Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja mam komp. stacjonarny + netbook i dlatego rzadko kiedy narzekam na "niedostęp" do neta...:)

pzdr.[/QUOTE]
Ale ja nie jestem w domku tylko siedzę sobie na wsi i mam odwyk od neta :smile:

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry Kasiu :)
Buziaki dla Oliego i zdrówka :)

No i lepszej pogody ;)[/QUOTE]
Oli wybuziany :lol:
A pogoda jakoś nie chce się poprawić :mad:

[quote name='justysiek']dzień dobry we wtorek:loveu:, u nas wieje jak by się wściekło i leje:shake: paskudna pogoda!:mad:[/QUOTE]
Pogoda paskudna i jutro ma być podobna :placz:

[quote name='magdabroy']Dobry wieczór Kasiu :)[/QUOTE]
Dobry Madziu :smile:

Posted

[quote name='Kaaasia']Jak się nie ma nic ciekawszego do roboty to się pisze :evil_lol:[/QUOTE]

nie no o tej porze to już spałam :grins: też ciekawe zajęcie ;)

Posted

[quote name='Alicja']nie no o tej porze to już spałam :grins: też ciekawe zajęcie ;)[/QUOTE]
Jak najbardziej ;). Właśnie się zastanawiam czy iść spać tylko najpierw muszę psa z łóżka wygonić :lol!:

Posted

[quote name='Kaaasia']Jak najbardziej ;). Właśnie się zastanawiam czy iść spać tylko najpierw muszę psa z łóżka wygonić :lol!:[/QUOTE]

po mnie Ozzy przyszedł i idę do wyrka :)

Posted

[quote name='Alicja']po mnie Ozzy przyszedł i idę do wyrka :)[/QUOTE]
Grzeczny chłopczyk :smile: Nie to co mój- sam się wyleguje i jeszcze rozpycha :smile:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Zaglądamy do słodkiego pręguska i czekamy z niecierpliwością na nową dostawę fotek:):loveu:[/QUOTE]
Nowe foteczki będą jak wrócimy do domku czyli w poniedziałek :lol:
Tylko najpierw muszę coś porobić :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']To rób foty bo jak wrócicie a nic nie będzie to... :mad:[/QUOTE]
Postaram się :smile:
Szukam jakiegoś rzucacza bo chciałabym fotki frisbowe porobić a jak sama rzucam to mam tylko dupeczkę Olusia :evil_lol:

Posted

[quote name='Kaaasia']Postaram się :smile:
Szukam jakiegoś rzucacza bo chciałabym fotki frisbowe porobić a jak sama rzucam to mam tylko dupeczkę Olusia :evil_lol:[/QUOTE]
Ja zawsze córkę zatrudniam do tego :evil_lol:

Posted

[quote name='Kaaasia']No i racja :lol:

Albo trzeba się nauczyć lepszej koordynacji :eviltong:[/QUOTE]
Sama jak mu coś chce rzucić to stoi mi pod nogami i ciężko a jak jest daleko i rzucę za siebie to biegnie i nie patrzy, że stoję mu na drodze... :evil_lol:
No ale może Tobie się uda, powodzenia :lol: