henikar Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Oczywiście powiem panu Andrzejowi o forum haszczaków. Dzisiaj miałam od niego telefon. Trochę sie wystraszyłam, bo myślałam, że coś się stało. Okazało się, że byłam wzywana, bo Pan Andrzej przy zabawie z Igorem wymacał kolejnego kleszcza, a sam nie wie jak usunąc intruza:lol:. No i jak pogotowie byłam zaraz na miejscu. Igor już mnie prawie całkowicie lekceważy, jest zakochany w swoim panu. Pan Andrzej zresztą też, wszystko teraz kręci się wokół psiny. Bardzo się cieszę tym bardziej, że ostatnio tyle się działo i już trochę wyczerpały się moje akumulatory i jestem trochę zmęczona. A muszę je podładowac, bo jest w potrzebie kolejna psina z parkingu Sara. Udało sie wcześniej znależc domek dla Brutuska. Niestety tym razem parking jest definitywnie zamykany i psina nie ma się gdzie podziac. Quote
ares-ka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Super wieści. Kleszczy niestety już w bród. Trza psiaki zabezpieczać Trzymam kciuki za Ciebie henikar, byś siły nadal miała ;) Quote
feliksik Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 ale wieści, dziewczyny jak w to robicie z tymi domkami, bo odpukać ale idzie wam rewelacyjnie Quote
henikar Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Feliksik ja też bardzo się cieszę, że mimo ogroma psin, które w ostatnim czasie przewinęło się "przez nas" udało się w tak szybkim czasie znaleźć im domki. Chyba ktoś na górze patrzy na nas już z politowaniem i postanawia nas trochę odciążyć. Tak naprawdę dziękujemy za pomoc, bo bez tego ani rusz, a ponadto przytrafiło sie trochę szczęścia. Bywały jednak momenty,że miałam ja i Ewelina (dyżury) sunię pół roku. Kiedy prawie podjęłam decyzję, że zostanie u mnie trafił się wspaniały domek i to w sąsiedztwie. Ostatnio naprawdę miałyśmy od pół roku bardzo pracowity okres co do szukania domków i cieszę się, że te ostatnie koloski szybko znalazły domki. Quote
Jasza Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Brawa dla Was Heniu! Dla Ciebie i dla Eweliny! Quote
henikar Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Jasza napisał(a):Brawa dla Was Heniu! Dla Ciebie i dla Eweliny! Agnieszko dziękuję, ale Ty za nas też odwalasz pełno roboty. Tak naprawdę to zasługa nas wszystkich. Raz się trafi domek z ogłoszeń innym razem po zasięgnięciu języka. Najważniejszy jest szczęśliwy finał. Quote
ares-ka Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Nic samo z siebie się nie bierze. Gdyby nie Wasza walka i zaangażowanie, z psiakiem różowo by nie było. Dzięki dziewczyny :) Quote
Recommended Posts