Jump to content
Dogomania

DEMONSTRACJA przeciwko MORDOWANIU PSÓW W RUMUNII! PRZYJDŹ! EUROPA SIĘ JEDNOCZY!

Recommended Posts

Posted

Kochani, dopiero teraz się dowiedziałam... nie miałam pojęcia - nie tylko o Waszej demonstracji, ale, przede wszystkim, o całej tej bestialskiej zbrodni... :shake: :-( Czytałam i słyszałam o mordowaniu psów na Ukrainie, dodałam taki wątek na dogo, ale o Rumunii przeczytałam przed chwilą (i obejrzałam ten wstrząsający film). Nie widziałam nic w mediach na ten temat. Nie wiem, jak to się stało. A może mało na ten temat w polskich mediach? Co prawda tv nie oglądam, ale codziennie zaglądam w necie tu i tam.

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Smutne:( Nie chcę się usprawiedliwiać, ale żeby nie było, że wolałam kotlety z grilla , to siedziałam w pracy do 17 :(
BTW, za małe nagłośnienie sprawy? Jak były manify odnośnie humanitarnego transportowania zwierząt do francji i włoch, to były tłumy, dziwne, ze w takiej sprawie przyszło tak mało osób:( majówka wydaje się nie jest jedynym powodem.

• 2 weeks later...
Posted

Marne tłumaczenie że daleko, bo jak ktoś chce to potrafi.
I pewnie gdyby były to okolice lipca/sierpnia to i ja bym przyjechała...
a tak to...matury były,a i tak chciałam pojechać o Wawy, z tym że mamina surowo zabroniła, bo niby uczyć się miałam...