zuzolandia Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [COLOR=navy]MY CIEM TYZ ALICJO Z KRAINY OZZULASTEJ !!!!!!!!!!!! I DZIEKUJEMY !!!!![/COLOR] Quote
Katerinas Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Właśnie obejrzałam stronkę www. Jestem pod mega wrażeniem :multi: :loveu: Quote
Katerinas Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='zuzolandia']Gajusia byla cudownym briardem ,widzialam:loveu::loveu:.......pozdrawiamy i zapraszamy !!![/quote] Dziekujemy :-) Quote
zuzolandia Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='Katerinas']Dziekujemy :-)[/quote] Prosze bardzo :loveu: A:loveu:A taka SABE tyle ze w meskim wydaniu mielismy w pracy zwal sie BARTEK byl rottkiem po przejsciach na pocztku strasznie sie go balysmy a potem to byl juz superrrrr kumplemmm:loveu: ttez juz blisko 2 lata biega sobie za TM..... [quote name='panienkabubu']wpisałam się do księgi :cool3:[/quote] [quote name='anetta']I ja tyż :cool3:[/quote] [B][I][COLOR=purple]BARDZO DZIEKUJEMY :multi::multi::multi::multi:[/COLOR][/I][/B] Quote
Medorowa Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='zuzolandia'] superrrrrrrrrrrrr Medorkowa ze zaliczylas nasze www:multi::multi: [/quote] I sie wpisałam:B-fly: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a ja jeszcze nie byłam na waszej wuwuwu... ale bede i sie wpisze.... :razz::razz: bój sie kobieto :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
eria Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 to chyba ja się mam bać, bo ja ją robiłam :evil_lol::shake: Quote
Dobcia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Też byłam:loveu: widziałam:loveu: i się wpisałam:cool3: Dzień dobry w ten mokry i zimny dzionek;) Quote
natija Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 slyszalam ze u Was na slasku zawialo i snieg sie pojawil:) a u nas tylko wietrznie no i jak zwykle pada,nic nowego zreszta:( Quote
zuzolandia Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='Medorowa']I sie wpisałam:B-fly: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] mosz szczyncie ehehhe:evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]a ja jeszcze nie byłam na waszej wuwuwu... ale bede i sie wpisze.... :razz::razz: bój sie kobieto :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no wiesz!!!!!!!! tak zwlekac !!!! ale widzialam juz bylas :multi::multi: [quote name='eria']to chyba ja się mam bać, bo ja ją robiłam :evil_lol::shake:[/quote] noooo BLUEMUNKA gorszo ode mnie jest :evil_lol::evil_lol: [quote name='Dobcia']Też byłam:loveu: widziałam:loveu: i się wpisałam:cool3: Dzień dobry w ten mokry i zimny dzionek;)[/quote] dziekujemy pieknie Jadziu :loveu::loveu: [quote name='natija']slyszalam ze u Was na slasku zawialo i snieg sie pojawil:) a u nas tylko wietrznie no i jak zwykle pada,nic nowego zreszta:([/quote] ..ano lecialo jakies ustrojstwo psioki na 5 min na siq a mokre jak pieron trza bylo suszarka wyciagac :shake::shake: Quote
clockwork Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]co ty dioble robisz tu o północy :diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='natija']wyspala sie i teraz buszuje ;););)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] aaa... buszmenka sie znalazła ... wiedzma i czarownica!!! o północy sie ujawnia :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Fruzia byla ze mna dzisiaj w pracy;-) i zrobilam jej kilka fotek;-) [img]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/FRUZ.jpg[/img] [img]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/FRUZ1.jpg[/img] [img]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/FRUZ2.jpg[/img] [img]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/FRUZ4.jpg[/img] [img]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/FRUZ6.jpg[/img] .nie mialam ciasteczek wiec ciezko bylo Fruzola utrzymac w pozycji pozowanej ;-) Quote
zuzolandia Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]co ty dioble robisz tu o północy :diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ..diobol mo fraj chop w robocie to diobluja:diabloti: a w zasadzie to co TYYY robisz o tej porze???? siem pytam!!:evil_lol::evil_lol: [quote name='natija']wyspala sie i teraz buszuje ;););)[/quote] bingo :multi::multi: [quote name='clockwork'] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]aaa... buszmenka sie znalazła ...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]wiedzma i czarownica!!! o północy sie ujawnia :diabloti::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] nieeeeeeeee :eviltong: ponoc jestem WAMPIRZYCĄ :eviltong::eviltong: awansowalam :multi::multi: Quote
Alicja Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='zuzolandia'] ..ano lecialo jakies ustrojstwo psioki na 5 min na siq a mokre jak pieron trza bylo suszarka wyciagac :shake::shake:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no mosz...psy po nocy bydziesz straszyć suszarką :crazyeye::crazyeye::crazyeye:dziolcha dej se pozur...dyć one spiące sa :razz: [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B][url]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/FRUZ.jpg[/url] hi hi hi .....Fruzolida pijanica....szlajfka sie jej omskla :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]no mosz...psy po nocy bydziesz straszyć suszarką :crazyeye::crazyeye::crazyeye:dziolcha dej se pozur...dyć one spiące sa :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=red][B][URL]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/FRUZ.jpg[/URL][/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]hi hi hi .....Fruzolida pijanica....szlajfka sie jej omskla :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] jak trza to tzra niy ma zmiluj :evil_lol: no zebys wiedziala ze to kandytaka na rasowego alkoholika spijo co popadnie :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='zuzolandia']jak trza to tzra niy ma zmiluj :evil_lol: no zebys wiedziala ze to kandytaka na rasowego alkoholika spijo co popadnie :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol:na dogo się naumiala:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 po chrzestnej to mo ehehehhheheh Quote
jonQuilla Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]no no no...widzę że Fruzia od młodych lat zaczęła skakać po barach? ;) :evil_lol: i nałogowo gra w bilard? :eviltong: Witam i pozdrawiam :multi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='zuzolandia']po chrzestnej to mo ehehehhheheh[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jedrzichu a tym zech nie pomyślala..... Witojcie Frelki kudlate i ta Rudo z Rudy :multi::loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] Witojcie Frelki kudlate i ta Rudo z Rudy :multi::loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] z HALYMBY Alu... z Halymby .... pieruńsie hanysy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Jo je ślonzok, ślonsk moja dzielnica, ta staro rudera, staro kamienica... jo je ślonzok... znasz tą kapelke :razz::razz: bo jo znom... i lubia :grins: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] z HALYMBY Alu... z Halymby .... :oops:[COLOR=Red]:oops:już byda pamietać :razz:[/COLOR] pieruńsie hanysy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: :eviltong::eviltong::eviltong: Jo je ślonzok, ślonsk moja dzielnica, ta staro rudera, staro kamienica... jo je ślonzok... znasz tą kapelke :razz::razz: bo jo znom... i lubia :grins: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a zaśpiewasz :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts