plakatu dziś na dziś bardzo proszę o kontakt. Jeżeli ktoś ma czas i chce pomóc to proszę o kontakt: [/B]
[B]Irena 012 641-97-02 lub 500-18-19-20[/B]

[B]Oto jego fotka:[/B]
[IMG]http://img524.imageshack.us/img524/654/misiutychyjw6.jpg[/IMG]

[B][U][COLOR=red]Rozgladajcie się!! On nie zna tego miasta!! Ma słabe serduszko!! Długo tak nie wytrzyma!! :placz:[/COLOR][/U][/B][/LEFT]

Posted

Oto link to plakatów:

[URL]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...45233ea54.html[/URL]

Prosimy o drukowanie i rozklejanie dosłownie, gdzie się da!
Już sporo plakatów zostało rozwieszonych i ludzie się odzywają!
Sądzą, iż widzieli Miśka, a to może bardzo pomóc, także każdy powiszony plakat to ogromna pomoc!

Dziękuję!

Posted

podaję rzoliczenie: było tak: [B][SIZE=5][COLOR=#ff00ff]jest tak: w piątek w "kundlu" Foksia i dzekuś przekazała 60 złotych na Kubusia zeby, a od fizi przyszło właśnie na psiaki 20 :loveu::loveu::loveu:wielkie dzięki

czyli: 561.99 + 60+ 20= 641.99. [/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=5][COLOR=#ff00ff][B]dla Liska kasanowy poszło dziś 20 u małgosi. dostał zastrzyki na biegunkę i wzmocnienie oraz puszkę intestinal. czuli 641.99-20= 621.99 [/B][/COLOR][/SIZE]

[COLOR=red][B]jest: dziś przyszło 50 złootych z bazarku Weszki :loveu::loveu:czyli mamy 671.99. [/B][/COLOR]

Posted

przeczytalam , ze[COLOR=red] Misiek sie znalazl[/COLOR]:loveu:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9075587#post9075587[/URL]

pozwolilam sobie ta radosna wiadomosc tu zamiescic bo widzialam prosbe o plakaty a juz chyba nie potrzebne

Posted

[quote name='Jagienka']cały czas sa potrzebe koce kołdry przescieradła, takie rzeczy, tylko no jedyny kłopot to transport...
Kasiu, Knapisiowi leci czwarty miesiąc w hotelu... zero telefonów...[/quote]

Jeszcze popytam znajomych, czy czegoś nie mają ;) A transport, to przy okazji :p

Posted

[COLOR=blue][B]Za bazarek kubeczkowy na biedaki z mordowni na koncie mam:[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]41 zł od lavinii :loveu:[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]100 zł od Han&Dom:loveu:[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]po 21 zł od Amigi i monity dostane osobiscie - mysle ze z końcem tygodnia...:loveu::loveu:[/B][/COLOR]

[COLOR=blue][B]Razem 183 zł.. Jestescie kochani!![/B][/COLOR]:loveu::loveu:

[B][SIZE=3][COLOR=red]AgaG - chciałabym z końcem tygodnia przelac Ci te pieniazki, ale cały czas czekam na pw z numerem konta od Ciebie...;)[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

Na 16 jadę na Żabiniec na RTG.
Czy ktoś mi może zdradzić jak mam dojść do lecznicy??
Wysiądę przy placu imbramowskim

Ps: czy oni tam mają jakiegoś technika który ewentualnie pomoże przytrzymać moja psice??
Ja nie mam kogo ze sobą wziąć....

Posted

Wysiądziesz przy placu, przejdziesz przez kładkę na rzece Prądnik - w stronę Żabińca. Pójdziesz ulicą Żabiniec do samego końca ( do rozwiedlenia ) i tam na prawo jest ulica Konecznego. Drugi duży blok ( tam gdzie jest Bar Meksykański ) to blok, w którym jest lecznica :p

Zawsze jest tam, przynajmniej dwie osoby ;)

Posted

Beata - nie wiem jak dojsć na nogach niestety - zawsze jade samochodem (brenda nie chodzi prawie - wiec nie mam wyjscia)

Psa technicy na pewno Ci przytrzymają - a nawet wsadza na stół - moją 56kg lekse bardzo pięknie dźwigali w trójke.. Brende też dźwigali (a ona w podzięce zrobiła im kupe na stole:lol:) - wiec to raczej standard..

Posted

[quote name='monita']Wysiądziesz przy placu, przejdziesz przez kładkę na rzece Prądnik - w stronę Żabińca. Pójdziesz ulicą Żabiniec do samego końca ( do rozwiedlenia ) i tam na prawo jest ulica Konecznego. Drugi duży blok ( tam gdzie jest Bar Meksykański ) to blok, w którym jest lecznica :p

Zawsze jest tam, przynajmniej dwie osoby ;)[/quote]

Dziękuje za info.
Ta impreza będzie mnie kosztowała 150 zł.
Trzymajcie kciuki za moją potffore..:loveu:

Posted

Bazarek na dług koci - obraz od Han&Dom - błagam o podnoszenie (bo nie zawsze jestem na dogo) i.. licytacje oczywiscie..:lol: Czy cena wyjściowa nie za wysoka? Dajcie jakies sugestie prosze..

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9077599#post9077599[/URL]

Posted

a i jeszcze jedno- jak myślicie czy kartki świąteczne jeszcze pójdą na bazarku??? Dostałam kilka zrobionych przez Dzieci z Rodzinnego Domu Dziecka ale nie wiem czy już nie jest za późno... :( Postaram się wystawić je na bazarek dziś wieczorkiem

Posted

[quote name='ewikS']a i jeszcze jedno- jak myślicie czy kartki świąteczne jeszcze pójdą na bazarku??? Dostałam kilka zrobionych przez Dzieci z Rodzinnego Domu Dziecka ale nie wiem czy już nie jest za późno... :( Postaram się wystawić je na bazarek dziś wieczorkiem[/quote]
jasne,warto sprobowac:)