Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wakacje wakacjami, a ja juz sie boje co to bedzie jak od maja zaczna do pracy wyjezdzac..dla kasy to czlowiek wszystko zrobi i psow sie szybko beda pozbywac,juz teraz widze bardzo duzo ogloszen typu ''oddam z powodu wyjazdu'' masakra...

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monika083 napisał(a):
wakacje wakacjami, a ja juz sie boje co to bedzie jak od maja zaczna do pracy wyjezdzac..dla kasy to czlowiek wszystko zrobi i psow sie szybko beda pozbywac,juz teraz widze bardzo duzo ogloszen typu ''oddam z powodu wyjazdu'' masakra...

wiesz Moniko
az mnie sciska w brzuchu
bo tak bedzie
zas pozniej wakacje i nowe bezdomniaki:(

Posted

Mysza2 napisał(a):
przed świętami i przed wyjazdami na wakacje :(:(
Prezenciki dla dzieci zaczynają zawadzać :(

Śliczny królewicz

masz racje ...sliczny
ciocia korespondentka podeslala ludzi ktorzy szukaja boksera do adopcji...juz napisalam:)

Posted

monika083 napisał(a):

Masz racje. Pamietacie historie bernardyna zabitego widlami i siekierą...bo Pan wyjezdzal... A ile psow zginie przywiązanych w lesie?!
Mysle sobie, ze jedynym humanitarnym objawem wlasciciela Maciusia (jesli go porzucil) bylo to, ze pies nadal żyje.

Posted

giselle4 napisał(a):
masz racje ...sliczny
ciocia korespondentka podeslala ludzi ktorzy szukaja boksera do adopcji...juz napisalam:)

To nie zaszkodzi kciukasy potrzymać :)

Posted

[quote name='iwstar58']
On jest tarmoszony codziennie
bo nie mozna wejsc na izolatke
aby jego nie zaczepic
bo zaczyna puffac i czy chcesz czy nie
i codziennie mały
ale spacerek:)

Posted

iza91 napisał(a):
Kiedy Maciusiowi kończy się kwarantanna?:)

26 kwiertnia ,po Swiatach
dzisiaj poszedł na spacerek z Kamilem
i byl bardzo zadowolony
wrocił z językiem do ziemi:)

Posted

A jak ogólnie z otwarciem schroniska w sobotę? Ja wiem, że to święto i odwiedzający mają pewnie wstęp wzbroniony : ) miałam pojechać do niego jutro albo w piątek z mamą ale auto jest w naprawie :angryy::-(

Posted

iza91 napisał(a):
A jak ogólnie z otwarciem schroniska w sobotę? Ja wiem, że to święto i odwiedzający mają pewnie wstęp wzbroniony : ) miałam pojechać do niego jutro albo w piątek z mamą ale auto jest w naprawie :angryy::-(

to zapraszamy w sobote do 12:)

Posted

giselle4 napisał(a):
to pobiegaj znim troche:)
ojj na bieganie nie było dziś czasu :( ale faktycznie skubany ciągnie na tej smyczy :D przekonałam się dziś na własnej skórze :D ma chłopak siłę : )

Posted

iza91 napisał(a):
ojj na bieganie nie było dziś czasu :( ale faktycznie skubany ciągnie na tej smyczy :D przekonałam się dziś na własnej skórze :D ma chłopak siłę : )

tylko na długiej lince nie ciagnie i jest bardzo posłuszny:)