Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pragniesz przyjaciela? Kompana do zabaw? Uwielbiasz ruch?
W takim razie Tomik jest idealnym towarzyszem dla Ciebie! Energiczny, skoczny, zaskakujący pozytywnie Tomik. Nie lubi innych psów i nie życzy sobie kontaktów z nimi, ale do ludzi jest miły, łagodny, zabiegający o każdą uwagę. Ładnie chodzi na smyczy, trudno doprowadzić go jednak do stanu "wybiegania",żeby zechciał zwolnić truchcik. Pewnie kiedy będzie miał dom, regularne spacery i człowieka wszystko się zmieni. Jednak teraz jest jak króliczek Energizer'a.
Jeżeli chciałbyś podarować Tomikowi wspaniały dom i zdajesz sobie sprawę z tego, że Tomik kocha biegać, zadzwoń koniecznie:
784 90 88 90, ( 68 ) 323 07 66
Schronisko Dla Bezdomnych Zwierząt ul. Szwajcarska 4 65-169 Zielona Góra

Metamorfoza!
PRZED:

PO:

Posted

faith35 napisał(a):
zapędziłam się z tym "rasowcem". przepraszam.

No co ty,nie przepraszaj,chodzi o to,żeby nie było nieporozumien jak bedziemy go ogłaszać:razz:
Ile Tomik ma wiosen ?

Posted

rita60 napisał(a):
No co ty,nie przepraszaj,chodzi o to,żeby nie było nieporozumien jak bedziemy go ogłaszać:razz:
Ile Tomik ma wiosen ?

po prostu się zapędziłam trochę...
Tomik ma 2 wiosenki i trochę (2,5 roku) :)

Posted

Przydałoby sie wiecej fot,napisz jaki jest duży/wzrost,waga/ dane do kontaktu najlepiej na wolontariuszke,bedzie możliwość sprawdzenia potencjalnego domku.

Posted

[quote name='rita60']Przydałoby sie wiecej fot,napisz jaki jest duży/wzrost,waga/ dane do kontaktu najlepiej na wolontariuszke,bedzie możliwość sprawdzenia potencjalnego domku.

schronisko ZAWSZE wykonuje wizytę przed i po - adopcyjną, nie wiem ile waży, wzrost ok. 45 cm. Na fotki też co za bardzo liczyć nie można..:/ Ja w schronisku nie pracuję, nie pomagam fizycznie, bo czasu brak, nawet mam braki straszne w nauce i muszę zakasać rękawy i podciągnąć "to i owo", więc...;/

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...