Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja myślę, że Misiu jeszcze troszkę poczeka na swojego człowieka - ale pewnego dnia przyjdzie ktoś ...Misiek na niego spojrzy i będzie wszystko wiadomo !~!!

Posted

Musi się przyzwyczaić do miejsca no i do ludzi...Trzymam kciuki za Miśka i za jego pana! I za Rudego, żeby swego pana miał!

shanti napisał(a):
Wieści od białego misia. Jest jeszcze bardzo strachliwy, ale pan wierzy że będzie dobrze.:lol::lol:

Posted

Wyczesałam dziś Rudego, Boże jaki on teraz jest piękny! No może oprócz ogona, bo z tym już chyba nic nie da się zrobić.
Misiek uwielbia jak się go czesze, nadstawia kark, a to jeden boczek, a to drugi, a to pupcię, przekomiczny jest :evil_lol:
Komu cudnego psa dla ozdoby, bo on do pilnowania na razie przynajmniej się nie nadaje. :shake:
Misiek jak komuś zaufa i kogoś pokocha to na zabój.

Posted

Może pójdziemy do banku wszystkie...:evil_lol::evil_lol: - to dadzą kredyt w 5 minut :diabloti::diabloti::diabloti:
I Miśka zabierzemy oczywiście ze sobą ...

Posted

Rudy pojechał do domu. Martwię sie jak to będzie. Tłumaczyłam gościowi jak to z Miśkiem jest, wydaje się że zrozumiał.
No nic, zostaje mi trzymać kciuki.