AniaB Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 dziewczyny - czy znacie kogos z dogomaniaków kto mmógłby sprawdzic dom dla husky w nowym sączu? Quote
Jagienka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='AniaB']a to Ty jagienko jesteś tą wysoką blondynką która wybierała najbrzydsze poszwy..?:eviltong: :lol: najbrzydsze - no tak psiaki z hotelu nie muszą mieć nic ładnego...:mad: :loveu: :evil_lol:[/quote] tak to ja :evil_lol: nie powiedziałam, że nie muszą, tylko, ze jest duży przerób :eviltong: Quote
Jagienka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='AniaB']dziewczyny - czy znacie kogos z dogomaniaków kto mmógłby sprawdzic dom dla husky w nowym sączu?[/quote] Aga-ta jest z Nowego Sacza, ale nie wiem kiedy zawita w rodzinne strony... możesz jej napisać pw... Quote
aisaK Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Jestem we środę w Nowym Sączu. Jak chcecie to mogę sprawdzić domek. Quote
AgaG Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [B]noemik wpłaty z bazarku 220 złotych dziękujemy:loveu: :loveu: [/B] Quote
AgaG Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 w tej sytuacji: [COLOR=red] BYŁO TAK: [/COLOR][B]do kwoty 406.76 dodaję 90 bo tyle nam darował pan Tomek LICZĄC MNIEJ HOTEL, za co BARDZO DZIĘKUJĘ!!!!! I ODEJMUJĘ DZISIAJSZA CENĘ 200 ZŁ ZA ZABIEG BALTAZARA U DOKTORA kUJAWSKIEGO: CZYLI MAMY: 296.76. A DO TEGO DOCHODZA KWOTY DZIŚ WPŁACONE: 150 OD miśka 79, + 40 od Sylwia W. + 15 od monikusf= [COLOR=red]426.76[/COLOR][/B] [B]DŁUGI HOTELOWE MA W TYM MOMENCIE PEGAZ, HOTEL BALTAZARA TO CODZINNIE 15 ZŁOTYCH.[/B] [B]CZEKA NAS TEż STERYLKA ATOLI plus wyciecie guzka sutka. [/B] [B]jesli ktos może pomóc pieskom to bardzo proszę[/B] [COLOR=red]JEST 426 + 200 OD NOEMIK Z BAZARKU CZYLI 626. jutro z tego będę płacić hotel Balazara, dowiem sie ile juz zalegamy za kota:roll:. wkrótce starylke Atoli i kastracja kota. [/COLOR] Quote
noemik Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='AgaG']w tej sytuacji: [COLOR=red] BYŁO TAK: [/COLOR][B]do kwoty 406.76 dodaję 90 bo tyle nam darował pan Tomek LICZĄC MNIEJ HOTEL, za co BARDZO DZIĘKUJĘ!!!!! I ODEJMUJĘ DZISIAJSZA CENĘ 200 ZŁ ZA ZABIEG BALTAZARA U DOKTORA kUJAWSKIEGO: CZYLI MAMY: 296.76. A DO TEGO DOCHODZA KWOTY DZIŚ WPŁACONE: 150 OD miśka 79, + 40 od Sylwia W. + 15 od monikusf= [COLOR=red]426.76[/COLOR][/B] [B]DŁUGI HOTELOWE MA W TYM MOMENCIE PEGAZ, HOTEL BALTAZARA TO CODZINNIE 15 ZŁOTYCH.[/B] [B]CZEKA NAS TEż STERYLKA ATOLI plus wyciecie guzka sutka. [/B] [B]jesli ktos może pomóc pieskom to bardzo proszę[/B] [COLOR=red]JEST 426 + 200 OD NOEMIK Z BAZARKU CZYLI 626. jutro z tego będę płacić hotel Balazara, dowiem sie ile juz zalegamy za kota:roll:. wkrótce starylke Atoli i kastracja kota. [/COLOR][/QUOTE] Aga, z bazarku przelałam 220 zł. Czyli mamy 646 zł. :) Quote
AgaG Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='noemik']Aga, z bazarku przelałam 220 zł. Czyli mamy 646 zł. :)[/quote] tak już poprawiam..jestem nieprzytomna. Quote
AgaG Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [COLOR=#ff0000]po korekcie:oops: sorry noemik[/COLOR] [COLOR=#ff0000][/COLOR] [COLOR=#ff0000]JEST 426 + 220 OD NOEMIK Z BAZARKU CZYLI 646. jutro z tego będę płacić hotel Balazara, dowiem sie ile juz zalegamy za kota:roll:. wkrótce sterylke Atoli i kastracja kota. Hotel pegaza to codziennie 15 złotych, a jerst tam już dwa tygodnie. Długi ma też Niusia i Bary [/COLOR] Quote
AgaG Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 wysłałam do black-sheep foty świeczek w kształcie psów z prawdziwego wosku z prosbą o bazarek na hotel psów kraKOWSKICH. który pies z hotelu ma najwiesze długi karusiap? Quote
Jagienka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 u Nas Bari 410 zl ale z bazarków już cos Karolina ma... Nusia po odjęciu 200 zł od E.DEREK ma również 410 zł... więc powolutku wychodzimy na prostą... Quote
jotpeg Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='AgaG'][COLOR=#ff0000] Hotel pegaza to codziennie 15 złotych, a jerst tam już dwa tygodnie. [/COLOR][/QUOTE] AgaG, na hotel Pegaza wplacilam 100 PLN - przekaze Ci je AniaB. Quote
