Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AniaB']a to Ty jagienko jesteś tą wysoką blondynką która wybierała najbrzydsze poszwy..?:eviltong: :lol:
najbrzydsze - no tak psiaki z hotelu nie muszą mieć nic ładnego...:mad: :loveu: :evil_lol:[/quote]
tak to ja :evil_lol: nie powiedziałam, że nie muszą, tylko, ze jest duży przerób :eviltong:

Posted

[quote name='AniaB']dziewczyny - czy znacie kogos z dogomaniaków kto mmógłby sprawdzic dom dla husky w nowym sączu?[/quote]
Aga-ta jest z Nowego Sacza, ale nie wiem kiedy zawita w rodzinne strony... możesz jej napisać pw...

Posted

[B]noemik wpłaty z bazarku 220 złotych dziękujemy:loveu: :loveu: [/B]

Posted

w tej sytuacji: [COLOR=red] BYŁO TAK: [/COLOR][B]do kwoty 406.76 dodaję 90 bo tyle nam darował pan Tomek LICZĄC MNIEJ HOTEL, za co BARDZO DZIĘKUJĘ!!!!! I ODEJMUJĘ DZISIAJSZA CENĘ 200 ZŁ ZA ZABIEG BALTAZARA U DOKTORA kUJAWSKIEGO:
CZYLI MAMY: 296.76. A DO TEGO DOCHODZA KWOTY DZIŚ WPŁACONE: 150 OD miśka 79, + 40 od Sylwia W. + 15 od monikusf= [COLOR=red]426.76[/COLOR][/B]

[B]DŁUGI HOTELOWE MA W TYM MOMENCIE PEGAZ, HOTEL BALTAZARA TO CODZINNIE 15 ZŁOTYCH.[/B]
[B]CZEKA NAS TEż STERYLKA ATOLI plus wyciecie guzka sutka. [/B]
[B]jesli ktos może pomóc pieskom to bardzo proszę[/B]

[COLOR=red]JEST 426 + 200 OD NOEMIK Z BAZARKU CZYLI 626. jutro z tego będę płacić hotel Balazara, dowiem sie ile juz zalegamy za kota:roll:. wkrótce starylke Atoli i kastracja kota. [/COLOR]

Posted

[quote name='AgaG']w tej sytuacji: [COLOR=red] BYŁO TAK: [/COLOR][B]do kwoty 406.76 dodaję 90 bo tyle nam darował pan Tomek LICZĄC MNIEJ HOTEL, za co BARDZO DZIĘKUJĘ!!!!! I ODEJMUJĘ DZISIAJSZA CENĘ 200 ZŁ ZA ZABIEG BALTAZARA U DOKTORA kUJAWSKIEGO:
CZYLI MAMY: 296.76. A DO TEGO DOCHODZA KWOTY DZIŚ WPŁACONE: 150 OD miśka 79, + 40 od Sylwia W. + 15 od monikusf= [COLOR=red]426.76[/COLOR][/B]

[B]DŁUGI HOTELOWE MA W TYM MOMENCIE PEGAZ, HOTEL BALTAZARA TO CODZINNIE 15 ZŁOTYCH.[/B]
[B]CZEKA NAS TEż STERYLKA ATOLI plus wyciecie guzka sutka. [/B]
[B]jesli ktos może pomóc pieskom to bardzo proszę[/B]

[COLOR=red]JEST 426 + 200 OD NOEMIK Z BAZARKU CZYLI 626. jutro z tego będę płacić hotel Balazara, dowiem sie ile juz zalegamy za kota:roll:. wkrótce starylke Atoli i kastracja kota. [/COLOR][/QUOTE]
Aga, z bazarku przelałam 220 zł. Czyli mamy 646 zł. :)

Posted

[quote name='noemik']Aga, z bazarku przelałam 220 zł. Czyli mamy 646 zł. :)[/quote]
tak już poprawiam..jestem nieprzytomna.

Posted

[COLOR=#ff0000]po korekcie:oops: sorry noemik[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=#ff0000]JEST 426 + 220 OD NOEMIK Z BAZARKU CZYLI 646. jutro z tego będę płacić hotel Balazara, dowiem sie ile juz zalegamy za kota:roll:. wkrótce sterylke Atoli i kastracja kota. Hotel pegaza to codziennie 15 złotych, a jerst tam już dwa tygodnie. Długi ma też Niusia i Bary [/COLOR]

Posted

wysłałam do black-sheep foty świeczek w kształcie psów z prawdziwego wosku z prosbą o bazarek na hotel psów kraKOWSKICH. który pies z hotelu ma najwiesze długi karusiap?

Posted

[quote name='AgaG'][COLOR=#ff0000] Hotel pegaza to codziennie 15 złotych, a jerst tam już dwa tygodnie. [/COLOR][/QUOTE]

AgaG, na hotel Pegaza wplacilam 100 PLN - przekaze Ci je AniaB.

