Agnieszka_ Posted February 25, 2003 Posted February 25, 2003 Bieg Piastów jest 9.03.2003 r., ale w tym roku wyjątkowo moja mama nie pojedzie. Quote
Grześ Posted February 25, 2003 Posted February 25, 2003 Tajraga oops :oops: , faktycznie, ale ostatnio muszę się strasznie ukrywać przeglądając forum w pracy i robię to bardzo szybko i pobieżnie :( . Ja to ten granatowy, zielony to prezes Travois, a na płytę to głównie wychodzi "frakcja" wystawowa. No to Natan był pierwszym zalotnikiem :wink: . Quote
efra-husky Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Mieszkam aktualnie w Krakowie i bardzo bym chciała porady jakiegoś fachowca - zaprzęgowca odnośnie treningów lub wspólnych treningów, więc pozwolę sobie ponowić pytanie czy w małopolsce - Kraków i okolice są w ogóle jakieś kluby ? :roll: Quote
Polarna Legenda Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 W Krakowie działa klub Durango-Rimo.Tu masz strone klubu: [URL]http://www.psyzaprzegowe.pl/[/URL] Quote
Czekoladowo Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Hej :) Słuchajcie, czy w Krakowie można by ćwiczyć w jakimś klubie ciągnięcie w zaprzęgu z psem innym niż z rasy północnej? :) Bo ja mam aussika który fantastycznie się spisuje w roli ciągnika gdy ja jestem na rolkach, sprawia mu to niesłychaną frajdę, i chciałabym (jeśli spadnie jeszcze śnieg) kupić faktyczne zaprzęgowe szelki i może coś popróbować. Tyle że ten klub Durango-Rimo wydaje się bardzo profesjonalny, obsypany nagrodami i bez szansy na dołączenie do niego z pasterzem... :( Przynajmniej tak mi się wydaje.. A pasterz naprawdę chętnie wystartuje do roli psa pónocy... :) Quote
Daria&Masza Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 Hej - potrzebuje jakies aktualne info czy mamy w Katowicach jakies grupy wlascicieli husky. Moj pies potrzebuje socjalizacji w stadzie pachnacym tak jak on. Zdecydowanie inne smrody mu nie podchodza;p Jest ze schroniska, wiec potrzebuje dla niego nowych przyjaciol i integracji :) Quote
Recommended Posts