monita Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Ja robiąc porządki "odkopałam" kilka rzeczy, więc narazie będą czekać :p Quote
Mada:) Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [LEFT][B][U][I][SIZE=4][COLOR=red]Przepraszam Was, że się wtrącam na wątek, ale jest baaardzo pilna sprawa!![/COLOR][/SIZE][/I][/U][/B] [B][U][I][SIZE=4][COLOR=red]Błagamy o pomoc w poszukiwaniu:[/COLOR][/SIZE][/I][/U][/B] [B][I][U][SIZE=4][/SIZE][/U][/I][/B] [B]Bardzo proszę o pomoc wolontariuszy z Krakowa o pomoc w szukaniu Misia który przyjechał do Krakowa z Tych. Wczoraj wieczór około godz. 20 przyszli goście i nie domkneli drzwi wejścowych i psiak uciekł od nowych właścicieli.[/B] [B]Misiu jest bardzo przerażony i bardzo płochliwy ale też bardzo łagodny. Misiu jest niwidomy i to dodatkowo utrudnia jego kontakt z otoczeniem. Jest bez obroży, waży 7,5kg. To maleństwo sobie nie poradzi. Piesek zginął na os. II Pułku Lotniczego. Ktokolwiek może mi pomóc w wydrukowaniu kolorowego plakatu dziś na dziś bardzo proszę o kontakt. Jeżeli ktoś ma czas i chce pomóc to proszę o kontakt: [/B] [B]Irena 012 641-97-02 lub 500-18-19-20[/B] [B]Oto jego fotka:[/B] [IMG]http://img524.imageshack.us/img524/654/misiutychyjw6.jpg[/IMG] [B][U][COLOR=red]Rozgladajcie się!! On nie zna tego miasta!! Ma słabe serduszko!! Długo tak nie wytrzyma!! :placz:[/COLOR][/U][/B][/LEFT] Quote
AMIGA Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Mieszkam na sąsiednim osiedlu. Będę się rozglądac.Moze akurat sie tu zapędzi. A czy on reaguje już na swoje imię? Quote
t_kasiek Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 ja mieszkam na Pradniku Czerwonym - juz pokazuje fotke mezowi PS. a co u Knapiczka ??? Quote
Mada:) Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Coraz więcej chętnych do pomocy!! Dziękujemy!! Krakowiacy, jesteście WIELCY!! :multi: Quote
karusiap Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Mada czy sa jakies plakaty,ulotki??moglabys tez tu wkleic jesli juz ktos zrobil? Quote
Mada:) Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Oto link to plakatów: [URL]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...45233ea54.html[/URL] Prosimy o drukowanie i rozklejanie dosłownie, gdzie się da! Już sporo plakatów zostało rozwieszonych i ludzie się odzywają! Sądzą, iż widzieli Miśka, a to może bardzo pomóc, także każdy powiszony plakat to ogromna pomoc! Dziękuję! Quote
AgaG Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 podaję rzoliczenie: było tak: [B][SIZE=5][COLOR=#ff00ff]jest tak: w piątek w "kundlu" Foksia i dzekuś przekazała 60 złotych na Kubusia zeby, a od fizi przyszło właśnie na psiaki 20 :loveu::loveu::loveu:wielkie dzięki czyli: 561.99 + 60+ 20= 641.99. [/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=5][COLOR=#ff00ff][B]dla Liska kasanowy poszło dziś 20 u małgosi. dostał zastrzyki na biegunkę i wzmocnienie oraz puszkę intestinal. czuli 641.99-20= 621.99 [/B][/COLOR][/SIZE] [COLOR=red][B]jest: dziś przyszło 50 złootych z bazarku Weszki :loveu::loveu:czyli mamy 671.99. [/B][/COLOR] Quote
Brucio Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 przeczytalam , ze[COLOR=red] Misiek sie znalazl[/COLOR]:loveu: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9075587#post9075587[/URL] pozwolilam sobie ta radosna wiadomosc tu zamiescic bo widzialam prosbe o plakaty a juz chyba nie potrzebne Quote
Jagienka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 cały czas sa potrzebe koce kołdry przescieradła, takie rzeczy, tylko no jedyny kłopot to transport... Kasiu, Knapisiowi leci czwarty miesiąc w hotelu... zero telefonów... Quote
black sheep Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 OWCZY-BAZAREK,PODBIJAJCIE-CIOTKI [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9077448#post9077448[/URL] Quote
monita Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Jagienka']cały czas sa potrzebe koce kołdry przescieradła, takie rzeczy, tylko no jedyny kłopot to transport... Kasiu, Knapisiowi leci czwarty miesiąc w hotelu... zero telefonów...[/quote] Jeszcze popytam znajomych, czy czegoś nie mają ;) A transport, to przy okazji :p Quote
