bonita Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [B][I][COLOR=blue]Czeeee![/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Ja też się przyszłąm pokazać[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Kuku:diabloti:[/COLOR][/I][/B] Quote
Darianna Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Hej Zuziolowo-Fruziolowa Kobieto :) Ja dziś wreszcie sie piwa napiję na weekend, bo sobie odmawiam już od jakiegoś czasu a fcale nie schudałm, buuuu... A za tydzień wesele kolegi mam i jak ja słonica tam pójdę? Quote
zuzolandia Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='Doginka']Qrna, smaka mi narobiłaś na noc: Szukam sterylizatora do narzędzi i nie wiem jaki wybrać, żeby niepotrzebnie nie przepłacać i nie wiem, gdzie szukać:razz::hmmmm: A tak w ogóle przyszłam powiedzieć Dobranoc SIS Zmierzchowa:loveu::hand: Ja też jestem padaczka i strasznie mnie bolą stawy palców u rąk:-( Do tego stopnia, że jak rano wstaję, to mi się palce blokują i nie mogę zacisnąć pięści:-([/QUOTE] [I][B]arthroflex wsuwać :diabloti::diabloti: a ja mówie dziendoberek...masz juz sprecyzowany ten wypad na Paris ? :lol:[/B][/I] [quote name='Obama']Kobieta idealna! Gotuje aż miło.mój TZ oddałby mnie za Ciebie bez zastanowienia :p[/QUOTE] [I][B]hihii i wrocil do Ciebie na kolanach po 3 dniach :evil_lol: bo idealnie tylko gotuje ...poza tym jestem beznadziejnie leniwa :diabloti: nawet seks jest nudny :cool3::cool3: [/B][/I] [quote name='e.v.a']nie jesteś pierwsza i zapewne nie ostatnia::[/QUOTE] [I][B] no w to nie wątpie :eviltong: ale i tak mam jesio szoking :evil_lol:[/B][/I] [quote name='bonita'][B][I][COLOR=blue]Czeeee![/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Ja też się przyszłąm pokazać[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Kuku:diabloti:[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: [I][B]koleny wielki kombek :evil_lol::evil_lol: witaj kochanaaaa :multi::loveu: [/B][/I] [quote name='Darianna']Hej Zuziolowo-Fruziolowa Kobieto :) Ja dziś wreszcie sie piwa napiję na weekend, bo sobie odmawiam już od jakiegoś czasu a fcale nie schudałm, buuuu... A za tydzień wesele kolegi mam i jak ja słonica tam pójdę?[/QUOTE] [I][B]ja piwa mam pod dostatkiem a nie pijam :evil_lol: na szybkie schudniecie 3 dniowa jelitówka lecisz z wagi az miłoooooooo :cool3: znam z autopsji :evil_lol::evil_lol:[/B][/I] Quote
Darianna Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 ha, dawaj przepis na jelitówkę :D a tak na serio - tygodniowa dieta cud mi trzeba, późniejsze jojo mam w duszy. mi trzeba do soboty za tydz zrzucic maximum kilogramów.... Kto poradzi? Quote
zuzolandia Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='Darianna']ha, dawaj przepis na jelitówkę :D a tak na serio - tygodniowa dieta cud mi trzeba, późniejsze jojo mam w duszy. mi trzeba do soboty za tydz zrzucic maximum kilogramów.... Kto poradzi?[/QUOTE] [I][B]moja kumpela zywiła sie samym ananasem bo ma ponoc zero kalori a swietnie wypelnia uczucie pustki w żołądku ...świezym..na sniadanie i obiad po bodajze 2 plasterki tegoż owocu ..zero kolacji i tylko woda mineralna niegazowana ..fakt schudła ... inna wlasnie z powodu dzamprezy przez tydzien piła TYLKO wode mineralną nie jedząc kompletnie nic......... [/B][/I] Quote
Alicja Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 ja mam znajomą która swego czasu jadła tylko zielone ogórki i piła wodę ....dorobiła sie anemii :roflt: Quote
olekg89 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Ale wy macie problemy ja jem i jem i jem i niezmiennie 65kg przy 180cm wzrostu xD Za mało się ruszacie i za mało nerwowe jesteście :P Quote
Darianna Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Olek, anorektyku, nie denerwuj mnie :D Ja jak żywię się powietrzem to też tyję :D Ale ja jestem sangwinikiem, co nie sprzyja mi spalaniu kalorii... Quote
Doginka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='Darianna']...a tak na serio - tygodniowa dieta cud mi trzeba, późniejsze jojo mam w duszy. mi trzeba do soboty za tydz zrzucic maximum kilogramów.... Kto poradzi?[/QUOTE] Tak jak niżej;-) [quote name='zuzolandia']...inna wlasnie z powodu dzamprezy przez tydzien piła TYLKO wode mineralną nie jedząc kompletnie nic.........[/QUOTE] Mój TZ jest od tygodnia na wodzie i nic nie je - wygląda już jak szkieletor:roflt: To działa i to bardzo szybko, podobno najgorszy jest trzeci dzień:lol: Po 2 tygodniach TZ przechodzi na soki warzywne i owocowe własnego wyrobu;-) Robił takie oczyszczanie organizmu już kilka razy:p Zuzolandio Dobrej nocki Ci życzę:hand: A do Francyjiii planujemy jechać we wrześniu;-) Quote
olekg89 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Jezu nie wyobrażam sobie nie jeść przez kilka godzin a co dopiero TYDZIEŃ.Ja jem raz dziennie zaczynam rano i kończe wieczorem xD. Quote
Alicja Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='olekg89']Jezu nie wyobrażam sobie nie jeść przez kilka godzin a co dopiero TYDZIEŃ.Ja jem raz dziennie zaczynam rano i kończe wieczorem xD.[/QUOTE] [COLOR=Navy][B] bosh ...to ty masz chyba tasiemca :shock: :evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
NATKA Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Ja tu na foty przyszłam a Wy tu o odchudzaniu - głodna się przez to zrobiłam, idę wcisnąć jakąś drożdżóweczkę :diabloti: Quote
kaho Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Qrcze, na mnie tez tak podzialalo:evil_lol: - szczegolnie jak mowa byla o kaczce to az slinotoku dostalam:roflt:. Buziamy:hand:. Quote
Ewcia38 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Puk puk to my:lol::lol::lol: Gdzie jesteście??:mad: Quote
Alicja Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [COLOR=Navy][B]Ina , kaj żeś jest ??[/B][/COLOR] Quote
Izabela124. Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Pewnie wystraszyła się nowej straży dogomaniackiej ;d Quote
niunka04 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Cześć ;) Dzięki za miłe słowa odnośnie Nikosi... wracajcie na dogo Quote
Doginka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 W czasie czekania na Zuzolandię chyba przekąszę sobie krówki ciągutki:eating:, bo też zgłodniałam przez te nasze gadki o odchudzaniu:diabloti: Quote
zuzolandia Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 [I][B]Wróciłammm.........bylam se na urlopie w górkach hihihih.......[/B][/I]... Quote
Alicja Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [quote name='zuzolandia'][I][B]Wróciłammm.........bylam se na urlopie w górkach hihihih.......[/B][/I]...[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]dawa fotasy :grins: [SIZE=1][COLOR=LightBlue]Taka jedna w typie mopa przyczyniła się do bana Olka i Żonkili:angryy:[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 [quote name='Alicja']ja mam znajomą która swego czasu jadła tylko zielone ogórki i piła wodę ....dorobiła sie anemii :roflt:[/QUOTE] [I][B]i chyba sraczki :evil_lol: [/B][/I] [quote name='olekg89']Ale wy macie problemy ja jem i jem i jem i niezmiennie 65kg przy 180cm wzrostu xD Za mało się ruszacie i za mało nerwowe jesteście :P[/QUOTE] [I][B]od nerwów sie zmarchy robiom a botoks drogi :eviltong: [/B][/I] [quote name='Darianna']Olek, anorektyku, nie denerwuj mnie :D Ja jak żywię się powietrzem to też tyję :D Ale ja jestem sangwinikiem, co nie sprzyja mi spalaniu kalorii...[/QUOTE] ..[I][B].jego trza leczyc hihihi... [/B][/I] [quote name='Doginka']Tak jak niżej;-) Mój TZ jest od tygodnia na wodzie i nic nie je - wygląda już jak szkieletor:roflt: To działa i to bardzo szybko, podobno najgorszy jest trzeci dzień:lol: Po 2 tygodniach TZ przechodzi na soki warzywne i owocowe własnego wyrobu;-) Robił takie oczyszczanie organizmu już kilka razy:p Zuzolandio Dobrej nocki Ci życzę:hand: A do Francyjiii planujemy jechać we wrześniu;-)[/QUOTE] [I][B]oooo ja 11 wrzesnia jade do niemiec i pewno zachacze o szwajcarie .. [/B][/I] [quote name='olekg89']Jezu nie wyobrażam sobie nie jeść przez kilka godzin a co dopiero TYDZIEŃ.Ja jem raz dziennie zaczynam rano i kończe wieczorem xD.[/QUOTE] [I][B]boszzzz lepiej oblykac niz zywic :diabloti: [/B][/I] [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B] bosh ...to ty masz chyba tasiemca :shock: :evil_lol:[/B][/COLOR][/QUOTE] [I][B]takiego jak moda na sukces hihihih .. [/B][/I] [quote name='NATKA']Ja tu na foty przyszłam a Wy tu o odchudzaniu - głodna się przez to zrobiłam, idę wcisnąć jakąś drożdżóweczkę :diabloti:[/QUOTE] [I][B]najlepsza z jagodami mhhhhhhh [/B][/I] [quote name='kaho']Qrcze, na mnie tez tak podzialalo:evil_lol: - szczegolnie jak mowa byla o kaczce to az slinotoku dostalam:roflt:. Buziamy:hand:.[/QUOTE] [I][B]po kaczce zostało juz tylko wspomnienie ..caluski!![/B][/I] [quote name='Ewcia38']Puk puk to my:lol::lol::lol: Gdzie jesteście??:mad:[/QUOTE] l[I][B]eniuchowalismy[/B][/I] sobie hihihi [quote name='olekg89']Pojechała do Afryki[/QUOTE] [I][B]tam juz byłamm :eviltong: [/B][/I] [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Ina , kaj żeś jest ??[/B][/COLOR][/QUOTE] [I][B]juz żem je w doma ..a byłam na górzystym zadupiu hihih [/B][/I] [quote name='Izabela124.']Pewnie wystraszyła się nowej straży dogomaniackiej ;d[/QUOTE] [I][B]strachu ani pinidzy to jo nigdy niy miała hihihih[/B][/I] Quote
zuzolandia Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 [quote name='niunka04']Cześć ;) Dzięki za miłe słowa odnośnie Nikosi... wracajcie na dogo[/QUOTE] [I][B]Nikosia to Twój skarb i tylko to sie liczy :loveu[/B][/I]: [quote name='Doginka']W czasie czekania na Zuzolandię chyba przekąszę sobie krówki ciągutki:eating:, bo też zgłodniałam przez te nasze gadki o odchudzaniu:diabloti:[/QUOTE] j[I][B]a wszamałam dzisiaj pyszcznyy kociołek mniammm :eviltong: [/B][/I] [quote name='eria']no to fajnie, a teraz dawaj fotki :D[/QUOTE] [I][B]zarazz ....w sumie to jak na nie patrze to nie mam ochoty NIC wstawiac hihih [/B][/I] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Navy][B]dawa fotasy :grins: [I][B]kilka fot mam hihih a tak na marginesie to niemal przez tydzien padał deszcz hihih[/B][/I] [SIZE=1][COLOR=LightBlue]Taka jedna w typie mopa przyczyniła się do bana Olka i Żonkili:angryy:[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [I][B]no wlasnie przeleciałam na szybko co poniektóre galeryje i jestem w szoku .... ale dobrze ze Deer tez dostała bana bo jej zachowanie to juz był żalosny zjazd po gównianej linie :mad::mad:[/B][/I] [I][B]tak na szybko kilka fot ...[/B][/I] [IMG]http://i36.tinypic.com/2wd1wd0.jpg[/IMG] [IMG]http://i35.tinypic.com/ekl205.jpg[/IMG] [IMG]http://i35.tinypic.com/2571091.jpg[/IMG] [IMG]http://i35.tinypic.com/2ypgs60.jpg[/IMG] Quote
Alicja Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [COLOR=Navy][B]jedżichu ...cołko familja :multi: [url]http://i35.tinypic.com/2ypgs60.jpg[/url][/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts