sota36 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Madzia - popraw sie!!! W koncu to konkurencja!!!! Quote
Teklunia Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Cześć dziewczynki :) Fajne jesteście strasznie i śliczne (chociąz jedna z Was nie wiem jak wygląda, bo się jeszcze nie ujawniła ;)) :p Zuzia jako szczeniol rozbroiła mnie całkowicie :loveu: Quote
sota36 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Jak to sie nie ujawnila? Kasiu - na bodajze drugiej stronie widzialm zdejcie dziewczat!!!! Quote
zuzolandia Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Jolus normalnie nie miałam czasu ;-) ale wieczorkiem sie poprawie ;-) Kasiu ...wygladam mniej wiecej tak ..;-) łokropnie ale co zrobic ;-).....za to moja psica jest sliczniutka ;-) Quote
madzia20sosnowiec Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 dwie kudłate babeczki :cool3: :loveu: prosze wymiziac zuzanne od nas ;) Quote
zuzolandia Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Madziu psica wymiziana ;-) A teraz porcja fotek letnich w srodku jesieni ;-) Quote
Rybc!a Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Ale cudna panieneczka- zresztą, jak każda Zuzia ;) Quote
zuzolandia Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 A teraz dla odmiany ...tajemnice alkowy :loveu::loveu:..... Ciag dalszy SPIACEJ KRóLEWNY ..... pózniej....:loveu: Quote
zuzolandia Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Rybcia dziekuje ....;-) zaraz wpadne obejrzec Twoja Zuzke ;-) A na koniec .... znowu dwie kudłate ...;-) .....tak jesiennie......;-) Quote
sota36 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Ale slicznie razem wygladacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 normalnie jak moja gaja wygląda tylko nie ma ciemnego krawatka z przodu :oops: no i ma dłuższą siersc :oops: ale fajna pare tworzycie :cool3: a jak to sie stało ze zuzia do was trafiła?skad uwielbienie do brairdka akurat?:oops: Quote
zuzolandia Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Madziu .. tak szczerze to trafiła przez przypadek, bo mielismy w planach zupełnie innego psioka ;-) zamiesciłam ogłoszenie ze kupie psa takiej a takiej rasy czyli chow chow badz shih tzu ;-) a dostałam maila z hodowli Anabri ze niestety chowków owa hodowla nie posiada ale ma do sprzedania przepiekne briardy ;-) no to myk na gogle ,zobaczylam briarada ORTONA Z PIERWSZEJ LIGII i PRZEPADłAM........ weszłąm na stronke hodowli z ktorej jest Zuzia, poogladałam i zaklepałam. I tak 4 GRUDNIA 2004 ROKU ta sliczna kudłata mordka zjawiła sie w naszym domku ...do nadal ... ;-)..... Quote
eria Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Hej! Zuzolandia trafiłam do Ciebie po śladzie z watku Koszi :lol: Śliczna briardka ! A może by tak spacerek na Bielszowicach co ?? Kreon suczki lubi a Foxi woli suczki od psów :cool3: ZAPRASZAMY! Quote
sota36 Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 No! NO! Zuza jest zajeta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
zuzolandia Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 łOOOO Matkooo ;-) Spacerek chetnie ,zadnych amorow ;-) jestem wierna;-) Tak sie tylko zastanawiam kto mnie rogi przyprawil.... Gutek ...????:diabloti: ...Niech no ja sie dowiem...... Quote
madzia20sosnowiec Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 pewnie jej wyrosły jak gutek u nas był :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
sota36 Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Wlasnie dzwonil Gutoslaw Wiesniaczy - kazal przekazac, ze hasa jak "gupi", lapie forme po lakach i lasach i pozdrawia Damy swego WIERNEGO serducha - Gaje i Zuze!!!!! Quote
Dobcia Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Wpadłam z rewizytą:cool3: Pięknie tu u was, jesiennie:loveu: Przekoffany kudłacz:loveu:I pomyśleć, że tak blisko byłyście... Mizianka dla Zuzi!:loveu: Quote
zuzolandia Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 A dziekujemy slicznie ;-).... moze póznym wieczorkiem wrzuce jakies nowe jesienne foteczki ;-) A widzisz , jestem na dogo króciutko , gdybym byla wczesniej to dałabym cynk o zlocie i wtedy zobaczyłabys kupeeee kłaków w róznych odcieniach rudosci ;-) Kusiolki dla psioków ;-) Quote
Pianka Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Ale śliczna:loveu: Fajne te zdjęcie w okularach, Dianka tez takie ma:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 Najnowszy krzyk mody ;-) prosto z Paryza ;-) Quote
Recommended Posts