Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']Zuzole się już czają pewnie na te śnieżyce co to zapowiadają :evil_lol:[/quote]
a zapowiadają:cool1: ? my dopiero mieliśmy huragan i ulewę :shake: , nie chcę śniegu, chcę wiosny, narty i tak mi już zardzewiały :cool3:

Posted

[quote name='eria']Zuzole się już czają pewnie na te śnieżyce co to zapowiadają :evil_lol:[/quote]
no chyba robia zapasy - maka, cuckier, herbata, chleb i takie tam. Bedzie jak znalazl!!!!

Posted

[quote name='sota36']no chyba robia zapasy - maka, cuckier, herbata, chleb i takie tam. Bedzie jak znalazl!!!![/quote]
Ty Jola...to wcale nie jest taki głupi pomysł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lecę robić zapasy !:evil_lol:

Posted

No i co z tymi Zuzolkami? A może trzeba jakiegoś szamana wezwać, by ich wyczarował dla nas???

[CENTER][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img48.imageshack.us/img48/4976/2328ag.gif[/IMG][/URL][/CENTER]

Posted

[COLOR=Navy][I][B]Dziendobry kobitki ;-) jestem.........
Mimo iz powinnam wypoczywac ,mordowałam przez 2 dni moj bidny kregosłup w robocie ;-((.....w sobote było wesele ,a wczoraj przyjecie 40 lat po slubie ;-)...miałam taki maratonik ze nie byłam wstanie nawet kompa właczyc ;-)......dzisiaj wstałam o 14 !!! .....i dalej mam problem zeby wrococ do normalnosci eheh

KOCHAM WAS !!!! I DZIEKUJE ZE MNIE ODWIEDZAłYSCIE !!!!

Buziaczki .....lece do WAS ;-)
[/B][/I][/COLOR]

Posted

[COLOR=Navy][I][B]Dziendobry kobitki ;-) jestem.........
Mimo iz powinnam wypoczywac ,mordowałam przez 2 dni moj bidny kregosłup w robocie ;-((.....w sobote było wesele ,a wczoraj przyjecie 40 lat po slubie ;-)...miałam taki maratonik ze nie byłam wstanie nawet kompa właczyc ;-)......dzisiaj wstałam o 14 !!! .....i dalej mam problem zeby wrococ do normalnosci eheh

KOCHAM WAS !!!! I DZIEKUJE ZE MNIE ODWIEDZAłYSCIE !!!!

Buziaczki .....lece do WAS ;-)
[/B][/I][/COLOR]