majaaa Posted October 1, 2006 Share Posted October 1, 2006 Witam! CHcialabym sie zapytac jakie sa te pieski bo bardzo mi sie podobaja i chcialabym takiego miec . Chcialam tez zapytac czy zna ktos moze hodowle gdzie mozna kupic pieska za niezbyt wielka cene piesek nie musi byc po nie wiadomo jakich championiach tylko zeby mial rodowod bo nie popieram kupowania pieskow bez rodowodu. Bardzo prosze o odpowiedzi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majaaa Posted October 2, 2006 Author Share Posted October 2, 2006 Czy naprawde nie ma tu wlascicieli tych pieskow lub kogos kto sie nimi interesuje???????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cimi Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 Hyh... o ile pamiętam to boksera też chciałaś mieć.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majaaa Posted October 2, 2006 Author Share Posted October 2, 2006 No wiem ale to sie zmienilo bo rodzina uznala ze chce dogo canario wiec zaczelam czytac i sie dowiadywac a wiec napisalam tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nathaniel Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 [quote name='majaaa']No wiem ale to sie zmienilo bo rodzina uznala ze chce dogo canario wiec zaczelam czytac i sie dowiadywac a wiec napisalam tu[/quote] Że chce? A co na temat tej rasy wiecie?? To trudne psy... zresztą tak jak większość molosów ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A&R&I Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 [quote name='nathaniel'] To trudne psy... [/quote] Witam Co masz na myśli pisząc trudne psy?? Owszem nie jest to rasa dla każdego - osoba posiadająca Dogo Canario musi postępować z nim konsekwentnie i z głową. DC to cholernie inteligentne i szybko uczące się psy. Dla mnie osobiście trudną rasą są Yorki :shake: Zgodzę się z jednym - nie radzę kupować DC bo SIĘ CHCE - zakup musi być jak najbardziej przemyślany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
effa Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Warto się dowiadywać, pytać, obserwować, czytać i wtedy podjąć decyzje :) Moze to pies dla was a moze wrecz przeciwnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts