Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[I][B]a z zazdrosci im sie zmarchy robią :evil_lol: a lifting kosztuje hihihih
[/B][/I]
oj kosztuje, kosztuje...

[I][B]bo wyjezdzam sobie na tsy tygodnie na byzuch a tam dostep do kompa równy zeru :cool3:
[/B][/I]
Na jaki byzuch, na roboty do NIemiec jedziesz , jak Poloki po 40 roku:(

Posted

[quote name='sota36'][I][B]a z zazdrosci im sie zmarchy robią :evil_lol: a lifting kosztuje hihihih
[/B][/I]
oj kosztuje, kosztuje...

[I][B]kurna mom zmarchy mimiczne to pewno od ciagłego myslenia hihih
[/B][/I]
[I][B]bo wyjezdzam sobie na tsy tygodnie na byzuch a tam dostep do kompa równy zeru :cool3:
[/B][/I]
Na jaki byzuch, na roboty do NIemiec jedziesz , jak Poloki po 40 roku:([/QUOTE]

[I][B]ciiiiiiiiii bo jeszcze konfident mie do skarbówki podkabluje hihihi
[/B][/I]
[quote name='sota36']A "robota" bedzie ciezka !! te spacery nad Bodenskim, te podziwianie widokow Bajeroskich - no i te foty!!!!!![/QUOTE]

[I][B]taaaaaaaaa i wrzeszcący Dominator Srator ;-) hihih

[/B][/I]

Posted

[quote name='Ania!']Dolne :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

[I][B]no soooo szekszowne stópki przeszkadzają ???:diabloti::diabloti:[/B][/I]

[I][B]zareczam ze wymyte i pafffnące :eviltong:[/B][/I]

Posted

[quote name='Ania!']Wysłałam Ci pw, tylko nie wiem czy doszło w pełnej krasie :evil_lol::evil_lol:

Już wiem, że doszło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

[I][B]doszlooooooooooo ......krasa jak okrasaa tyle że w wersji XXXXXXLLLLLL..........

[/B][/I]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=navy][B]ale jakby miała na avku galotki w kwiotki to by było zaje2biście ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To byłyby już dwa takie gustowne :diabloti:

Wpadłam wieczorkiem co by pomachać i pozdrowić :lol:

Posted

Chorobcia, nie bylo mnie tylko kilka dni a znowu 'cos' mnie ominelo :( ;)Nie mam ci ja szczescia do bycia w odpowiednim miejscu i odpowiednim czasie, ale to chyba z wiekiem tak sie refleks pogarsza ;)Pozdrawiamy cieplusio w chlodna sobote :)

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]no widzisz jak ja mało wiem :evil_lol::evil_lol:
co do avka...hihih dostałam bardzo interesujacego priva jakobym to była cyt [COLOR=#ff0000]infantylną czterdziestoletnią :crazyeye: crazybabom [/COLOR]:diabloti::diabloti: hihih w związku z powyzszym aby stac sie mega infantylistką walnełam sobie avek który mnie odzwierciedla :diabloti: ( tylko se kudły na zielono musze przefarbowac ) ..niech razi oczeta tego złosliwego małpiszona :diabloti::diabloti:[/B][/I][/QUOTE]
Powinnaś zmienić nick na :
[SIZE=4][B]*^*zUzOlAnDiA*^*[/B][/SIZE] czy coś w tym stylu:diabloti:

Posted

[quote name='Darianna']o Zuzolandia dostała najsłynniejszą fotkę sezonu ;)[/QUOTE]
[COLOR=Navy][B]
za takie PW należy się jej gratyfikacja ;) :roflt:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='sota36']Hihihihihi- to moze z tej okazji jakas impra????????
Czy TA f(r)otka to ta?????????[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]Joluś posłałam Ci wyniki Ozzulka na GyGy ...z gratisem ;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=navy][B]Joluś posłałam Ci wyniki Ozzulka na GyGy ...z gratisem ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]

A gratis to ten gratis? :evil_lol::evil_lol:

Jeżeli tak to już wiem dlaczego tak mi gg muli, nie daje rady jak takie gratisy przechodzą :diabloti:

Posted

[quote name='Ania!']A gratis to ten gratis? :evil_lol::evil_lol:

Jeżeli tak to już wiem dlaczego tak mi gg muli, nie daje rady jak takie gratisy przechodzą :diabloti:[/QUOTE]

Noooooooooooooo, to ten, ale wiesz jak to z gratisami, no mercedesa nie dostaniesz;)