AniaB Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [COLOR=blue][B]Za bazarek kubeczkowy na biedaki z mordowni na koncie mam:[/B][/COLOR] [COLOR=blue][B]41 zł od lavinii :loveu:[/B][/COLOR] [COLOR=blue][B]100 zł od Han&Dom:loveu:[/B][/COLOR] [COLOR=blue][B]po 21 zł od Amigi i monity dostane osobiscie - mysle ze z końcem tygodnia...:loveu::loveu:[/B][/COLOR] [COLOR=blue][B]Razem 183 zł.. Jestescie kochani!![/B][/COLOR]:loveu::loveu: [B][SIZE=3][COLOR=red]AgaG - chciałabym z końcem tygodnia przelac Ci te pieniazki, ale cały czas czekam na pw z numerem konta od Ciebie...;)[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
monita Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [B]AniaB[/B] - umówiłam się z AMIGĄ, że od razu da Ci pieniądze za mnie ;) Quote
BeataSabra Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Na 16 jadę na Żabiniec na RTG. Czy ktoś mi może zdradzić jak mam dojść do lecznicy?? Wysiądę przy placu imbramowskim Ps: czy oni tam mają jakiegoś technika który ewentualnie pomoże przytrzymać moja psice?? Ja nie mam kogo ze sobą wziąć.... Quote
monita Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Wysiądziesz przy placu, przejdziesz przez kładkę na rzece Prądnik - w stronę Żabińca. Pójdziesz ulicą Żabiniec do samego końca ( do rozwiedlenia ) i tam na prawo jest ulica Konecznego. Drugi duży blok ( tam gdzie jest Bar Meksykański ) to blok, w którym jest lecznica :p Zawsze jest tam, przynajmniej dwie osoby ;) Quote
AniaB Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Beata - nie wiem jak dojsć na nogach niestety - zawsze jade samochodem (brenda nie chodzi prawie - wiec nie mam wyjscia) Psa technicy na pewno Ci przytrzymają - a nawet wsadza na stół - moją 56kg lekse bardzo pięknie dźwigali w trójke.. Brende też dźwigali (a ona w podzięce zrobiła im kupe na stole:lol:) - wiec to raczej standard.. Quote
BeataSabra Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='monita']Wysiądziesz przy placu, przejdziesz przez kładkę na rzece Prądnik - w stronę Żabińca. Pójdziesz ulicą Żabiniec do samego końca ( do rozwiedlenia ) i tam na prawo jest ulica Konecznego. Drugi duży blok ( tam gdzie jest Bar Meksykański ) to blok, w którym jest lecznica :p Zawsze jest tam, przynajmniej dwie osoby ;)[/quote] Dziękuje za info. Ta impreza będzie mnie kosztowała 150 zł. Trzymajcie kciuki za moją potffore..:loveu: Quote
AniaB Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Bazarek na dług koci - obraz od Han&Dom - błagam o podnoszenie (bo nie zawsze jestem na dogo) i.. licytacje oczywiscie..:lol: Czy cena wyjściowa nie za wysoka? Dajcie jakies sugestie prosze.. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9077599#post9077599[/URL] Quote
BeataSabra Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='monita']Powinnaś trafić ;)[/quote] Trafie + 10 znaków... Quote
ewikS Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 jeśli chcecie coś przekazać do hoteliku to mogę zawieźć w sobotę ( bo jedziemy - prawda???!!!) ... Quote
ewikS Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 a i jeszcze jedno- jak myślicie czy kartki świąteczne jeszcze pójdą na bazarku??? Dostałam kilka zrobionych przez Dzieci z Rodzinnego Domu Dziecka ale nie wiem czy już nie jest za późno... :( Postaram się wystawić je na bazarek dziś wieczorkiem Quote
karusiap Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='ewikS']a i jeszcze jedno- jak myślicie czy kartki świąteczne jeszcze pójdą na bazarku??? Dostałam kilka zrobionych przez Dzieci z Rodzinnego Domu Dziecka ale nie wiem czy już nie jest za późno... :( Postaram się wystawić je na bazarek dziś wieczorkiem[/quote] jasne,warto sprobowac:) Quote
BeataSabra Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Wróciłam i ....... i chyba już tam nie pojawię się Quote
Recommended Posts