Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

Cześć dziewczynki :) Fajne jesteście strasznie i śliczne (chociąz jedna z Was nie wiem jak wygląda, bo się jeszcze nie ujawniła ;)) :p

Zuzia jako szczeniol rozbroiła mnie całkowicie :loveu:

Posted

Madziu .. tak szczerze to trafiła przez przypadek, bo mielismy w planach zupełnie innego psioka ;-) zamiesciłam ogłoszenie ze kupie psa takiej a takiej rasy czyli chow chow badz shih tzu ;-) a dostałam maila z hodowli Anabri ze niestety chowków owa hodowla nie posiada ale ma do sprzedania przepiekne briardy ;-) no to myk na gogle ,zobaczylam briarada ORTONA Z PIERWSZEJ LIGII i PRZEPADłAM........ weszłąm na stronke hodowli z ktorej jest Zuzia, poogladałam i zaklepałam. I tak 4 GRUDNIA 2004 ROKU ta sliczna kudłata mordka zjawiła sie w naszym domku ...do nadal ... ;-).....

Posted

Hej! Zuzolandia trafiłam do Ciebie po śladzie z watku Koszi :lol: Śliczna briardka ! A może by tak spacerek na Bielszowicach co ?? Kreon suczki lubi a Foxi woli suczki od psów :cool3: ZAPRASZAMY!

Posted

Wlasnie dzwonil Gutoslaw Wiesniaczy - kazal przekazac, ze hasa jak "gupi", lapie forme po lakach i lasach i pozdrawia Damy swego WIERNEGO serducha - Gaje i Zuze!!!!!

Posted

A dziekujemy slicznie ;-).... moze póznym wieczorkiem wrzuce jakies nowe jesienne foteczki ;-)
A widzisz , jestem na dogo króciutko , gdybym byla wczesniej to dałabym cynk o zlocie i wtedy zobaczyłabys kupeeee kłaków w róznych odcieniach rudosci ;-)
Kusiolki dla psioków ;-)