Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]i tej wersji sie trzimej bo jo nie wierza sama w sie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
uleczona dusza twoja bedzie za tydzien :diabloti::diabloti:
[quote name='panienkabubu']plywajace jeszcze?:eviltong:[/quote]
noooo w odmrazajacym sie zamrazalniku plywaja :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]tera ida dżemać :cool1::cool1::cool1:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#0000ff]jo mom dzema kokosowego :eviltong::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]aaa za tydzień.... to mnie ni ma :diabloti: byda u Alutki :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
ponoc jo tyszzzz .... bydem sie tak kompac hihihi:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='panienkabubu']Czujecie już Święta? :cool3: u nas jeszcze nie! Mimo to:
[/quote]

[LEFT][FONT=Impact][B][FONT=Georgia][COLOR=Olive]ja też jeszcze nie czuje świąt :roll: a przecież to za chwile...może jakby spadł ten zakichany śnieg to bym coś poczuła...chociaż mokro w stopy ;)

[/COLOR][/FONT][/B][/FONT][/LEFT]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B][url]http://img405.imageshack.us/img405/9493/kartkapolnadogoso2.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]a kartelucha fajna :) :loveu::loveu:[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='natija']ale tutaj rozgadane cioteczki sa:):)[/quote]
taaa cioteczkowy czat :evil_lol::evil_lol:

[quote name='jonQuilla'][LEFT][FONT=Impact][B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ja też jeszcze nie czuje świąt :roll: a przecież to za chwile...może jakby spadł ten zakichany śnieg to bym coś poczuła...chociaż mokro w stopy ;)[/COLOR][/FONT][/B][/FONT][/LEFT]

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B][URL]http://img405.imageshack.us/img405/9493/kartkapolnadogoso2.jpg[/URL][/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=olive][FONT=Georgia][B]a kartelucha fajna :) :loveu::loveu:[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
spadnieeeeee a jak nie to zamalowac szyby sztucznym sniegiem :eviltong:
[quote name='natija']no tak maglam sie spodziewac ja przyjezdzam tosniegu nie ma:(
a my juz tutaj mamy wolne:eviltong:[/quote]
spoko jeszcze WAM sie ten snieg zbrzydnie poza tym w gorkach ponoc jest :multi::multi:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tera ida dżemać :cool1::cool1::cool1:

aaa za tydzień.... to mnie ni ma :diabloti: byda u Alutki :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='zuzolandia']ponoc jo tyszzzz .... [COLOR=Green]bydem sie tak kompac [/COLOR]hihihi:evil_lol::evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Za tydzień szykuje się mnie sabat :evil_lol::evil_lol::evil_lol:w domeczku :multi::multi::multi:

pakujta się dziewczyny:loveu::loveu: bo nie znacie dnia ani godziny :evil_lol:

:razz::razz:czy ja o czymś nie wiem :roll:...z tą kąpielą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Za tydzień szykuje się mnie sabat :evil_lol::evil_lol::evil_lol:w domeczku :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]pakujta się dziewczyny:loveu::loveu: bo nie znacie dnia ani godziny :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]:razz::razz:czy ja o czymś nie wiem :roll:...z tą kąpielą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
bydymy sie pluskac z Klocowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a Jolcia nom plecy umyje hihih:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']bydymy sie pluskac z Klocowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a Jolcia nom plecy umyje hihih:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:eviltong::eviltong::eviltong:Jolcia se bydzie gladzic :razz::razz:....a pluskać sie mogecie do woli bo Klockowo juz ni ma blue i nie zafarbi mi wanny :razz::razz:...mogecie se nawet bańki puszczac :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='sota36']A co jo mom se gladzic? Zmarchy?
Luuuudzie - wreszcie okna umylam i widze sklep z naprzeciwka!!!![/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:razz::razz::razz:tego co C. dowol Madzi z ukrycia ;)

to naprzeciwko tysz byly sklepy :hmmmm:

przyjada podziwac sie ...tera jak mom nowe brele to zobocza :razz::razz:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='evaxon'][CENTER]:hand::hand::hand:[/CENTER]
[/quote]

ja ja jo cie tyz :multi:
[quote name='natija']no to niezla orgia sie szukuje,amy tylko prosimy o fotki,z tej zabawy;):eviltong:[/quote]
beda duzooooooooo bedzieeeeeeeeeee :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:eviltong::eviltong::eviltong:Jolcia se bydzie gladzic :razz::razz:....a pluskać sie mogecie do woli bo Klockowo juz ni ma blue i nie zafarbi mi wanny :razz::razz:...mogecie se nawet bańki puszczac :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
jeeeeeeeeeeeee takie jadowite????:diabloti::diabloti:

nieee to nie sklep to reklama keros jeszcze niy odkleila z lokna :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.'][IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/02394.gif[/IMG]

[SIZE=6][COLOR=royalblue]dziekujemy pieknie !!!![/COLOR][/SIZE]

[quote name='natija']a ja okien nie umylam,umyje dopier w przyszlym roku::eviltong:[/quote]
i dobrze okna niy zajac niy ucieknom:lol::lol:

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]:razz::razz::razz:tego co C. dowol Madzi z ukrycia ;)[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]to naprzeciwko tysz byly sklepy :hmmmm: [/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]przyjada podziwac sie ...tera jak mom nowe brele to zobocza :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
........takie ukryte to je nojlepsiejsze :diabloti::diabloti::diabloti:...........

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuuhahahahaha.... [/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='natija']a ja okien nie umylam,umyje dopier w przyszlym roku::eviltong:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja tez poczekam na lepszą pogode.. na razie se wmawiam że jest taka szrówa za oknem że nic nie widac :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuuhahahahaha.... [/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja tez poczekam na lepszą pogode.. na razie se wmawiam że jest taka szrówa za oknem że nic nie widac :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:ty nie masz okien naprzeciwko ....nie musisz myc :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']
spadnieeeeee a jak nie to zamalowac szyby sztucznym sniegiem :eviltong:
[/quote]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]muszę zainwestować w sztuczny śnieg ;) :evil_lol::evil_lol:

problem chyba tylko z ulepieniem bałwana z takiego ;)

Cześć :multi::multi::multi:

[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:ty nie masz okien naprzeciwko ....nie musisz myc :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]ale moze miec sklep! Kery kce łoglundac!!!!
Czesc Ludki!!!
Zaraz biera sie za czesanie potfffora a potem do wanny z nim!