Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dostałam zapytanie o Kretę:)ta śliczna, szorstkowłosa sunia:)z dużymi "brwiami"hehe Pan pytał, jakiej wielkości jest, czy to pies żywiołowy potzrebu7jący dużo ruchu, czy wystarczy 3-4 spacery dziennie, bo chciałby adoptowac pieska, ale nie chciałby, żeby bł u niego nieszczęśliwy i żeby te potrzeby nie przerosły Pana..i fajnie wprost szczerze napisał co i jak....no i czy sunia sama w domu zostawac może, ale tego nie sprawdzimy:(wysłałam więcej zdjęć, warunki adopcji i zobaczymy:)

Asiu a czy Ty jak będziesz w schronisku, mogłabyś dowiedziec sie czwegoś o niej?/specjalnie nie jedź ale gdybys była akurat
przypomnę sunię
[URL]https://lh5.googleusercontent.com/-AJcLIguEehs/TcJjBDW-etI/AAAAAAAADC0/8vn4AMf4sUY/s720/100_5214.jpg[/URL]

Posted

sunieczka o imieniu czarna-duża jak briard jest w domu tymczasowym, ale wpisałam,że już ma domek, bo dziewczyny mające ją na tymczasie znajda jej domek na bank,a do tego momentu sunia może u nich zostać:)
mowa o tej suni [URL]https://lh3.googleusercontent.com/_WlExfWXOTFI/Tcb9yA6EiFI/AAAAAAAAASg/Nyu8iiKUC2s/P5045360.JPG[/URL]

Posted

[quote name='anetek100']dostałam zapytanie o Kretę:)ta śliczna, szorstkowłosa sunia:)z dużymi "brwiami"hehe Pan pytał, jakiej wielkości jest, czy to pies żywiołowy potzrebu7jący dużo ruchu, czy wystarczy 3-4 spacery dziennie, bo chciałby adoptowac pieska, ale nie chciałby, żeby bł u niego nieszczęśliwy i żeby te potrzeby nie przerosły Pana..i fajnie wprost szczerze napisał co i jak....no i czy sunia sama w domu zostawac może, ale tego nie sprawdzimy:(wysłałam więcej zdjęć, warunki adopcji i zobaczymy:)

Asiu a czy Ty jak będziesz w schronisku, mogłabyś dowiedziec sie czwegoś o niej?/specjalnie nie jedź ale gdybys była akurat
przypomnę sunię
[URL]https://lh5.googleusercontent.com/-AJcLIguEehs/TcJjBDW-etI/AAAAAAAADC0/8vn4AMf4sUY/s720/100_5214.jpg[/URL][/QUOTE]

Obawiam się,że w schronisku nic więcej na jej temat się nie dowiem.
Nie sądzę,żeby potrzebowała więcej niż 3-4 spacery,ona nie wygląda na bardzo energiczną,a tyle spacerów dla psa to wystarczająca ilość.Co do czystości to powinno być ok,jeszcze nikt z adoptujących psy nie zwrócił mi uwagi,że pies załatwił się w domu.

Posted

Byłyśmy w schronisku i mamy nowe informacje.

Filipek wspaniały i przyjacielski,na spacerze nie umiał się zatrzymać,zero agresji.

Pudelek nie jest w obecnej chwili do oddania,ponieważ rodzina zzmarłej pani pieska powiedziała,że go wezmą..........że teraz nie mogą..........że może zawiozą do rodziny na wieś..............
Zapytałam ile to ma trwać,bo to dla psa katusza i ustaliłyśmy,że jak do 2 tygodni go nie odbiorą to szukamy mu domu.
Dzisiaj go widziałam w boksie,widok rozdzierający serce...............stał na tylnych łapkach i błagał,żeby go zabrać.

Kacper,duży miś ma jechać do ds w weekend.

Posted

[quote name='Anula']A nie można pudelka zabrać do hoteliku i by Państwo odebrali go z hoteliku?Zawsze to by była mniejsza trauma dla psa niż w Schronisku.[/QUOTE]
Schronisko go do hotelu nie wyda.

