zuzolandia Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='aneta_w']Piękne pieski :loveu:[/quote] [COLOR=Navy][I][B]Dziekuje pieknie w imieniu psioków :loveu::loveu: No i witam w naszych skromnych progach :multi::loveu::multi::loveu: [/B][/I][/COLOR] Quote
eria Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 cześć Zuzolki, nadrobiłam fotkowe zaległości i muszę powiedzieć że się nie zawiodłam - jak zawsze miodzio :loveu: Quote
sota36 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='zuzolandia'] Chiałam jeszcze dodac ze ma L4 DO KONCA MIESIACA :multi::multi: Buziaczki[/quote] SYMULANT!!! KURDE, DO KONCA MIESIACA! Quote
bonita Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [IMG]http://img168.imageshack.us/img168/1762/aaa1kt1.jpg[/IMG] [B][I]Qurcze jaki fajny zimowy wypadzik na działeczkę :)[/I][/B] [B][I]Pozdrowionka[/I][/B] Quote
Dobcia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='zuzolandia'] [IMG]http://img399.imageshack.us/img399/3269/aaa7sz3.jpg[/IMG] [/quote] Cześć Inuś:lol: Jakie śliczne foteczki:loveu: Chyba jest tu ktoś o piłeczk zazdrosny:evil_lol: No a przede wszystkim zdrówka!;)I odpoczywaj dużo;) Quote
tygra Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 jak ładnie się bawią [IMG]http://img399.imageshack.us/img399/3269/aaa7sz3.jpg[/IMG] Quote
zuzolandia Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [COLOR=Indigo][I][B]Dziendoberek kochane kobotki ;-) przeczytałam artykul ...o nowej chorobie ktorej nosicielami sa psy ;-) i stwierdziłam ze niestety ale jestem juz w 3 stadium tej choroby ;-)........eheheheh. Buziaczki ;-) [/B][/I][/COLOR] Quote
Kate I Luka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Dzieńdoberek chorowitko... Jak sie dziś czujesz? Chyba lepiej już, bo widzę, że latasz po dogo i ślady obecności wszędzie zostawiasz :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Alka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Witaj ! Widzę,że jesteś na dogo:multi:,pewnie prochy zadziałały i ból bardzo nie doskwiera ... oby pozdrowionka i buziaki dla Was dziewczyny !:loveu: Quote
Dobcia Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Cześć kochana kobitko:lol: I jak zdrówko? Quote
zuzolandia Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='Kate I Luka']Dzieńdoberek chorowitko... Jak sie dziś czujesz? Chyba lepiej już, bo widzę, że latasz po dogo i ślady obecności wszędzie zostawiasz :cool3: :cool3: :cool3:[/quote] Witaj złociutka ;-) juz mi lepiej ale nie umiem dlugo siedziec bo bol powraca ;-)..dlatego wpadam i wypadam :evil_lol: [quote name='Alka']Witaj ! Widzę,że jesteś na dogo:multi:,pewnie prochy zadziałały i ból bardzo nie doskwiera ... oby pozdrowionka i buziaki dla Was dziewczyny !:loveu:[/quote] Witanko :loveu: no aby tyle ze prochy działaja :lol:...ale za długo siedziec sie nie da ......:placz::placz: przynajmniej nie tak długo jak bym chciałą :placz: [quote name='Dobcia']Cześć kochana kobitko:lol: I jak zdrówko?[/quote] Czołem :multi: lepiej juz lepiej .....zobaczymy co pokaze zdjecie rtg Quote
Alicja Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [B][I]:razz:Heyka Inuś ....ty pogadaj z TZtem może by tak wyrko pod kompik podstawił;)[/I][/B] Quote
bonita Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [B][I]Najlepszy byłby laptok ( jak mówi moja córka) , można sobie siedzieć w wyrku i serfować :)[/I][/B] [B][I]Pozdrowionka:loveu:[/I][/B] Quote
zuzolandia Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:razz:Heyka Inuś ....ty pogadaj z TZtem może by tak wyrko pod kompik podstawił;)[/I][/B][/quote] Witanko ;-) no tak sie składa ze wyrko stoi przy kompie ktory zreszta jest w szafie :lol::lol:....siedze na łozku z nogami w szranku i se klikam :evil_lol:... do tej pory było oki ...no ale z tymi bolami to sie na dłuzsza mete nie da :placz: [quote name='bonita'][B][I]Najlepszy byłby laptok ( jak mówi moja córka) , można sobie siedzieć w wyrku i serfować :)[/I][/B] [B][I]Pozdrowionka:loveu:[/I][/B][/quote] Dokładnie Bonitko :loveu: laktop ( jak mawia moj tata :loveu: ) to idealne rozwiazanie , ale chyba nie w tym roku hehe:placz: Quote
anushka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='zuzolandia'][I][B][COLOR=navy]Fajnie Aniu z esie zalogowalas heeh trza Cie tam znalezc ;-)[/COLOR][/B][/I] [/quote] [SIZE=1]bo TZ się zgodził na briarda-sam zaproponował 2 psa :-o (chyba ma kochankę :p )[/SIZE] no i my z tym zamiarem..ale prawdopodobnie jeśli Hania da się bzyknąć zostawimy sobie sukę po niej..za 2 miesiące będe wiedzieć na bank :loveu: :loveu: Quote
tygra Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 kurcze ale nowiny - jak się da bzyknąć to kluchy będą Quote
anushka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='tygra']kurcze ale nowiny - jak się da bzyknąć to kluchy będą[/quote] i proszę Boga coby suczka pozwoliła,zostawimy sobie taką ręcznie wyciąganą hehe i wychowaną na własnej piersi prawie że :loveu: :loveu: tylko Hania teraz zdecyduje :lol: w każdym bądź razie zawsze do Zuzinek można uderzyć pomiziać Zuzinkę,a wogóle to ja mam żółwia Zuzina (bobyła samica ale przy jednej okazji okazało sie,że to samiec no i jest Zuzin :eviltong: :cool3: Quote
zuzolandia Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [COLOR=Navy][I][B]Czesc ;-) a ZUZOL jak to Zuzol łazi z zabawka w pycholku i tylko jej zabawa w głowie aporty aporty i aporty .;-) maniaczka heeheh...... buczy se tam cosik pod nosem i wydaje takie dziwne jeczace dzwieki jak ja olewam ;-)...... no i tuli sie i tuli heheeh pełno kłaków mam w nosie ;-) [/B][/I][/COLOR] Quote
eria Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 eh to ich jęczenie jest najgorsze :shake: pobudka zuzole !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol: patrz jaka psakudna pogoda za oknem........................... Quote
Alicja Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [B][I];)hey Inuś ...jak tam kamforowy aromat:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
Imbirka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 cześć Zuzolki:multi:, odmeldowujemy się z samego rana, bo później mam szkolenie i znowy nie zajrzę do was. Zaległości wszstkie nadrobiłam:lol: Quote
Recommended Posts