ookami Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 ja mogę przeryć moje zapasy ale nie kojarzę za bardzo...w każdym razie lepszych niż te co już mamy :) No nic..będzie trzeba zabawić się w fotografa a Nes w modela :D Quote
ookami Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Ojj...pusto coś u Ciebie Nesku ;( Hoop do góry pieseczku!!! Niech Cie widzą :) Quote
Rudzia Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Ookami mogę podesłać Ci zdjęcia do wstawienia. Ale nie wiem czy są lepsze. Nesik lepiej wygląda w naturze. Nie jest fotogeniczny. Robi postępy. Poznaje ludzi. Kiedyś jak obłakany kręcił się w kojcu. Dziś mnie poznał i bardzo wylewnie się przywitał. Jak to cieszy. Quote
Rudzia Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Ookami wstaw może to zdjęcie Nesika w kołnierzu. Jak w końcu Nesik wydobrzeje będzie miał zrobioną porzadną sesję. Nes weżmie udział w Programie Fajny Pies ale Bezdomny, chłopak nauczy się wiele fajnych rzeczy:) Quote
ookami Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Jaki piękny banerek! :D Dzięki Mantis :D Fotki wrzucą jutro :) Nes naprawdę robi postępy i to ogromne! Jak wspaniale łapie kontakt z człowiekiem i mniej się kręci. A po programie..no cudo nie pies :D Quote
Rudzia Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Zachęcam do umieszczenia w podpisie banerka Nesika. Bardzo im się przyda reklama. Ja bym upchała w swoim podpisie wszystkie psiaki ze schroniska ale się nie da:shake: Quote
ookami Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Ja też zachęcam do wstawienia Daffiego i Nesa w podpisie :) Ja niestety nie mogę już ich upchnąć, bo mam Leę i Beryla..kurcze szkoda, że są takie ograniczenia ;/ Tak jak obiecałam fotki Nesa :D Quote
ookami Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Tamte fotki są już stare...trzeba mu kiedyś zrobić nowe i postarać się by wyszedł korzystnie bo kurcze on jest na żywo 100 razy śliczniejszy niż na zdjęciach..ma jakiegoś pecha ;/ A tu najnowsze fotki..niestety przez kraty :/ Czy on nie jest słodki? :D Quote
ookami Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Dzisiaj nie miałam litości dla swojego kompa i zarządziłam, że ma działać..tak więc przedstawiam NESA na FB :) http://www.facebook.com/event.php?eid=184050131643582#!/event.php?eid=168482076546891 zapraszam!! :) Quote
caromina Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 jest po kastracji? proszę m.in o zdjęcia pycha, ludzie lubią oglądać psie kalafy z bliska Quote
ookami Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 caromina jeśli pozwolisz prześlę zdjęcia jutro..dziś nie dam rady :/ Nesiu dzisiaj był na sesji fotograficznej i wyszedł całkiem fajnie, z resztą same ocenicie ;) Ma też fotki jego ślicznego pyszczaczka :D Quote
Rudzia Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Ookami czekamy z niecierpliwością. Sama jestem ciekawa jak Nesik wyszedł. Quote
ookami Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Hej..uff...sorki, że tak późno ale nie miałam kiedy do tego usiąść a nie mój net nie jest zabójczej szybkości ;P Oto fotki Nesika z ostatniej sesji fotograficzej ;) Quote
ookami Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Jak widać na wszystkich zdjęciach wywala pokaźny jęzorek ale widocznie tak lubi ;) Fotek ma dośc dużo, oceńcie same czy dobra, następnym razem mogę porobić jeszcze inne ;) Mysle, że chłopak wyszedł świetnie :) Quote
K&M Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 ja też tak sądzę :) długi jęzorek i boski pysiorek :) :) :) oby ktoś to zauważył!!!! Quote
Rudzia Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Nes jest naprawdę fajnym psiakiem Źle znosi pobyt w schronisku. Kęci się w kółko w kojcu i w ten sposób odstrasza od siebie potencjalne domki. Ostatmio były fajne panie wsprawie adopcji: zaproponowałam im Nesa Szaraka i Jasona. Nawet nad Nesem się zastanawiały. Ale wybrały Szarusia. Super bo Szaruś też czeka na dom, ale on i tak szybko by go znalazł. Nesowi będzie trudniej:( Quote
Recommended Posts