Posted

Wiadomości z domku Dalii są takie,że pannica ma się dobrze,jest szczekająca aż uszy pękają:evil_lol:nikt obok ogrodzenia spokojnie nie przejdzie:diabloti:.Dali chodzi na spacery do lasu i nad wodę,na razie nie jest puszczana luzem,pan Dalii jeszcze się boi ucieczki.Rodzina jest w niej zakochana,mwią o niej bardzo ciepło i dzwonią,abym się nie martwiła:loveu:

Posted

allegro dla trzech piesków szczytna wspólne- wmiejsce allegro dalii, więc nadal ona jest widoczna,mimo,że po wciśnięciu zdjęcia jest już nowy piesek....ale lada dzien powinno to zniknąc.. oby:)
[URL]http://allegro.pl/psy-jak-labrador-golden-dog-szukaja-domow-i1736473079.html[/URL]

Posted

[quote name='anetek100']dostałam zapytanie o Kretę:)ta śliczna, szorstkowłosa sunia:)z dużymi "brwiami"hehe Pan pytał, jakiej wielkości jest, czy to pies żywiołowy potzrebu7jący dużo ruchu, czy wystarczy 3-4 spacery dziennie, bo chciałby adoptowac pieska, ale nie chciałby, żeby bł u niego nieszczęśliwy i żeby te potrzeby nie przerosły Pana..i fajnie wprost szczerze napisał co i jak....no i czy sunia sama w domu zostawac może, ale tego nie sprawdzimy:(wysłałam więcej zdjęć, warunki adopcji i zobaczymy:)

przypomnę sunię
[URL]https://lh5.googleusercontent.com/-AJcLIguEehs/TcJjBDW-etI/AAAAAAAADC0/8vn4AMf4sUY/s720/100_5214.jpg[/URL][/QUOTE]

Kreta jest bardzo towarzyska i przyjazna. Sunia jest bardzo energiczna. Gdy wchodziła a raczej wbiegała do ambulatorium od razu musiała przywitać się z każdym, każdemu dać buziaka. Kreta uwielbia zabawę z człowiekiem. Myśle, że bez problemu odnajdzie się w domu pod warunkiem, że bedzie miała zapewnione spacery połączone z zabawą. Kreta bardzo szybko się uczy. Sunia jest czysta, gdy wychodziła dwa razy dziennie nie załatwiała sie w boksie. Kreta jest młoda. To psiak, którego po prostu nie da się nie kochać.

Posted

dziękuję:):):):):)to jeszcze wyślę to do zainteresowanego Pana, nie odpisuje na razie, ale wyślę mu a co:):):):)
jeszcze porobię jej kilka ogłoszeń, mam trzy zdjęcia, ale może starczy

edit: ogłoszenia na:
- allegro non stop od początku
- zwykła tablica: [URL]http://tablica.pl/oferta/kreta-szorstkowlosa-sunia-szuka-domu-IDeVuJ.html[/URL]
- kupiepsa
- eoferty.com

Posted

Anetek,Magenka-wysyłam wam fotki na maila.Zdjęcia psiaków do ogłoszeń z którymi byłyśmy dzisiaj na spacerze i białej amstafki z wyrokiem.........masakra.
Ja nie mam już dzisiaj siły żeby zmniejszać i wklejać fotki,a w weekend nie będzie mnie na dogo.

A Dalia biegała dzisiaj luzem,kąpała się w jeziorku i biegała po lesie,do domciu pierwsza zaginała;)
Jak to pięknie powiedziała mi dziś jej Pani:,,Dalia jest już nasza,,;)

Posted

Anetek-tobie posłałam fotki Łatka,Tuli i maluchów.
Magence Puszka(któremu warto założyć osobny wątek)i astki,której pani poszła siedzieć na 1,5 roku a sunia z depresją wylądowała w schronisku i jej los jest pod znakiem zapytania.
Dziękuję za pomoc,jesteście kochane;)