Jump to content
Dogomania

Syberian Husky znaleziony w lesie w Siewierzu - dom tymczasowy = dom stały !!!

Recommended Posts

Posted

Oczywiście powiem panu Andrzejowi o forum haszczaków.
Dzisiaj miałam od niego telefon. Trochę sie wystraszyłam, bo myślałam, że coś się stało. Okazało się, że byłam wzywana, bo Pan Andrzej przy zabawie z Igorem wymacał kolejnego kleszcza, a sam nie wie jak usunąc intruza:lol:. No i jak pogotowie byłam zaraz na miejscu. Igor już mnie prawie całkowicie lekceważy, jest zakochany w swoim panu. Pan Andrzej zresztą też, wszystko teraz kręci się wokół psiny. Bardzo się cieszę tym bardziej, że ostatnio tyle się działo i już trochę wyczerpały się moje akumulatory i jestem trochę zmęczona. A muszę je podładowac, bo jest w potrzebie kolejna psina z parkingu Sara. Udało sie wcześniej znależc domek dla Brutuska. Niestety tym razem parking jest definitywnie zamykany i psina nie ma się gdzie podziac.

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Feliksik ja też bardzo się cieszę, że mimo ogroma psin, które w ostatnim czasie przewinęło się "przez nas" udało się w tak szybkim czasie znaleźć im domki. Chyba ktoś na górze patrzy na nas już z politowaniem i postanawia nas trochę odciążyć. Tak naprawdę dziękujemy za pomoc, bo bez tego ani rusz, a ponadto przytrafiło sie trochę szczęścia. Bywały jednak momenty,że miałam ja i Ewelina (dyżury) sunię pół roku. Kiedy prawie podjęłam decyzję, że zostanie u mnie trafił się wspaniały domek i to w sąsiedztwie. Ostatnio naprawdę miałyśmy od pół roku bardzo pracowity okres co do szukania domków i cieszę się, że te ostatnie koloski szybko znalazły domki.

Posted

Jasza napisał(a):
Brawa dla Was Heniu!
Dla Ciebie i dla Eweliny!

Agnieszko dziękuję, ale Ty za nas też odwalasz pełno roboty. Tak naprawdę to zasługa nas wszystkich. Raz się trafi domek z ogłoszeń innym razem po zasięgnięciu języka. Najważniejszy jest szczęśliwy finał.