akarsay Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 No to super!!! Uznaję że Szczota ma już chętnego do adopcji i nie wystawiam jej ponownie na aukcji!!!! Czy jest ktoś kto mógłby zrobić wizytę przed adopcyjną? solartcz gdzie mieszkasz? Quote
holmina Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='akarsay']wczoraj dzwoniła do mnie holmina, Pani była bardzo na tak tylko chodziło by się mąż zgodził na adopcję... puki co cisza z jej strony...[/QUOTE] przepraszam,ze dopiero dzis odpowiadam bo caly czas trwaly pertraktacje no i niestety opcja meza/teroryzuje bo utrzymuje/ to moge wybrac sobie na dogo tylko mikro psiaka/ a on kupuje szczeniaka onka, ale bardzo sie ciesze ze mala ma juz perspektywe domu!!! Quote
solartcz Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Tczew. A jak ona zachowuje się, jak jest sama w domu? Quote
akarsay Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 zostawiałam ją w towarzystwie Happy a po za tym była wybiegana... tak robię zawsze z psami by mi w domu remontu nie zrobiły ;) nigdy nie było problemu,czy to z brudzeniem czy gryzieniem Quote
margo001 Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 [quote name='solartcz']Tczew. A jak ona zachowuje się, jak jest sama w domu?[/QUOTE] Zadzwoń proszę do akarsay wypytaj dokładnie o wszystko....być może sunia nie spełnia Twoich oczekiwań, spokojnie przemyśl swoją decyzję, sunia w każdym razie jest już bezpieczna, więc nie spieszmy się, spokojnie ;) Dane do Ani : [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#4444ff][email protected][/COLOR][/EMAIL] , gg 5351781 lub kom.535633051 Quote
akarsay Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='holmina']przepraszam,ze dopiero dzis odpowiadam bo caly czas trwaly pertraktacje no i niestety opcja meza/teroryzuje bo utrzymuje/ to moge wybrac sobie na dogo tylko mikro psiaka/ a on kupuje szczeniaka onka, ale bardzo sie ciesze ze mala ma juz perspektywe domu!!![/QUOTE] Holmino ważne by decyzje były przemyślane dlatego cieszę się że doszliście z mężem do kompromisu :) życzę wszystkiego dobrego dzwoniła przed chwilą do mnie pani z Poznania,też bardzo zainteresowana adopcją, poprosiłam by się odezwała na wątku... w razie jak by solartcz zrezygnowała... Quote
kajak Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Witam Widzę że jedna Pani zrezygnowała,to serducho zabilo mi mocniej ,bardzo bardzo chcemy psiaka, wlasnie Szczotkę. Quote
kajak Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Mamy nadzieję że sprawy adopcji tego pieska przeprowadza się w miarę szybko i my też jeżeli tylko możemy dołożymy wszelkich starań, żeby psinka szybko do nas trafiła(jeżeli nas wybiorą do adopcji) Do tego czasu aż wszystko się rozstrzygnie będę chodzić i o niczym innym nie myśleć. :) Trzymajcie kciuki ! Quote
kajak Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Jeżeli solartcz zrezygnuje, to my oczywiście jesteśmy chętne na 100 % Quote
solartcz Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Mi też suczka cały czas w głowie siedzi. Jednak jesli pani jest zdecydowana, ma mozliwość mieć ją szybko u siebie, to trzymam kciuki. Ja będę szukać psiaka gdzies bliżej. Quote
margo001 Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 Ojoj widzę że sunia ma następną chętną rodzinkę :lol: Więc czekamy na decyzję solartcz. Quote
margo001 Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 [quote name='solartcz']Mi też suczka cały czas w głowie siedzi. Jednak jesli pani jest zdecydowana, ma mozliwość mieć ją szybko u siebie, to trzymam kciuki. Ja będę szukać psiaka gdzies bliżej.[/QUOTE] Rozumię że szukamy kogoś do wizyty w Poznaniu u kajak ? Quote
kajak Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 To niecałkiem Poznań, 30 km od poznania Zaniemyśl,piękna zielona okolica.:lol: Quote
margo001 Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 [quote name='kajak']To niecałkiem Poznań, 30 km od poznania Zaniemyśl,piękna zielona okolica.:lol:[/QUOTE] [B][I]Szukam kogoś intensywnie, ale narazie cisza...być może to długi weekend...[/I][/B] Quote
kajak Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 mam nadzieję że szybko znajdziemy kogoś do wizyty u nas,i druga sprawa to transport z tym jest gorzej,ale damy radę chociaż gdzieś w połowie drogi się spotkać:razz: Quote
kajak Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Kurcze dziewczyny znajdzcie kogoś ,ja mogę pojechać po tą osobę do Śremu i ją odwieżć z tym nie będzie problemu,tylko błagam pchnijcie tą maszynę....:) Quote
malawaszka Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 wiele ludzi teraz na wyjazdach weekendowych więc trzeba poczekać aż wrócą Quote
margo001 Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 Niestety musimy czekać cierpliwie, zgodziła się jedna osoba ale ja pisałam jej że to Poznań nie wiedząc jeszcze że jednak to 30 km od Poznania... jak narazie nie odpowiada czy zgodzi się pojechać dalej. Sporo w tych stronach dogomaniaczek, więc mam nadzieję że któraś z nich się zlituje :modla::modla::modla: Quote
margo001 Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Koleżanka może pojechać dopiero w czwartek na wizytę do Państwa ale czekam jeszcze na wiadomość od drugiej osoby być może będzie szybciej ;) Quote
margo001 Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='kajak']Kurcze dziewczyny znajdzcie kogoś ,ja mogę pojechać po tą osobę do Śremu i ją odwieżć z tym nie będzie problemu,tylko błagam pchnijcie tą maszynę....:)[/QUOTE] Jutro spodziewajcie się gościa ;) trzymam mocno kciuki by się powiodło, życzę powodzenia :lol: Quote
kajak Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Jesteśmy po wizycie ,fajny gość dużo się dowiedziałyśmy na temat skrzywdzonych psiaków...Teraz czekamy jak rozwiązać temat transportu,jesteśmy gotowe dorzucić się do paliwka tylko niech ktoś się zlituje ;) Quote
margo001 Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='kajak']Jesteśmy po wizycie ,fajny gość dużo się dowiedziałyśmy na temat skrzywdzonych psiaków...Teraz czekamy jak rozwiązać temat transportu,jesteśmy gotowe dorzucić się do paliwka tylko niech ktoś się zlituje ;) Jestem po rozmowie z Kajetanem, mogę tylko napisać że wizyta wypadła pomyslnie :multi: Kajetanie bardzo dziękujemy za pomoc :loveu::Rose::calus: Quote
Recommended Posts