Asiaczek Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Ja mam komp. stacjonarny + netbook i dlatego rzadko kiedy narzekam na "niedostęp" do neta...:) pzdr. Quote
Ptysiak Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Dzień dobry Kasiu :) Buziaki dla Oliego i zdrówka :) No i lepszej pogody ;) Quote
justysiek Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 dzień dobry we wtorek:loveu:, u nas wieje jak by się wściekło i leje:shake: paskudna pogoda!:mad: Quote
Kaaasia Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='Asiaczek']Ja mam komp. stacjonarny + netbook i dlatego rzadko kiedy narzekam na "niedostęp" do neta...:) pzdr.[/QUOTE] Ale ja nie jestem w domku tylko siedzę sobie na wsi i mam odwyk od neta :smile: [quote name='Ptysiak']Dzień dobry Kasiu :) Buziaki dla Oliego i zdrówka :) No i lepszej pogody ;)[/QUOTE] Oli wybuziany :lol: A pogoda jakoś nie chce się poprawić :mad: [quote name='justysiek']dzień dobry we wtorek:loveu:, u nas wieje jak by się wściekło i leje:shake: paskudna pogoda!:mad:[/QUOTE] Pogoda paskudna i jutro ma być podobna :placz: [quote name='magdabroy']Dobry wieczór Kasiu :)[/QUOTE] Dobry Madziu :smile: Quote
Kaaasia Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='Alicja']bosh , ty po nocach bidulko piszesz ;)[/QUOTE] Jak się nie ma nic ciekawszego do roboty to się pisze :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Kaaasia']Jak się nie ma nic ciekawszego do roboty to się pisze :evil_lol:[/QUOTE] nie no o tej porze to już spałam :grins: też ciekawe zajęcie ;) Quote
Kaaasia Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='Alicja']nie no o tej porze to już spałam :grins: też ciekawe zajęcie ;)[/QUOTE] Jak najbardziej ;). Właśnie się zastanawiam czy iść spać tylko najpierw muszę psa z łóżka wygonić :lol!: Quote
Alicja Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Kaaasia']Jak najbardziej ;). Właśnie się zastanawiam czy iść spać tylko najpierw muszę psa z łóżka wygonić :lol!:[/QUOTE] po mnie Ozzy przyszedł i idę do wyrka :) Quote
Kaaasia Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='Alicja']po mnie Ozzy przyszedł i idę do wyrka :)[/QUOTE] Grzeczny chłopczyk :smile: Nie to co mój- sam się wyleguje i jeszcze rozpycha :smile: Quote
Buńka Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Zaglądamy do słodkiego pręguska i czekamy z niecierpliwością na nową dostawę fotek:):loveu: Quote
Kaaasia Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='(:Buńka:)']Zaglądamy do słodkiego pręguska i czekamy z niecierpliwością na nową dostawę fotek:):loveu:[/QUOTE] Nowe foteczki będą jak wrócimy do domku czyli w poniedziałek :lol: Tylko najpierw muszę coś porobić :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='Izabela124.']Przyszłam się przywitać :)[/QUOTE] Cześć :smile: Quote
Ptysiak Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 To rób foty bo jak wrócicie a nic nie będzie to... :mad: Quote
Kaaasia Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='Ptysiak']To rób foty bo jak wrócicie a nic nie będzie to... :mad:[/QUOTE] Postaram się :smile: Szukam jakiegoś rzucacza bo chciałabym fotki frisbowe porobić a jak sama rzucam to mam tylko dupeczkę Olusia :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Kaaasia']Postaram się :smile: Szukam jakiegoś rzucacza bo chciałabym fotki frisbowe porobić a jak sama rzucam to mam tylko dupeczkę Olusia :evil_lol:[/QUOTE] Ja zawsze córkę zatrudniam do tego :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='Ptysiak']Ja zawsze córkę zatrudniam do tego :evil_lol:[/QUOTE] No i racja :lol: Albo trzeba się nauczyć lepszej koordynacji :eviltong: Quote
Ptysiak Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Kaaasia']No i racja :lol: Albo trzeba się nauczyć lepszej koordynacji :eviltong:[/QUOTE] Sama jak mu coś chce rzucić to stoi mi pod nogami i ciężko a jak jest daleko i rzucę za siebie to biegnie i nie patrzy, że stoję mu na drodze... :evil_lol: No ale może Tobie się uda, powodzenia :lol: Quote
Kaaasia Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 Oli jak się rozbryka to też nie patrzy gdzie leci :evil_lol: Jak chcę mu coś rzucić a stoi za blisko mnie to mówię "cofnij" Quote
Ptysiak Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 O dobra komenda... muszę popracować chyba nad nią z moim :diabloti: Quote
Recommended Posts