Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='aneta_w']Piękne pieski :loveu:[/quote]

[COLOR=Navy][I][B]Dziekuje pieknie w imieniu psioków :loveu::loveu:

No i witam w naszych skromnych progach :multi::loveu::multi::loveu:
[/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='zuzolandia']
[IMG]http://img399.imageshack.us/img399/3269/aaa7sz3.jpg[/IMG]
[/quote]

Cześć Inuś:lol:
Jakie śliczne foteczki:loveu: Chyba jest tu ktoś o piłeczk zazdrosny:evil_lol:

No a przede wszystkim zdrówka!;)I odpoczywaj dużo;)

Posted

[COLOR=Indigo][I][B]Dziendoberek kochane kobotki ;-) przeczytałam artykul ...o nowej chorobie ktorej nosicielami sa psy ;-) i stwierdziłam ze niestety ale jestem juz w 3 stadium tej choroby ;-)........eheheheh.
Buziaczki ;-)
[/B][/I][/COLOR]

Posted

Witaj !

Widzę,że jesteś na dogo:multi:,pewnie prochy zadziałały i ból bardzo nie doskwiera ... oby

pozdrowionka i buziaki dla Was dziewczyny !:loveu:

Posted

[quote name='Kate I Luka']Dzieńdoberek chorowitko...
Jak sie dziś czujesz? Chyba lepiej już, bo widzę, że latasz po dogo i ślady obecności wszędzie zostawiasz :cool3: :cool3: :cool3:[/quote]

Witaj złociutka ;-) juz mi lepiej ale nie umiem dlugo siedziec bo bol powraca ;-)..dlatego wpadam i wypadam :evil_lol:

[quote name='Alka']Witaj !

Widzę,że jesteś na dogo:multi:,pewnie prochy zadziałały i ból bardzo nie doskwiera ... oby

pozdrowionka i buziaki dla Was dziewczyny !:loveu:[/quote]

Witanko :loveu: no aby tyle ze prochy działaja :lol:...ale za długo siedziec sie nie da ......:placz::placz: przynajmniej nie tak długo jak bym chciałą :placz:

[quote name='Dobcia']Cześć kochana kobitko:lol:

I jak zdrówko?[/quote]

Czołem :multi: lepiej juz lepiej .....zobaczymy co pokaze zdjecie rtg

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:razz:Heyka Inuś ....ty pogadaj z TZtem może by tak wyrko pod kompik podstawił;)[/I][/B][/quote]

Witanko ;-) no tak sie składa ze wyrko stoi przy kompie ktory zreszta jest w szafie :lol::lol:....siedze na łozku z nogami w szranku i se klikam :evil_lol:... do tej pory było oki ...no ale z tymi bolami to sie na dłuzsza mete nie da :placz:

[quote name='bonita'][B][I]Najlepszy byłby laptok ( jak mówi moja córka) , można sobie siedzieć w wyrku i serfować :)[/I][/B]
[B][I]Pozdrowionka:loveu:[/I][/B][/quote]

Dokładnie Bonitko :loveu: laktop ( jak mawia moj tata :loveu: ) to idealne rozwiazanie , ale chyba nie w tym roku hehe:placz:

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B][COLOR=navy]Fajnie Aniu z esie zalogowalas heeh trza Cie tam znalezc ;-)[/COLOR][/B][/I]
[/quote]
[SIZE=1]bo TZ się zgodził na briarda-sam zaproponował 2 psa :-o (chyba ma kochankę :p )[/SIZE] no i my z tym zamiarem..ale prawdopodobnie jeśli Hania da się bzyknąć zostawimy sobie sukę po niej..za 2 miesiące będe wiedzieć na bank :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='tygra']kurcze ale nowiny - jak się da bzyknąć to kluchy będą[/quote]
i proszę Boga coby suczka pozwoliła,zostawimy sobie taką ręcznie wyciąganą hehe i wychowaną na własnej piersi prawie że :loveu: :loveu: tylko Hania teraz zdecyduje :lol: w każdym bądź razie zawsze do Zuzinek można uderzyć pomiziać Zuzinkę,a wogóle to ja mam żółwia Zuzina (bobyła samica ale przy jednej okazji okazało sie,że to samiec no i jest Zuzin :eviltong: :cool3:

Posted

[COLOR=Navy][I][B]Czesc ;-) a ZUZOL jak to Zuzol łazi z zabawka w pycholku i tylko jej zabawa w głowie aporty aporty i aporty .;-) maniaczka heeheh......
buczy se tam cosik pod nosem i wydaje takie dziwne jeczace dzwieki jak ja olewam ;-)...... no i tuli sie i tuli heheeh pełno kłaków mam w nosie ;-)
[/B][/I][/COLOR]

Posted

eh to ich jęczenie jest najgorsze :shake:
pobudka zuzole !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:
patrz jaka psakudna pogoda za oknem...........................