AniaB Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Tak, tak -[B] AgaG[/B] ja mam [COLOR=red][B]100 zł od Ajcila[/B][/COLOR] (od kamyka - dinusia) oraz w poniedziałek przyjda pewnie pieniazki [COLOR=red][B]od jotpeg - 100 zł[/B][/COLOR].. [U][COLOR=red][B]Razem środki u mnie to 200 zł[/B][/COLOR] na bidy krakowskie od nas[/U] do tego [B]jagienko[/B] - [COLOR=red][B]dla barryego mam 100 zł[/B][/COLOR] z bazarków i [COLOR=red][B]30 zł na sare..[/B][/COLOR] JAK WAM TO PRZEKAZAĆ???? Quote
AgaG Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='jotpeg']AgaG, na hotel Pegaza wplacilam 100 PLN - przekaze Ci je AniaB.[/quote] dzięki wielkie. Pegaz tak szybko domu nie znajdzie... no niestety... no nie będzie łatwe zadanie. myślę, że po mięsiacu pobytu w hotelu bedziemy już na tyle duzo wiedzieć, czy robi postępy czy nie, że będzie mozna szukać odpowiedzielnie domu...informując ludzi czego się mogą spodziewać Quote
AniaB Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='aisaK']Jestem we środę w Nowym Sączu. Jak chcecie to mogę sprawdzić domek.[/quote] aisaK - bardzo dziękuje za gotowość!!:loveu: Okazuje sie jednak, ze Pan bedzie miał kontrole z sądeckiego TOZu - sam o nią poprosił i TOZ mu dał jakis termin juz..Nie wiem jaki jest sadecki TOZ (czy to oddział z Krakowa?) ale mam nadzieje ze wszystko wypadnie ok..;) Quote
aisaK Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='AniaB']aisaK - bardzo dziękuje za gotowość!!:loveu: Okazuje sie jednak, ze Pan bedzie miał kontrole z sądeckiego TOZu - sam o nią poprosił i TOZ mu dał jakis termin juz..Nie wiem jaki jest sadecki TOZ (czy to oddział z Krakowa?) ale mam nadzieje ze wszystko wypadnie ok..;)[/quote] Nie ma za co. Jakby co-to zawsze piszcie, dosyć często tam jestem. Toz Nowosądecki jest OK i wierzę, że zrobią wszystko dobrze. Pozdrawiam i trzymam kciuki za psinkę. Quote
Jagienka Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='AniaB'] do tego [B]jagienko[/B] - [COLOR=red][B]dla barryego mam 100 zł[/B][/COLOR] z bazarków i [COLOR=red][B]30 zł na sare..[/B][/COLOR] JAK WAM TO PRZEKAZAĆ????[/quote] Aniu, przy okazji... najpewniej się z karusiap szybciej zobaczysz niż ze mną ;) Quote
weszka Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Przypominam że [B]ja mam jeszcze 50 zł przekazane przez Amigę[/B] na pokrycie ułamka kociego hotelu. Quote
AgaG Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Weszko ile my zalegamy za hotel koci? Bo byłykiedyś trzy koty i te dwa które mają dom nie są zapłacone i ten jeden tak? bo ja jutro bede w hotelu... Quote
karusiap Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Czy ktos moglby pomoc w zawiezieniu Ramzesa na specjalistyczne badania w [B][COLOR=red]poniedzialek na 20:30[/COLOR][/B]?? Quote
weszka Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='AgaG']Weszko ile my zalegamy za hotel koci? Bo byłykiedyś trzy koty i te dwa które mają dom nie są zapłacone i ten jeden tak? bo ja jutro bede w hotelu...[/quote] Kociaki są zapłacone do końca czerwca. Czyli zalegamy z zapłatą za lipiec i sierpień. Były przez jakiś czas w ciągu tych 2 miesiecy trzy a teraz ten jeden ostatni biduś :-( [quote name='karusiap']Czy ktos moglby pomoc w zawiezieniu Ramzesa na specjalistyczne badania w [B][COLOR=red]poniedzialek na 20:30[/COLOR][/B]??[/quote] Mam psie szkolenie, niestety nie dam rady :shake: Quote
agamika Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 A ja mam nietypową prośbę:oops: , bedzie ktos mize jutro w schronie???? i czy dałby rade wyciągnąć mi śminki morskie stamtąd? Ja dojade w jakiekolwiek inne miejsce Krakowa po nie , ale tam wolałabym nie :shake: . Swinki, bedą u mnie na tymczasie:oops: Black Sheep je wypatrzyła EDIT: nieaktualne, maluchy u mnie DZIEKUJE, DZIEKUJE, DZIEKUJE :) Quote
AgaG Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Foksia i dżekuś jest zwykle w niedzielę to się z nią skontaktuj... Quote
AgaG Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='weszka']Kociaki są zapłacone do końca czerwca. Czyli zalegamy z zapłatą za lipiec i sierpień. Były przez jakiś czas w ciągu tych 2 miesiecy trzy a teraz ten jeden ostatni biduś :-( A jaka jjest cena za kociaki? zapytac pana Tomka czy jak to jest? Quote
Tweety Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Aguś, czy Kiwi już wróciła? jeżeli nie to czy zostawiła u Ciebie może jakąś fakturę dla mnie (taką juz prawie sprzed wojny i to pierwszej światowej :razz: ) Quote
Recommended Posts