Wala2006 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [LEFT][B][COLOR=black]GUFI MA DOMEK!!!:loveu: Kierownik Gufi to:[/COLOR][/B] [B][COLOR=black]Młody około 3 letni jamnik.Psiak bardzo garnie się do ludzi,[/COLOR][/B] [B]pragnie być cały czas głaskany i przytulany.Psiaka znalazła jedna z[/B] [B]wolontariuszek schroniska w lesie :placz:(prawdo podobnie przywiązanego do drzewa).[/B] [B]Jest on spokojny i nie wchodzi w konflikty z innymi psami.[/B] [B]Ładnie chodzi na smyczy.Wygląda jak by dawnej był psem domowym.[/B] [B]Można spokojnie brac go na ręce nie ugryzie.Gdy wyjdzie za boks bardzo sie [/B] [B]cieszy.[/B][B]Jest osoba która przygarnie jamnisia do siebie na [/B] [B]BDT ale trzeba dowieść do warszawy.Pajda jest[/B] [B]gotowa przyjąć psiaka do siebie od zaraz!![/B] [IMG]http://i54.tinypic.com/2crmt01.jpg[/IMG][/LEFT] [LEFT]GUFI JUŻ W BDT U PAJDA!!!!!!!:multi: [/LEFT] Quote
martaipieski Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 zadam głupie pytanie co znaczy BDT ??? bo samo DT to wiem:) jakbym miała jakis transport czy jakis pomysł dam znac mam tez kuzyna ktory pewnie by pojechał go zawiesc ale trzeba by mu na paliwo dac:-( Quote
Wala2006 Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 [quote name='martaipieski']zadam głupie pytanie co znaczy BDT ??? bo samo DT to wiem:) jakbym miała jakis transport czy jakis pomysł dam znac mam tez kuzyna ktory pewnie by pojechał go zawiesc ale trzeba by mu na paliwo dac:-([/QUOTE] BDT to jest bezpłatny dom tymczasowy :) Na paliwo zbierze się jakoś piniądze:) Quote
martaipieski Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 ok to ja zapytam kuzyna czy sie zgodzi i ile wezmie, wiem ze on mało bierze za paliwo bo ma w gazie i zazwyczaj bierze tyle za ile mu spali, nie wiecej Quote
Wala2006 Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 [quote name='martaipieski']ok to ja zapytam kuzyna czy sie zgodzi i ile wezmie, wiem ze on mało bierze za paliwo bo ma w gazie i zazwyczaj bierze tyle za ile mu spali, nie wiecej[/QUOTE] Z góry dziekuje :) Może juz niedługo maluch wyjedzie ze schronu :) Quote
Isadora7 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Jeszcze wczoraj jamnisia wrzuciłam tutaj [url]http://jamniki.eadopcje.org/psiak/229[/url] Quote
Wala2006 Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 [quote name='Isadora7']Jeszcze wczoraj jamnisia wrzuciłam tutaj [url]http://jamniki.eadopcje.org/psiak/229[/url][/QUOTE] Dziękuje :) Quote
pajda Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Witam, rozmawiałyśmy przez telefon o DT. Czy będzie więcej zdjęć psinki? Quote
Wala2006 Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 [quote name='pajda']Witam, rozmawiałyśmy przez telefon o DT. Czy będzie więcej zdjęć psinki?[/QUOTE] Zdjęcia psiaka na pewno jeszcze dziś wstawię ale nie wiem o której godzinie bo ja ich nie mam. Quote
Isadora7 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Pazurki chłopczyk ma do obcięcia. Jak będzie więcej zdjęć to wstawię je tez na jego wątek na SOS DLA JAMNIKÓW. On ma chyba więcej niż 3 lata jak dla mnie ok 6 ale oceniam na podstawie jednego zdjęcia. Quote
Wala2006 Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 [quote name='Isadora7']Pazurki chłopczyk ma do obcięcia. Jak będzie więcej zdjęć to wstawię je tez na jego wątek na SOS DLA JAMNIKÓW. On ma chyba więcej niż 3 lata jak dla mnie ok 6 ale oceniam na podstawie jednego zdjęcia.[/QUOTE] Może ci sie tak wydawać bo zdjęcie robone telefonem, 6 lat na pewno nie ma. Ma tylko trochę osadu na zembach i na real wygląda inaczej :) Quote
Wala2006 Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Zapomniałam psiak w schronisku dostał imię Kierownik :) Quote
pajda Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 A ja jeszcze zapytam, czy Kierownik jest hałaśliwy, dużo szczeka? Czy w pomieszczeniu zachowuje czystość? A jego imię nie wynika z tendencji do dominacji wobec ludzi? Sorki, że tak wypytuję, ale dla mnie to ważne, bo chcę podejmując decyzję wiedzieć o psie jak najwięcej ze względu na domowników. Quote
Wala2006 Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 [quote name='pajda']A ja jeszcze zapytam, czy Kierownik jest hałaśliwy, dużo szczeka? Czy w pomieszczeniu zachowuje czystość? A jego imię nie wynika z tendencji do dominacji wobec ludzi? Sorki, że tak wypytuję, ale dla mnie to ważne, bo chcę podejmując decyzję wiedzieć o psie jak najwięcej ze względu na domowników.[/QUOTE] Nie słyszałam jeszcze żeby szczekał, więc raczej nie jest hałaśliwy. Co do czystości nie wiem bo nie mieliśmy gdzie tego sprawdzić. Na pewno imię nie jest z tego powodu pracownicy wymyslają imiona na poczekanie więc dlatego taki imię. Nie dziwie się bo takie sprawy nie podejmuje się od tak... Zaraz wstawię zdjęcia bo właśnie maila dostałam :) Quote
pajda Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Wala2006, a czy tego jamnisia określiłabyś jako pieszczocha czy raczej jako zdystansowanego, nieufnego...? Quote
Wala2006 Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Jak na moje to jest pieszczoch :loveu: [IMG]http://i54.tinypic.com/2cckm89.jpg[/IMG] Jak na razie jedno bo nie chce mi się reszta wgrać :angryy: Quote
Wala2006 Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Pewnie jest przerażony tym wszystkim...dom-las-a teraz schronisko biedak :( Quote
Wala2006 Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 [quote name='pajda']Czy ten jamniś od dawna jest w schronisku?[/QUOTE] Nie wiem od kiedy on dokładnie jest ale jakos tydzień może troszkę więcej. Quote
Pyrdka Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Mamy do zabrania mini pudliczkę do Warszaw na dt. Można rozłożyć koszty na 2 psiaki. Co Wy na to? Quote
pajda Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Miła propozycja, a o jakiej kwocie mówimy? Czy Kierownik będzie miał więcej zdjęć? Tak czy siak, czekam na kochanego jamnisia. Przygotowałam dla niego fotel odpowiedni dla Kierownika.:) Quote
Pyrdka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Pudliczka jedzie w poniedziałek. Patrzcie na transportowy Poznań- Radom, podany jest telefon. Quote
Recommended Posts