Posted

Tak, tak -[B] AgaG[/B] ja mam [COLOR=red][B]100 zł od Ajcila[/B][/COLOR] (od kamyka - dinusia) oraz w poniedziałek przyjda pewnie pieniazki [COLOR=red][B]od jotpeg - 100 zł[/B][/COLOR]..
[U][COLOR=red][B]Razem środki u mnie to 200 zł[/B][/COLOR] na bidy krakowskie od nas[/U]

do tego [B]jagienko[/B] - [COLOR=red][B]dla barryego mam 100 zł[/B][/COLOR] z bazarków i [COLOR=red][B]30 zł na sare..[/B][/COLOR]
JAK WAM TO PRZEKAZAĆ????

Posted

[quote name='jotpeg']AgaG, na hotel Pegaza wplacilam 100 PLN - przekaze Ci je AniaB.[/quote]
dzięki wielkie. Pegaz tak szybko domu nie znajdzie... no niestety... no nie będzie łatwe zadanie. myślę, że po mięsiacu pobytu w hotelu bedziemy już na tyle duzo wiedzieć, czy robi postępy czy nie, że będzie mozna szukać odpowiedzielnie domu...informując ludzi czego się mogą spodziewać

Posted

[quote name='aisaK']Jestem we środę w Nowym Sączu. Jak chcecie to mogę sprawdzić domek.[/quote]

aisaK - bardzo dziękuje za gotowość!!:loveu: Okazuje sie jednak, ze Pan bedzie miał kontrole z sądeckiego TOZu - sam o nią poprosił i TOZ mu dał jakis termin juz..Nie wiem jaki jest sadecki TOZ (czy to oddział z Krakowa?) ale mam nadzieje ze wszystko wypadnie ok..;)

Posted

[quote name='AniaB']aisaK - bardzo dziękuje za gotowość!!:loveu: Okazuje sie jednak, ze Pan bedzie miał kontrole z sądeckiego TOZu - sam o nią poprosił i TOZ mu dał jakis termin juz..Nie wiem jaki jest sadecki TOZ (czy to oddział z Krakowa?) ale mam nadzieje ze wszystko wypadnie ok..;)[/quote]
Nie ma za co. Jakby co-to zawsze piszcie, dosyć często tam jestem.
Toz Nowosądecki jest OK i wierzę, że zrobią wszystko dobrze. Pozdrawiam i trzymam kciuki za psinkę.

Posted

[quote name='AniaB']
do tego [B]jagienko[/B] - [COLOR=red][B]dla barryego mam 100 zł[/B][/COLOR] z bazarków i [COLOR=red][B]30 zł na sare..[/B][/COLOR]
JAK WAM TO PRZEKAZAĆ????[/quote]
Aniu, przy okazji... najpewniej się z karusiap szybciej zobaczysz niż ze mną ;)

Posted

Weszko ile my zalegamy za hotel koci? Bo byłykiedyś trzy koty i te dwa które mają dom nie są zapłacone i ten jeden tak? bo ja jutro bede w hotelu...

Posted

[quote name='AgaG']Weszko ile my zalegamy za hotel koci? Bo byłykiedyś trzy koty i te dwa które mają dom nie są zapłacone i ten jeden tak? bo ja jutro bede w hotelu...[/quote]

Kociaki są zapłacone do końca czerwca. Czyli zalegamy z zapłatą za lipiec i sierpień. Były przez jakiś czas w ciągu tych 2 miesiecy trzy a teraz ten jeden ostatni biduś :-(

[quote name='karusiap']Czy ktos moglby pomoc w zawiezieniu Ramzesa na specjalistyczne badania w [B][COLOR=red]poniedzialek na 20:30[/COLOR][/B]??[/quote]

Mam psie szkolenie, niestety nie dam rady :shake:

Posted

A ja mam nietypową prośbę:oops: , bedzie ktos mize jutro w schronie???? i czy dałby rade wyciągnąć mi śminki morskie stamtąd?
Ja dojade w jakiekolwiek inne miejsce Krakowa po nie , ale tam wolałabym nie :shake: .
Swinki, bedą u mnie na tymczasie:oops:
Black Sheep je wypatrzyła

EDIT:
nieaktualne, maluchy u mnie
DZIEKUJE, DZIEKUJE, DZIEKUJE :)

Posted

Foksia i dżekuś jest zwykle w niedzielę to się z nią skontaktuj...

Posted

[quote name='weszka']Kociaki są zapłacone do końca czerwca. Czyli zalegamy z zapłatą za lipiec i sierpień. Były przez jakiś czas w ciągu tych 2 miesiecy trzy a teraz ten jeden ostatni biduś :-(

A jaka jjest cena za kociaki? zapytac pana Tomka czy jak to jest?

Posted

Aguś, czy Kiwi już wróciła? jeżeli nie to czy zostawiła u Ciebie może jakąś fakturę dla mnie (taką juz prawie sprzed wojny i to pierwszej światowej :razz: )