Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kaaasia']Cześć wszystkim :smile:
Czy wy też macie jakieś problemy z dogo typu brak powiadomień czy różne dziwne daty i godziny przy postach? A może to mój komp robi jakieś strajki :roll:. Oby nie bo na naprawie się nie znam a kasy na nowy brak :shake:

Zaraz postaram się wstawić jakieś zdjęcia.[/QUOTE]

dogo znowu źle działa niestety

Posted

[quote name='magdabroy']Dobrze, że już się skończył :p[/QUOTE]
Urlopu nigdy za wiele ;)

[quote name='monia&nero']Jak Oli się czuje? Wrócił już do pełni formy?[/QUOTE]
Oli czuje się dobrze- biega, skacze, zabawki wciska, psy chce łomotać :evil_lol:. Ślady po szwach też znikają.

[quote name='Ana :)'][URL]http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/163378_125407200958760_1293497580_n.jpg[/URL] patatajam żeby Was wszystkich zagryźć :cool3:[/QUOTE]
Nie było by tak źle ;)

[quote name='bira']Fajnie z tym śniegiem mieliście :-) U nas był snieg przez godzinę ;-)[/QUOTE]
Fajnie było ale się zmyło :shake:.
Teraz tylko błoooooooooto.

Posted

[quote name='magdabroy']Jakbyś miała taki urlop jak ja, to miałabyś dość :eviltong:[/QUOTE]
Nie dziękuję. Moją rodzinę znoszę kilka godzin i mi starczy :evil_lol:

Oli dzisiaj chyba zapomniał jaka pora roku :lol:. Na spacerze sobie szalał, a jak zdolnej pani zabaweczka wpadła do wody do dzielny pies bez namysłu wskoczył za nią i nie miał zamiaru wychodzić :evil_lol:
Ciekawe czy on kiedyś zmądrzeje ;)?

Posted

mi od wczoraj dogo też źle dziala
z tym zmądrzeniem to różnie bywa:roll:,Oscar niby zmądrzał,ale nie do końca,od czasu do czasu wcale nie myśli,działa jak żywioł:evil_lol:może to tak ma w rasie wpisane:lol:

Posted

hejka Kasiu!

dawno mnie tu nie było, dopiero dziś przeczytałam, że Oliś biedak już się jajek pozbył:evil_lol: to mu wyjdzie tylko na zdrowie a może jeszcze na rozumek:eviltong::diabloti:
pozdrawiamy:loveu:

Posted

[quote name='justysiek']hejka Kasiu!

dawno mnie tu nie było, dopiero dziś przeczytałam, że Oliś biedak już się jajek pozbył:evil_lol: to mu wyjdzie tylko na zdrowie a może jeszcze na rozumek:eviltong::diabloti:
pozdrawiamy:loveu:[/QUOTE]
Czy wyjdzie na dobre to się okarze, na rozumek mało liczę :evil_lol:

[quote name='Tekla64']bokser to jednak bokser hihihi
miny ma cudne
w ogole cudny jest[/QUOTE]
Nie ma psa nad boksera :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']Oli zapisał się do Klubu Morsów ;)[/QUOTE]
:evil_lol:
Mam nadzieję że jednak nie, bo to jest jednaprzeszkoda aby dolecieć do pieska i się pobawić :diabloti:

Posted

[quote name='Kaaasia']:evil_lol:
Mam nadzieję że jednak nie, bo to jest jednaprzeszkoda aby dolecieć do pieska i się pobawić :diabloti:[/QUOTE]

ale jaka frajda :diabloti: