sota36 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 [I][B]a z zazdrosci im sie zmarchy robią :evil_lol: a lifting kosztuje hihihih [/B][/I] oj kosztuje, kosztuje... [I][B]bo wyjezdzam sobie na tsy tygodnie na byzuch a tam dostep do kompa równy zeru :cool3: [/B][/I] Na jaki byzuch, na roboty do NIemiec jedziesz , jak Poloki po 40 roku:( Quote
sota36 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 A "robota" bedzie ciezka !! te spacery nad Bodenskim, te podziwianie widokow Bajeroskich - no i te foty!!!!!! Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 [quote name='zuzolandia'] [I][B]powiedz któree powiedzzzzzzzzzzzzzz :lol:[/B][/I] [/QUOTE] Dolne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 [quote name='sota36'][I][B]a z zazdrosci im sie zmarchy robią :evil_lol: a lifting kosztuje hihihih [/B][/I] oj kosztuje, kosztuje... [I][B]kurna mom zmarchy mimiczne to pewno od ciagłego myslenia hihih [/B][/I] [I][B]bo wyjezdzam sobie na tsy tygodnie na byzuch a tam dostep do kompa równy zeru :cool3: [/B][/I] Na jaki byzuch, na roboty do NIemiec jedziesz , jak Poloki po 40 roku:([/QUOTE] [I][B]ciiiiiiiiii bo jeszcze konfident mie do skarbówki podkabluje hihihi [/B][/I] [quote name='sota36']A "robota" bedzie ciezka !! te spacery nad Bodenskim, te podziwianie widokow Bajeroskich - no i te foty!!!!!![/QUOTE] [I][B]taaaaaaaaa i wrzeszcący Dominator Srator ;-) hihih [/B][/I] Quote
sota36 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Poza tym Dominatorem - Sratorem - to ja bym mogla jechac! Quote
zuzolandia Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 [quote name='Ania!']Dolne :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [I][B]no soooo szekszowne stópki przeszkadzają ???:diabloti::diabloti:[/B][/I] [I][B]zareczam ze wymyte i pafffnące :eviltong:[/B][/I] Quote
zuzolandia Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 [quote name='sota36']Poza tym Dominatorem - Sratorem - to ja bym mogla jechac![/QUOTE] [I][B]hihihih ...w razie czego bedzie dostowoł prozak w syropie :diabloti::diabloti: [/B][/I] Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Wysłałam Ci pw, tylko nie wiem czy doszło w pełnej krasie :evil_lol::evil_lol: Już wiem, że doszło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 [quote name='Ania!']Wysłałam Ci pw, tylko nie wiem czy doszło w pełnej krasie :evil_lol::evil_lol: Już wiem, że doszło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [I][B]doszlooooooooooo ......krasa jak okrasaa tyle że w wersji XXXXXXLLLLLL.......... [/B][/I] Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 A avek super, gdzie by mnie takie stópki miały razić :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 [COLOR=Navy][B]ale jakby miała na avku galotki w kwiotki to by było zaje2biście ;)[/B][/COLOR] Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=navy][B]ale jakby miała na avku galotki w kwiotki to by było zaje2biście ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To byłyby już dwa takie gustowne :diabloti: Wpadłam wieczorkiem co by pomachać i pozdrowić :lol: Quote
kaho Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Chorobcia, nie bylo mnie tylko kilka dni a znowu 'cos' mnie ominelo :( ;)Nie mam ci ja szczescia do bycia w odpowiednim miejscu i odpowiednim czasie, ale to chyba z wiekiem tak sie refleks pogarsza ;)Pozdrawiamy cieplusio w chlodna sobote :) Quote
Doginka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Qrna, to ja już chyba muszę sobie zacząć sprawiać drewnianą jesionkę - coraz gorsze mam refleksicho:roflt: Quote
Obama Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='zuzolandia'][I][B]no widzisz jak ja mało wiem :evil_lol::evil_lol: co do avka...hihih dostałam bardzo interesujacego priva jakobym to była cyt [COLOR=#ff0000]infantylną czterdziestoletnią :crazyeye: crazybabom [/COLOR]:diabloti::diabloti: hihih w związku z powyzszym aby stac sie mega infantylistką walnełam sobie avek który mnie odzwierciedla :diabloti: ( tylko se kudły na zielono musze przefarbowac ) ..niech razi oczeta tego złosliwego małpiszona :diabloti::diabloti:[/B][/I][/QUOTE] Powinnaś zmienić nick na : [SIZE=4][B]*^*zUzOlAnDiA*^*[/B][/SIZE] czy coś w tym stylu:diabloti: Quote
Darianna Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 o Zuzolandia dostała najsłynniejszą fotkę sezonu ;) Quote
Alicja Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Darianna']o Zuzolandia dostała najsłynniejszą fotkę sezonu ;)[/QUOTE] [COLOR=Navy][B] za takie PW należy się jej gratyfikacja ;) :roflt:[/B][/COLOR] Quote
sota36 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Hihihihihi- to moze z tej okazji jakas impra???????? Czy TA f(r)otka to ta????????? Quote
Alicja Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='sota36']Hihihihihi- to moze z tej okazji jakas impra???????? Czy TA f(r)otka to ta?????????[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]Joluś posłałam Ci wyniki Ozzulka na GyGy ...z gratisem ;)[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Darianna']to ta pełna kwiatów ;)[/QUOTE] [COLOR=Navy][B] taka zajebiście łąkowa:grins:[/B][/COLOR] Quote
sota36 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Mam te "wyniki" ;) ale jestem przerazona - :0 Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=navy][B]Joluś posłałam Ci wyniki Ozzulka na GyGy ...z gratisem ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] A gratis to ten gratis? :evil_lol::evil_lol: Jeżeli tak to już wiem dlaczego tak mi gg muli, nie daje rady jak takie gratisy przechodzą :diabloti: Quote
sota36 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Ania!']A gratis to ten gratis? :evil_lol::evil_lol: Jeżeli tak to już wiem dlaczego tak mi gg muli, nie daje rady jak takie gratisy przechodzą :diabloti:[/QUOTE] Noooooooooooooo, to ten, ale wiesz jak to z gratisami, no mercedesa nie dostaniesz;) Quote
Recommended Posts