Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nawet nie wiedziałam że w Twoim typie.
To przyjaciele, zostali rozdzieleni bo się za bardzo sobą opiekowali. Osobno to baranki. Rudy przestraszony bardzo. Domu z ogrodem do pilnowania mi trzeba dla nich. Ech, wiadomo. Tylko to wielkopsy, łatwo nie będzie.

Posted

Monia napisz cokolwiek o psach- charaktery, ile maja lat jakies podstawowe info
niestety po dwa zdjecia to za malo do ogloszen - ludzie to wzrokowcy - im lepsze zdjecia tym wieksza szansa na adopcje

Posted

Biały i rudy miś jecze są tutaj
http://schronisko-jastrzebie.bloog.pl/gal,781625,title,Bialy-Mis,index.html

Na białego miałam chętnego, więc na razie nie go opiszę. Może facet się zdecyduje.

Rudy misiek jest bardzo strachliwy. Niby obszczekuje, ale tupnąć nogą i ucieka do budy. Jego troszkę bardziej trzeba do siebie przekonać, żeby zaufał. Wypuszczony z kojca idzie na ugiętych łapach i nie reaguje na wołanie. Wszystko jest do zrobienia, bo mix benia/leosia Didi w ogóle nie chciała chodzić a teraz w domu już broni swojego terenu, nawet swojej pani poza terenem.
Nie są agresywne, broniły sie tylko w sytuacji zagrożenia. Gdy w schronisku poczuły się bezpiecznie, można im wyciągać kleszcze z głowy, gmerać ręką w misce, opatrzyć ranę itp, nawet nie warkną.
Są zaszczepione i zaczipowane.