Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasia a grywacie czasem balonem z Olim?
moje boksery cudnie graly i nawet dosc dlugo balony wytrzymywaly o ile zadne inne psy sie nie wlaczaly do zabawy i caly wic polegal na tym coby balona jak najdluzej w gorze utrzymac

Posted

Tekla64 napisał(a):
Kasia a grywacie czasem balonem z Olim?
moje boksery cudnie graly i nawet dosc dlugo balony wytrzymywaly o ile zadne inne psy sie nie wlaczaly do zabawy i caly wic polegal na tym coby balona jak najdluzej w gorze utrzymac

mój boksio też balonami lubił się bawić i nie pękały za to Ozzy zabija baloniki

Posted

[quote name='Alicja']Jaki żongler ;)
http://i46.tinypic.com/6izlzc.jpg
Prawdziwy kaskader :cool3:

[quote name='Tekla64']Kasia a grywacie czasem balonem z Olim?
Balon to jest istny szał. Niestety długiego życia nie mają ale zabawa super. Oli mało odbija je nosem, bardziej nosi w zębach :cool3:. A na podwórku ma zabawę z balonem napełnionym wodą ;)

Posted

a probowalas mu trzymac stale tego balona w locie coby nie mogl go chycic zebami ino odbijac
ja swoje przy sporych predyspozycjach wlasnie tak naucyzlam sie bawic balonem, choc z tymi innymi z bardziej wyrownanymi szczekami nie mam sznas lub cierpliwosci.
z woda w balonie nigdy nie mialam okazji sie bawic z psami [ boksery w wiekszosci mialam w bloku] , z obecnymi gram czesto w pilke ale i te za dlugo nie wytrzymuja niestety

Posted

A będzie też zimowy Oli?:razz:
Balon to świetna zabawa, ale krótkotrwała:evil_lol: Kurczę muszę spróbować wodnego-balona. Z Olim to trzeba być kreatywnym!

Posted

Tekla64 napisał(a):
a probowalas mu trzymac stale tego balona w locie coby nie mogl go chycic zebami ino odbijac
ja swoje przy sporych predyspozycjach wlasnie tak naucyzlam sie bawic balonem, choc z tymi innymi z bardziej wyrownanymi szczekami nie mam sznas lub cierpliwosci.
z woda w balonie nigdy nie mialam okazji sie bawic z psami [ boksery w wiekszosci mialam w bloku] , z obecnymi gram czesto w pilke ale i te za dlugo nie wytrzymuja niestety

Balon to zabawka bardziej podwórkowa bo w mieszkaniu mogła by się źle skończyć :evil_lol:. Oli odbija jak mu rzucam i łapię.

Besti napisał(a):
A będzie też zimowy Oli?:razz:
Balon to świetna zabawa, ale krótkotrwała:evil_lol: Kurczę muszę spróbować wodnego-balona. Z Olim to trzeba być kreatywnym!

Będzie w zimie :eviltong:
U nas super sposobem na wymęczenie kundliszona (niestety nie nadającym się dla Bestyjki) było przyczepienie do sufitu balona na sznurku. Gdzieś mam nawet filmik ;)
Moja mama twierdzi, że czasami mi się w głowie pierdzieli na wymyślanie różności ale ile można rzucać piłeczką :cool3:

Posted

Kaaasia napisał(a):

Moja mama twierdzi, że czasami mi się w głowie pierdzieli na wymyślanie różności ale ile można rzucać piłeczką :cool3:

Za to mój pies zadziwia mnie regularnie, na ile sposobów można się bawić piłeczką :evil_lol:
A ile Oli waży? :)

Posted

[quote name='ania90']http://i1110.photobucket.com/albums/h452/Kasia83/IMG_9269_resize.jpg ale musialo byc pyszne
Najpyszniejsze bo wyłudzone od pani ;)

[quote name='omry']Za to mój pies zadziwia mnie regularnie, na ile sposobów można się bawić piłeczką :evil_lol:
A ile Oli waży? :)
W domu to może się bawić tylko piłką ale na zewnątrz ciężko go na coś nakręcić (tu mam na myśli spacery miejskie bo na własnym podwórku to szybko coś sobie znajduje). Najlepsza zabawka na spacerku to kij co najmniej trzy razy większy od niego :cool3:
Oli waży ok 31,60kg.

Posted

Oli sam też potrafi sobie znaleźć zajęcie z tego co widać: drewno do kominka, przyjaciele motylki:cool3:
Myślałam że boksery więcej ważą, łeee to można go na ręce wziąć:lol:

Posted

Oli polubił frissbowanie. Bardzo daleko nam do jakiegoś profesjonalizmu ale mam to gdzieś bo my tylko rekreacyjno-zabawowo ;)
aganela wysyłaj. Nie wiem czy jakaś nauka będzie ale zabawa na pewno. Nie obiecuję, że psice do ciebie wrócą :evil_lol:

[quote name='Besti']Oli sam też potrafi sobie znaleźć zajęcie z tego co widać: drewno do kominka, przyjaciele motylki:cool3:
Myślałam że boksery więcej ważą, łeee to można go na ręce wziąć:lol:
Bokser może ważyć więcej, dużo zależy też od jego budowy. Oli to raczej typ wyścigowy ;)

Posted

On chyba takie wrażenie sprawia na zdjęciach bo w realu nie jest jakoś wielki- ok 61cm w kłębie i żebra na wierzchu ;)
Mam jedno jego zdjęcie (niestety niewyraźne) którego mam zakaz pokazywania. Moja mama stwierdziła, że Oli wygląda jakby go głodzili :evil_lol: