Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

Jolus ...a mamy ze schroniska ;-) Miałam go dzisiaj zawiezc do Wawy do nowych ludzi , ale auto sie zbuntowało i dlatego pojedzie dopiero jutro ;-) Zabralam do siebie ,oporzadziłam, wykapałam bo smierdział nieludzko ;-) no i tak sie szwenda troszku po zastepczym domku . Wiecej fotek Upusia wkleiłam na jego watku

Posted

UPEK CHCE DO DOMU POTRZEBNY TRANSPORT mniej wiecej taki tytuł ma jego watek , nie wiem jak siewkleja linki wiec napisałam całosc ;-) ;-)..... jest stary ..... troszku przygłuchawy.... ale rozkoszny ;-)

Posted

Upcio juz w nowym domku ;-) Podróz zniósł dzielnie , był grzeczniutki;-) i ciekawy swiata,pewnie to była jazda jego zycia ;-) Troszku zal mi było sie z nim rozstawac bo chociaz był u mnie zaledwie chwile to zdołał podbic serducha ca lej rodzinki , nawet pyskata go polubiła ;-) No ale teraz staruszek ma szczesliwy domek i mam nadzieje ze jeszcze wiele ładnych lat zycia przed soba ...;-)

Posted

To małe cudo to labek LAYLA .psiurek moich przyjaciól ;-) Zabieram ja czasami na rozne wycieczki ,ostatnio była u Gutka na wsi ;-) gdzie sobie niezle porzadziła ,niestety fotek nie mam bo jak zwykle nie naładowałam bateri ;-( Ale Jolus kilka zrobiła i wstawiła u siebie ;-)

MADZIU ......taka ciepła jesien to tylko na HALEMBIE ;-) ;-)

Posted

No my tez pozdrawiamy, co prawda zdjecie z wczoraj,ale zapewniamy, ze dzis tez tak cudownie bylo! Zuziu - a nie pyskuj tak tak wiecej na mnie,bo Cie rzuce! Wiesz majac taka "kete" to i sie powodzenie ma!!!!!!