zuzolandia Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Ania-k napisał(a):gdzie ona na dwór ma iść jak ona w domku ma taki ładny przedpokoik :crazyeye: :crazyeye: oszalałaś czy jak ???:cool3: Wiesz złociutka przedpokoj jak przedpokój ale te wielgachne łoze :evil_lol: to jest to !:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
bonita Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 zuzolandia napisał(a):Wiesz złociutka przedpokoj jak przedpokój ale te wielgachne łoze :evil_lol: to jest to !:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Taaaaaaak... tu Zuzki pasują najbardziej:evil_lol: Pozdrowionka Quote
Rybc!a Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Łooo Boziu, teraz to już się całkiem zakochałam. Taaaaaaak... tu Zuzki pasują najbardziej:evil_lol: Święte słowa! Quote
eria Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 trzymamy kciuki za łapkę Zuzanki,wczoraj dostałam sms od Inki że Zuzia biegała z psem i się poślizgnęła, kulała, bardzo bolało...... Zuzanka zdrowieć mi tu szybciutko!!!!!!;) Quote
DużyCP Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Tez trzymamy kciuki za Zuzi łapkę. pozdrowienia z Gdyni Quote
zuzolandia Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Dziendoberek wszystkim ;-) DCP witamy ;-) Z łapeczka juz lepiej ;-) troszku jeszcze kuleje jak szybciej biega ale widze ze to nic powaznego .......wczoraj wygladalo to gorzej .....nie potrafiła sama isc na 3 łapach...moj TZ-musiał wziasc ja na rece i zaniesc do domu ,dobrze ze stało sie to przy bloku. W domu od razu do łozeczka i przy dotykaniu piszczała . macałam .kosci sa całe .Dostała srodek przeciwbolowy i poszła spac . Przyznaje ze sie przestraszyłam ;-) i molestowałąm w nocy Eriaczka;-) no ale na strachu i bolu sie skonczyło ;-) Buziaczki dla Wszystkich ;-) Quote
Alicja Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 :razz:Inuś a jakiegoś okłada można by piesce zrobić ...:roll: Quote
e.v.a Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 witaj:multi: :loveu: piekna panienka:loveu: Quote
zuzolandia Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:Inuś a jakiegoś okłada można by piesce zrobić ...:roll: Czesc Alu ..:loveu::loveu:..wiesz moze to absurdalne :lol: ale wysmarowałam jej łapke konska mascia ,jakos przedarłam sie przez te kudly :evil_lol: i owinełam bandazem, teraz obie łazimy i smierdzimy kamforą heh ......jak nie pomoze to i pewnie nie zaszkodzi ;) evaxon napisał(a):witaj:multi: :loveu: piekna panienka:loveu: Witamu bardzo milutko nowego goscia :multi::multi::multi: Faflunka widze :multi::loveu::multi::loveu: Buziaczki dla sliniaczka :loveu: Quote
e.v.a Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 zuzolandia napisał(a): Witamu bardzo milutko nowego goscia :multi::multi::multi: Faflunka widze :multi::loveu::multi::loveu: Buziaczki dla sliniaczka :loveu: :loveu: dzikei dzieki dzieki:loveu: przyszlysmy sie zaprzyjaznic bo szukamy futra na zime dla Tigry:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 He hehe .chetnie odstapimy bo mamy tego duzooooooo ;-) Kilka domowych foteczek kontuzjowanego Zuzolka ;-) .hm moje ulubione ciateczka ;-) wezme se jedno pancia sie nie zorientuje heh ;-) .zobaczmy kto nam łazi pod balkonem ;-) popatrzymy jak pancia gotuje zarełko ;-) mniammmmm posiedzimy ;-) pomyslimy ;-) eeeeeee nudyyyyyyyy ;-) ale cosik wykombinuje ;-) Quote
zuzolandia Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Noooooooo 1;-) Zuzol to modelinka pierwsza klasa heeh;-) Quote
sota36 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 No czego ja sie dowiaduje? Zuzol kontuzjowana! Gdyby Zuzol nie skakala,to by lapki nie skrecila... Ale najwazniejsze,ze jest juz prawie OK! Quote
Imbirka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Cześć Zuzolki:multi:, oj co ja tu słyszę:cool3:, Zuzol kontuzjowany:shake: kciuki i łapki trzymamy za pwrót do pełnej sprawności:lol: a kuku:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Inuś, a ty masz takie same gwiazdki jak ja:cool3: Quote
Kate I Luka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 zuzolandia napisał(a):moj TZ-musiał wziasc ja na rece i zaniesc do domu ,dobrze ze stało sie to przy bloku. O rety, biedna Zuzolka chorka? A ileż to taki Zuzol waży, jeśli kobitkę o wagę można zapytać? Zuch z TZcika, że dał radę ;) Buziaczki... Quote
Teklunia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 zuzolandia napisał(a): no, widzę że odpowiednie warunki zapewniacie rekonwalescentce ;) Quote
sota36 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Z pewnoscia - poza tym salon spa, masaze, algi i takie tam - kapsuly kosmiczne! I jeszcze muzykoterapia! Najlepiej Vivaldi albo ...Bach! Quote
eria Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 no, widzę że odpowiednie warunki zapewniacie rekonwalescentce ;-) nie wiem czy takie dobre - ten fotel jest za mały na Zuzankę, należy zaopatrzyć się (ją) w większy! Jak sie bidula na tym zwinie to se łapięcie chore przygniecie i zadne kapsuły kosmiczne nie pomogą :mad: Quote
zuzolandia Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Imbir1 napisał(a):Cześć Zuzolki:multi:, oj co ja tu słyszę:cool3:, Zuzol kontuzjowany:shake: kciuki i łapki trzymamy za pwrót do pełnej sprawności:lol: a kuku:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Inuś, a ty masz takie same gwiazdki jak ja:cool3: Hej Julianko ;-) zle gadasz to TY masz takie same gwiazdki jak JA :evil_lol: :evil_lol: Kate I Luka napisał(a):O rety, biedna Zuzolka chorka? A ileż to taki Zuzol waży, jeśli kobitkę o wagę można zapytać? Zuch z TZcika, że dał radę ;) Buziaczki... Kasienko to cudne kudłate dziecko wazy 35 kilo plus futerko :loveu: Teklunia napisał(a):no, widzę że odpowiednie warunki zapewniacie rekonwalescentce ;) Gdybym miała sie urodzic psem to chciałąbym trafic do takiej rodziny jak nasza :eviltong::multi::loveu: sota36 napisał(a):Z pewnoscia - poza tym salon spa, masaze, algi i takie tam - kapsuly kosmiczne! I jeszcze muzykoterapia! Najlepiej Vivaldi albo ...Bach! Taaaaa i bajki na dobranoc ;-) eria napisał(a):nie wiem czy takie dobre - ten fotel jest za mały na Zuzankę, należy zaopatrzyć się (ją) w większy! Jak sie bidula na tym zwinie to se łapięcie chore przygniecie i zadne kapsuły kosmiczne nie pomogą :mad: Słuchaj skoro wlazła na ten fotel to najwidoczniej az tak zle z jej łapka nie jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .... sciemniara troszku jest :loveu: Quote
Imbirka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 cześć Zuzolki z rana:multi::multi::multi: a ja nadal twierdzę, że to ty masz takie gwiazdki jak ja:p Quote
e.v.a Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 czesc Zuzolinki:multi: a ja nie mam takich gwiazdek ... ale nieszkodzi :evil_lol: Quote
eria Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 a ja też nie mam takich gwiazdek i czekam na foty Zuzy w śniegu! Quote
Recommended Posts