Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania-k napisał(a):
gdzie ona na dwór ma iść jak ona w domku ma taki ładny przedpokoik :crazyeye: :crazyeye: oszalałaś czy jak ???:cool3:

Wiesz złociutka przedpokoj jak przedpokój ale te wielgachne łoze :evil_lol: to jest to !:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

zuzolandia napisał(a):
Wiesz złociutka przedpokoj jak przedpokój ale te wielgachne łoze :evil_lol: to jest to !:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Taaaaaaak... tu Zuzki pasują najbardziej:evil_lol:
Pozdrowionka

Posted

trzymamy kciuki za łapkę Zuzanki,wczoraj dostałam sms od Inki że Zuzia biegała z psem i się poślizgnęła, kulała, bardzo bolało......
Zuzanka zdrowieć mi tu szybciutko!!!!!!;)

Posted

Dziendoberek wszystkim ;-)
DCP witamy ;-)
Z łapeczka juz lepiej ;-) troszku jeszcze kuleje jak szybciej biega ale widze ze to nic powaznego .......wczoraj wygladalo to gorzej .....nie potrafiła sama isc na 3 łapach...moj TZ-musiał wziasc ja na rece i zaniesc do domu ,dobrze ze stało sie to przy bloku. W domu od razu do łozeczka i przy dotykaniu piszczała . macałam .kosci sa całe .Dostała srodek przeciwbolowy i poszła spac .
Przyznaje ze sie przestraszyłam ;-) i molestowałąm w nocy Eriaczka;-) no ale na strachu i bolu sie skonczyło ;-)
Buziaczki dla Wszystkich ;-)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:razz:Inuś a jakiegoś okłada można by piesce zrobić ...:roll:

Czesc Alu ..:loveu::loveu:..wiesz moze to absurdalne :lol: ale wysmarowałam jej łapke konska mascia ,jakos przedarłam sie przez te kudly :evil_lol: i owinełam bandazem, teraz obie łazimy i smierdzimy kamforą heh ......jak nie pomoze to i pewnie nie zaszkodzi ;)

evaxon napisał(a):
witaj:multi:

:loveu: piekna panienka:loveu:

Witamu bardzo milutko nowego goscia :multi::multi::multi:
Faflunka widze :multi::loveu::multi::loveu:
Buziaczki dla sliniaczka :loveu:

Posted

zuzolandia napisał(a):

Witamu bardzo milutko nowego goscia :multi::multi::multi:
Faflunka widze :multi::loveu::multi::loveu:
Buziaczki dla sliniaczka :loveu:

:loveu: dzikei dzieki dzieki:loveu: przyszlysmy sie zaprzyjaznic bo szukamy futra na zime dla Tigry:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

He hehe .chetnie odstapimy bo mamy tego duzooooooo ;-)
Kilka domowych foteczek kontuzjowanego Zuzolka ;-)

.hm moje ulubione ciateczka ;-) wezme se jedno pancia sie nie zorientuje heh ;-)

.zobaczmy kto nam łazi pod balkonem ;-)

popatrzymy jak pancia gotuje zarełko ;-) mniammmmm

posiedzimy ;-) pomyslimy ;-)

eeeeeee nudyyyyyyyy ;-) ale cosik wykombinuje ;-)

Posted

Cześć Zuzolki:multi:, oj co ja tu słyszę:cool3:, Zuzol kontuzjowany:shake: kciuki i łapki trzymamy za pwrót do pełnej sprawności:lol:

a kuku:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Inuś, a ty masz takie same gwiazdki jak ja:cool3:

Posted

zuzolandia napisał(a):
moj TZ-musiał wziasc ja na rece i zaniesc do domu ,dobrze ze stało sie to przy bloku.

O rety, biedna Zuzolka chorka?
A ileż to taki Zuzol waży, jeśli kobitkę o wagę można zapytać? Zuch z TZcika, że dał radę ;)

Buziaczki...

Posted

no, widzę że odpowiednie warunki zapewniacie rekonwalescentce ;-)

nie wiem czy takie dobre - ten fotel jest za mały na Zuzankę, należy zaopatrzyć się (ją) w większy! Jak sie bidula na tym zwinie to se łapięcie chore przygniecie i zadne kapsuły kosmiczne nie pomogą :mad:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Cześć Zuzolki:multi:, oj co ja tu słyszę:cool3:, Zuzol kontuzjowany:shake: kciuki i łapki trzymamy za pwrót do pełnej sprawności:lol:

a kuku:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Inuś, a ty masz takie same gwiazdki jak ja:cool3:

Hej Julianko ;-) zle gadasz to TY masz takie same gwiazdki jak JA :evil_lol: :evil_lol:

Kate I Luka napisał(a):
O rety, biedna Zuzolka chorka?
A ileż to taki Zuzol waży, jeśli kobitkę o wagę można zapytać? Zuch z TZcika, że dał radę ;)

Buziaczki...

Kasienko to cudne kudłate dziecko wazy 35 kilo plus futerko :loveu:

Teklunia napisał(a):
no, widzę że odpowiednie warunki zapewniacie rekonwalescentce ;)

Gdybym miała sie urodzic psem to chciałąbym trafic do takiej rodziny jak nasza :eviltong::multi::loveu:

sota36 napisał(a):
Z pewnoscia - poza tym salon spa, masaze, algi i takie tam - kapsuly kosmiczne! I jeszcze muzykoterapia! Najlepiej Vivaldi albo ...Bach!

Taaaaa i bajki na dobranoc ;-)

eria napisał(a):
nie wiem czy takie dobre - ten fotel jest za mały na Zuzankę, należy zaopatrzyć się (ją) w większy! Jak sie bidula na tym zwinie to se łapięcie chore przygniecie i zadne kapsuły kosmiczne nie pomogą :mad:

Słuchaj skoro wlazła na ten fotel to najwidoczniej az tak zle z jej łapka nie jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .... sciemniara troszku jest :loveu: