Patikujek Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 [B][COLOR=darkorange]Hejka:)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Ostatnio rozmawiam z bGirl i słyszałam że się na spacerek zamierzacie kiedyś wybrac???[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Jesli to prawda to lojalnie uprzedzam wraz z moim groźnym obrońcą Baksymilianem że cę isć s wami:placz:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Bo bydę plakac:)[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]Pozdrowienia dla owłosionego potforka:)[/COLOR][/B] Quote
Dobcia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Witajcie Zuzanki po weekendzie:multi: Może w końcu będziecie mieć troszkę wolnego? Quote
eria Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Zuzanki co za dużo to niezdrowo! wracać z tej roboty! :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 [quote name='Alka']cześc Zuzolki!:multi: Weekendzik zapowiada się ładny , juz dziś mamy słonecznie i cieplutko.:loveu: Super, będzie nasza Kaśka Tenulkowa miała wymarzony dzionek.Już nie mogę się doczekać fotek ...:multi: my również serdecznie pozdrawiamy !:loveu:[/quote] [COLOR=Indigo][I][B]Witanko..... pozdrowionka..... oj ja tez jesten ciekawa Tenusiowej ;-)[/B][/I][/COLOR] [quote name='bonita'][B]Witajcie Zuzki weekendowo Pogoda się nam zrobiła superaśna :)[/B][/quote] [COLOR=Navy][I][B]week week i po weeku .... roboczym :placz:[/B][/I][/COLOR] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye:...nie mow a u nas do bani jest...... cze Zuzolki:loveu: już sie pogoda poprawiła;) [/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkSlateBlue][I][B]noooooooo piknieeeee jestttttttt:multi::multi:[/B][/I][/COLOR] [quote name='evaxon']witanko Zuzole :)[/quote] [COLOR=DarkSlateBlue][I][B]witanko faflunki !!!![/B][/I][/COLOR] [quote name='Teklunia']czesc Zuzołki :) a ja jeszcze panienka ;)[/quote] [COLOR=Purple][I][B]JUZ NIE MOJA KOCHANA JUZ NIE !!!! WITAJ W SWIECIE PAń hehheh:loveu:[/B][/I][/COLOR] [quote name='eria']piękna pogoda, a Zuzolki pewnie w pracy :-([/quote] [COLOR=Navy][I][B]nawet nie mow Anula :placz: juz mi niedobrzeeee [/B][/I][/COLOR] Quote
zuzolandia Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 [quote name='madzia i medor']Witamy w ten śliczny, słoneczny dzionek:p[/quote] [COLOR=DarkSlateBlue][I][B]Witanko slicznostko:loveu::loveu:[/B][/I][/COLOR] [quote name='niunia32']dzięndoberek kochaniutka!!! piękna pogoda dzisiaj :) życzymy dużo słoneczka i miłego weekendu buuuuziaki[/quote] [COLOR=Navy][I][B]BUZIOLKI ZłOCIUTKAAAAA !!![/B][/I][/COLOR] [quote name='madzia i medor']Dzień dobry:razz::razz:[/quote] [COLOR=Navy][I][B]BRY BRY;-)[/B][/I][/COLOR] [quote name='evaxon']berek :multi: :multi: :multi:[/quote] [COLOR=Navy][I][B]SIEMKA!!![/B][/I][/COLOR] [quote name='anetta']Halooo, gdzies Ty i Twoja barmanka? :)))))[/quote] [COLOR=Navy][I][B]Witanko;-) oj ja to w robocie bylam;-) a moja barmanka sie wiesiowała u dziadków :loveu::loveu:[/B][/I][/COLOR] [quote name='majoka']heloł Zuzolki:multi:[/quote] [COLOR=Indigo][I][B]siemka pysiaczku;-)[/B][/I][/COLOR] [quote name='gosikf & dogs']Cześć Zuzolcie. Cieplusio pozdrawiamy![/quote] [COLOR=Navy][I][B]my rowniez pozdrowionka przesyłamy ;-)[/B][/I][/COLOR] Quote
zuzolandia Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze'][B][COLOR=darkorange]Hejka:)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Ostatnio rozmawiam z bGirl i słyszałam że się na spacerek zamierzacie kiedyś wybrac???[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Jesli to prawda to lojalnie uprzedzam wraz z moim groźnym obrońcą Baksymilianem że cę isć s wami:placz:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Bo bydę plakac:)[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]Pozdrowienia dla owłosionego potforka:)[/COLOR][/B][/quote] [COLOR=Indigo][I][B]Witaj witaj :loveu: alez jak najbardziej jestem ZA ;-) w kupie :evil_lol: siła :multi::multi:...jak tylko ustalimy termin to damy znac hehe[/B][/I][/COLOR] [quote name='Dobcia']Witajcie Zuzanki po weekendzie:multi: Może w końcu będziecie mieć troszkę wolnego?[/quote] [COLOR=Navy][I][B]Oj Jadziulko po prostu o tym marzeeeeeeee :loveu:[/B][/I][/COLOR] [quote name='Kooikerka']Zuzia Piękniutka jest! :D[/quote] [COLOR=Navy][I][B]witamy u nas .w imieniu Zuzanki -dziekujeeeeee :loveu::loveu:[/B][/I][/COLOR] [quote name='eria']Zuzanki co za dużo to niezdrowo! wracać z tej roboty! :evil_lol:[/quote] [COLOR=Navy][I][B]Mosz recht Anulko ... skonczyłam dzisiaj maraton.....teraz odoczywam do .....oto jest pytanie heheeh WITAJCIE KOCHANE KOBITKI !!! DZIEKUJEMY ZA PAMIEC !!! I POZDRAWIAMY MILUSIOOOOOOOOOOOO !!!!!!!! [/B][/I][/COLOR] Quote
Medorowa Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Witaj WKOŃCU odpoczywająca kobieto:multi::multi::multi:;P Quote
bonita Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 [B]Cześć Zuzolki :) Teaz ja nocną porą buszuję, a na dogo nikogusieńko, same monologi prowadzę ...eh śpiochy jedne....dobranoc :)[/B] Quote
eria Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 oo widzę że Pati też chce z nami na spacerek :multi: :multi: :multi: dzień dobry Zuzanki!!!! choć pewno jeszcze śpicie :) Quote
zuzolandia Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 [COLOR=Indigo][I][B]DZIENDOBEREK KOBITKI;-) WłASNIE WSTAłAM ;-) JAKO ZE NIE MAM FOTEK ZUZANKI WKLEJAM KILKA Z ZUPEłNIE INNEJ DZIEDZINY ANIZELI PSIA ;-) ......I moje drogie mozecie zgadywac co to za miejsce dosc kultowe! i gdzie sie znajduje;-) dla ułatwienia dodam ze w Polsce;-) eheh [IMG]http://img509.imageshack.us/img509/5818/lll01xv7.jpg[/IMG] [IMG]http://img509.imageshack.us/img509/1528/lll02le7.jpg[/IMG] [IMG]http://img520.imageshack.us/img520/4646/lll03vw9.jpg[/IMG] [IMG]http://img254.imageshack.us/img254/7369/lll04bq9.jpg[/IMG] .nie pokazałam całosci bo to byłoby zbyt proste ;-) heheeheh [/B][/I][/COLOR] Quote
Shilah Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]HeLLo!=)[/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Hmm.. Co to i gdzie to?:roll:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wydaje mi sie ze to jakas Bazylika.. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS](chyba każdy głupi wie)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ale where to ni mam zielonego pojęcia kobito.. :shake:[/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Tulaski i mizianko dla Was *Zuzoleczki- Cukiereczki*[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]P.S. Zapraszamy do nas.. :oops: [/FONT][/CENTER] Quote
Dobcia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Hey:multi: Ja wiem chyba, gdzie to jest... w Licheniu? Quote
Kate I Luka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [B]Dobcia[/B], chyba trafiłaś : [IMG]http://www.lichen.pl/main/1.jpg[/IMG] Siemanko :cool3: Wolę ZoZolE, WoLę ZoZoLe ;) Quote
niunia32 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 ale fajne zdjęcia :) milego dnia Zuzolki kochane pozdrawiamy milusio Quote
Patikujek Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [B][COLOR=darkorange]Ale fajne budowle:loveu:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Baksymilian tez tak uważa:)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]A co do spacerku to czekam na terin bo ja to teraz wolna jak ptak:D:D:D:multi:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]A co do spacerku to proponuję jeszcze Gutka zabrać chodź groził że zje mojego Baksymiliana :shake:[/COLOR][/B] Quote
eria Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 jak będzie Gutek to nie może być Kreon -> kudły by fruwały :diabloti: :shake: Quote
sota36 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='eria']jak będzie Gutek to nie może być Kreon -> kudły by fruwały :diabloti: :shake:[/quote] tyz prowda, ino kery kudlaty - tyn wiyncyj kudlaty,abo tym mynij kudlaty?? A to LICHEN!!! A tak poza tym to ...doberek! Quote
eria Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Jola Kreon jest teraz niewiele mniej kudłaty niż Gut, zobacz ostatnią fotę w mojej galerii ;) i kończącą się opowieść :cool3: Quote
zuzolandia Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 [COLOR=Navy][SIZE=6][I][B]DOBCIA! BRAWOOO:multi::multi: GASTUSIOWA! BRAWOOO:multi::multi: JOLCIA!!! tyz brawooo choc to było do przwidzenia bos histeryca w koncu eheh:multi::evil_lol::multi: TO LICHEN !!! [/B][/I][/SIZE][/COLOR] Quote
Recommended Posts