Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='halgre'][B][COLOR="#ff0000"][I]Oooo ... to życzonka wszystkiego najlepszego dla męża ![/I][/COLOR][/B]

[IMG]http://i39.tinypic.com/5u39ki.jpg[/IMG]

[SIZE="3"]
[FONT="Courier New"]
[url]http://halgre.posadzdrzewo.pl[/url][/FONT][/SIZE][/QUOTE]
Przylaczam sie do zyczen, ale zupelnie nie wiem z jakiego powodu ??? Zyczonka najlepsze zyczonka i caluski dla wszystkich dziewczynek !!!!

Posted

[quote name='Ania!']Witam cieplutko ... wiosna idzie, słoneczko świeci ... wracajcie do nas :lol::lol:[/QUOTE]
Jakie słoneczko:crazyeye::hmmmm: W Wawie pada śnieg:baddevil:

Zuzolki gdzie wy?:hmmmm:

Posted

Moi drodzy jako ze nieszcześcia lubią chodzić parami to kilka takowych par mnie dopadło;-)
-6 wizyt SM w ciagu tygodnia
-zainfekowane gardło Zuzolkowej
-zgubienie dokumentów z auta plus prawa jazdy moje i małża
-walniety system na laptopie a co z atym idzie utrata wszelkich danych
-przypalony najlepsiejszy garnek i smród w calej chaupie
-podwyzszone cicsnienie
-pogarszający sie wzrok...

Obiecuje ze poodpowiadam na wzystkie posty ale obecnie poruszam sie w IE a tutaj jest po prostu maskra ..musze powgrywac na nowo programy i przegladarki .
W zwiazku z tym proszee o nr GG ...stare moej jest nieaktualne bom hasła niepamietala i musialam nowe zaistalowac ..

Jolantooooo łodbier tyn sms w koncu ;-)

Pozdrawiam wszystkich i dzikeuje za pamięc ..mysle ze jutro mniej wiecej moj laptop bedzie funkcjonował w stopniu dostatecznym....chyba czas na nowy sprzet hihihihihhihi.
-

Posted

[B][FONT="Georgia"][COLOR="#8b0000"]Cześć Zuzolandio :multi::multi:

A to miałaś pecha - a właściwie ileś pechów naraz :crazyeye::angryy: Ale to czasem chyba wszystkich dopada ... :diabloti: :mad:
Nie przejmować się, olać wszystko i pić melisę :grin::grin::grin: [/COLOR][/FONT][/B]

[SIZE="3"]
[FONT="Courier New"]
[url]http://halgre.posadzdrzewo.pl[/url][/FONT][/SIZE]

Posted

jesli Ty cosik godosz o smsie - to do mnie????? Bo jo ni mom nic! no chyba, ze to inkszo Jolantaaaaa:( aaa i dzikeuje za egzanim - ulzylo mi, ze cosik tam wiem:)

Posted

Uuuuuuuuuu, cianka sprawa z zepsutym lapkiem:glaszcze:
Ale u mnie też kilka nieszczęść się zwaliło na raz - ale nie aż tyle, co u Ciebie:crazyeye:
Raper chore gardło po szczepieniu na wściekliznę, a o Gordonku na razie nie napiszę:shake::bigcry:

Posted

Witam
chyba jakaies fatum sie rozsiadlo przez te dlugotrwala zime bo cosik wsiem kiepsko idzie!!!!ale sie lobroci!!!tfutfutfu przez lewe ramie
coby razem z lepsza pogoda i lepsze czasny na nas przyszly!!!

a teraz nic ino ze stoickim spokojem przez to przejsc , zwlaszcza przez dokumenty!bo to chyba najgorszejsza droga biurokratyczna !
dzialaj i sie odzywaj!!!
trzymam kciuki za wsio

Posted

[quote name='majoka']pewnie ją tymi winami spiła[/QUOTE]
[B][I]ona abstynentka :diabloti:[/I][/B]

[quote name='Darianna']Pięknie pozująca ekipa :D[/QUOTE]
[B][I]tylko ledwo mi sie w kadrze miescili bom se dlugi obiektyw wzionła :eviltong:
[/I][/B]
[quote name='majoka']jakie spojrzenie [URL]http://i45.tinypic.com/mreqc.jpg[/URL][/QUOTE]
...[B][I].bardzoo wymowne :cool3:[/I][/B]

[quote name='Medorowa']Doberek działkowiecze Piękna pogoda sprzyja spacerkom[/QUOTE]
[B][I]nooo powiedzmy ze sprzyjała [/I][/B]:evil_lol:

[quote name='QQk']Hej!
[URL]http://i46.tinypic.com/25as10x.jpg[/URL] - dwie ślicznoty :)

Ważne dla lampy:
liczba przewodnia to maksymalna odległość od obiektu przy prawidłowym naświetleniu podzielona przez liczbę przysłony przy ISO 100 i ogniskowej 50mm dla pełnej klatki
czyli:
f/5 lampa o liczbie przewodniej 50 doświetli do 10m
ale teraz oszukują i podają lp dla jakiejś wyższej ogniskowej ;)

[URL]http://www.olympusclub.pl/olypedia/index.php?title=Lampa_b%C5%82yskowa_Metz_48_AF-1[/URL]
do Pentaxa to super lampa w tym przedziale cenowym oczywiście, dwie stówki mniej niż Sigma EF-500 Super DG, poczytaj jak jest z Nikonem i tymi lampami.[/QUOTE]
[B][I]dziekujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :loveu:
[/I][/B]
[quote name='Doginka']No i co ja mam teraz zacytować
Powiem jak zwykle cuuuuudne fotki, ale tym razem Eriowe Fruzinki w czerwieni pobiły Twoje Inuś na głowę (bez urazy

Ale chyba już gdzieś te foty chwaliłam?:hmmmm:[/QUOTE]
[B][I]no cóż do mistrzostwa Eri to mi duzoooooooooooooooooo brakuje [/I][/B]:evil_lol:

[quote name='Tekla64']a ja wam powiem ze mam zupelnie inne zdanie

Fruziol to istna aktorka !!!! Modelka !!!! i spokojnie moze udzielac lekcji w kwestii przekazu spojrzeniem!!!! a ile wcielen juz tu widzielismy!!!
te na tle czerwonych tapet wedle mnie cudo a Fruziol sie odnalazl jak powinien

moich mnie sie nie udaje we trzy upozowac ale pracujemy nad tym!!!
dzialkowe - grupowe!!! malyna[/QUOTE]
[B][I]dziekuje koffana ...u mnie pozują na ciasto :diabloti::diabloti:
[/I][/B]
[quote name='sota36']doopki wymoczylista w tym golebiewskim juz?[/QUOTE]
[B][I]taaak..relaks dla ciała i duszyy ........
[/I][/B]
[quote name='Ania!']Ja też

[URL]http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/P3091041.jpg[/URL]

Ale super tu wygląda - świetna fotka

A co to za śliczna boksia z psicami siedzi?[/QUOTE]
[B][I]to boksica moich rodziców Tosia Samosia :evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Doginka']Coś cichutko u Was dzisiaj
Witamy się wieczorową porą i przesyłamy tulanki ode mnie i lizanki od Gordońskiego i Raperskiego:buzi:[/QUOTE]
[B][I]hmmmmmmm słodkie te caluski były :loveu:
[/I][/B]
[quote name='Cavy'][URL]http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/P3091041.jpg[/URL]
ale tu przepięknie wyszła, tylko siedzieć i podziwiać. :loveu: :D[/QUOTE]
....[B][I]no to se podziwiam ..choc czasami mnie do furii towarzystwo doprowadza :cool3:
[/I][/B]
[quote name='Tekla64']Witam
i czekam na wiesci co i jak sie u was dzieje i czy juz se poszlo?[/QUOTE]
[B][I]noo jesio nie poszło :shake: ale sie klaruje ..
[/I][/B]
[quote name='Doginka']Witam się po przymusowej przerwie:hand:[/QUOTE]
[B][I]takie odwyki są potrzebne hihih:diabloti:
[/I][/B]
[quote name='QQk']Pobudka Zuzule ;)[/QUOTE]
[B][I]wolałabym przespać i obudzic sie w maju :evil_lol:
[/I][/B]
[quote name='NATKA']Dzień Doberek :loveu:[/QUOTE]
[B][I]witankoooo :loveu:[/I][/B]

[quote name='Ania!']Witam cieplutko ... wiosna idzie, słoneczko świeci ... wracajcie do nas :lol::lol:[/QUOTE]
[B][I]wrócilammmmmmmmmmmmm po cięzkich bólach :multi:
[/I][/B]
[quote name='Doginka']Jakie słoneczko:crazyeye::hmmmm: W Wawie pada śnieg:baddevil:

Zuzolki gdzie wy?:hmmmm:[/QUOTE]
[B][I]no to wyjasniełam nizej :cool3: .........jak pechozol to pechozol :evil_lol:[/I][/B]

Posted

Dobry wieczorek!!!:loveu:
Jaka pogoda u Was...bo u nas.....[FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][B][COLOR=Red]WIOSNA[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]....:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Darianna']Zuzolandia, Twojego numeru moje gg nie odbiera

Zaraz zainstaluje nowe gg to pogadamy [/QUOTE]
..[B][I]..nowe nie znaczy lepsze hihihihi..
[/I][/B]
[quote name='NATKA']Ło masz ci los tyle kłopotów - przegoń to w pierony [/QUOTE]
[B][I]gonie gonie a fest [/I][/B]:evil_lol:

[quote name='eria']Oj Inka, nazbierało Ci się faktycznie :(
Najgorzej to chyba z tymi dokumentami i SM....[/QUOTE]
......[B][I].dokumenty juz sa w toku załatwiania a SM mam w doopie ...najwyzej mnie zamkną :diabloti:
[/I][/B]
[quote name='halgre'][B][FONT=Georgia][COLOR=#8b0000]Cześć Zuzolandio :multi::multi:

A to miałaś pecha - a właściwie ileś pechów naraz :crazyeye::angryy: Ale to czasem chyba wszystkich dopada ...
Nie przejmować się, olać wszystko i pić melisę [/COLOR][/FONT][/B]

[SIZE=3]
[FONT=Courier New]
[URL]http://halgre.posadzdrzewo.pl[/URL][/FONT][/SIZE]

******************************[/QUOTE]
[B][I]noo dawno nie miałam takiej jazdy :shake: ale jestem z natury optymistką wiec myśle o ile myśle :eviltong:[/I][/B] pozytywnie :multi:

[quote name='sota36']jesli Ty cosik godosz o smsie - to do mnie????? Bo jo ni mom nic! no chyba, ze to inkszo Jolantaaaaa:( aaa i dzikeuje za egzanim - ulzylo mi, ze cosik tam wiem:)[/QUOTE]
[B][I]kupia Ci dodatkowe brele Jolanto :eviltong:
[/I][/B]
[quote name='QQk']A dysk w laptopie już sformatowałaś?[/QUOTE]
[B][I]nic nie formatowałam jade na zywca na drugim windowsie :evil_lol: bo nie moge sobie chwilowo pozwolic na rezygnacje z laptopa ...ale to mnie nie minie :shake: niestety ...[/I][/B]

[quote name='Doginka']Uuuuuuuuuu, cianka sprawa z zepsutym lapkiem
Ale u mnie też kilka nieszczęść się zwaliło na raz - ale nie aż tyle, co u Ciebie
Raper chore gardło po szczepieniu na wściekliznę, a o Gordonku na razie nie napiszę:shake::bigcry:[/QUOTE]
[B][I]Zuzola tez chore gardło a Fruziolek cosik z oczkiem ma ..jutro do weta jade :shake:
[/I][/B]
[quote name='Tekla64']Witam
chyba jakaies fatum sie rozsiadlo przez te dlugotrwala zime bo cosik wsiem kiepsko idzie!!!!ale sie lobroci!!!tfutfutfu przez lewe ramie
coby razem z lepsza pogoda i lepsze czasny na nas przyszly!!!

a teraz nic ino ze stoickim spokojem przez to przejsc , zwlaszcza przez dokumenty!bo to chyba najgorszejsza droga biurokratyczna !
dzialaj i sie odzywaj!!!
trzymam kciuki za wsio[/QUOTE]
[B][I]Kofanooooo :loveu:
jak to powiadają co nas nie zabije to nas wzmocni :evil_lol: a poza t:evil_lol:ym IDZIE WIOSNAAA !!!!
Zreszta zawsze jak mnie dopada jakis pechozol to sobie tłumacze ze inni mają gorzej :cool3: ..jednak takie aby troche wyżalenie sie daje poprawe nastroju :multi:..
[/I][/B]
[quote name='sota36']sie mi odezwij!!![/QUOTE]
[B][I]odezwałam siem :eviltong:
[/I][/B]
[quote name='mimi_91']Witam

i Pozdrawiam;)[/QUOTE]
[B][I]My tez witamy i mizianko przesyłamy :multi:[/I][/B]

[quote name='Ewcia38']Dobry wieczorek!!!:loveu:
Jaka pogoda u Was...bo u nas.....[FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][B][COLOR=Red]WIOSNA[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]....[/QUOTE]
[B][I]U nas tez wiosennie ...wychodza moje tulipanki i inksze pierwiosnki :multi: ...przyjechały sadzonki i krzewy ..wiec nic tylko sadzic :multi:...[/I][/B]

Posted

Jak nie formatowałaś to masz duże szanse na wydłubanie różnych ustawień. Jak masz jakiegoś kumpla komputerowca to załatwiaj sprawę ;)

Posted

witam
jeszcze nie pada!
z tym sadzeniem krzewow itd to se poczuj jaka ziemia jest , bo jak jest duzo insza w tem od tej co maja sadzonki to moga chorowac[a ziemia jeszcze zimna] ale jak je potrzymasz ciutke na dworze to powinno sie wyrownac a jak jeszcze miejsca gdzie chcesz sadzis przekopisz i tyz poczekasz to powinno dzialac i zycze w tym powodzenia[wirtualne duzo szybciej rosna ale nie ma realnej radochy z dotykania i patrzenia wachania i cieszenia sie hhihi}
ja bych tyz kciala cobys sie na GG odezwala do mnie?!
sciskam