Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kaaasia']Pamiętaj, że jak będziesz miała boksia to na jednym nie skończysz ;)

:stupid: Przecież taka bulwa to tylko uśmiech może wywołać :grins:
Mnie już nic nie dziwi a mając boksie 18 lat przyzwyczaiłam się do wielu zachowań i komentarzy.[/QUOTE]

No na razie wystarczy marzyć, bo nie jestem póki co jeszcze na swoim, ale zawsze marzyłam o czymś większym, więc czemu nie boksiu, choć co chwile zmieniam zdanie, ale myślę, że w 99% będzie to jakiś molos:lol:

Posted

[quote name='monia&nero']tak mam buldożka mordercę :)[/QUOTE]
Może powinnyśmy założyć jakąś partię plaskatych psów morderców :evil_lol:

[quote name='leónowa']No na razie wystarczy marzyć, bo nie jestem póki co jeszcze na swoim, ale zawsze marzyłam o czymś większym, więc czemu nie boksiu, choć co chwile zmieniam zdanie, ale myślę, że w 99% będzie to jakiś molos:lol:[/QUOTE]
Marzenia są po to aby je spełniać ;)
Mnie od jakiegoś czasu bardzo podobają się cane corso ale pozostane wierna boksiakom :smile:

Posted

[quote name='Kaaasia']

Marzenia są po to aby je spełniać ;)
Mnie od jakiegoś czasu bardzo podobają się cane corso ale pozostane wierna boksiakom :smile:[/QUOTE]

Ale zawsze można mieć i boksia i cane corso, nie trzeba się ograniczać, wystarczy tylko rodzinkę przekonać:p

Posted

[quote name='Ptysiak']:evil_lol:

On fajnie wygląda jak się tak zassie :diabloti:[/QUOTE]
Bo to taki glonojad :eviltong:

[quote name='leónowa']Ale zawsze można mieć i boksia i cane corso, nie trzeba się ograniczać, wystarczy tylko rodzinkę przekonać:p[/QUOTE]
Jak się mieszka w domu z dużym ogrodem to można ;). A jak się mieszka w bloku to już gorzej.
Rodzinę przekonać :roflt::roflt::roflt:. Temat drugiego psa jest męczony od dawna bez skutku :lookarou:

Posted

Ja i tak wiem, że na kolejnym psie się nie skończy, mama się śmieje, że kiedyś to ja schronisko założe bo mi mało będzie i tylko odliczam dni kiedy w końcu kupię wymarzonego drugiego psa:roll:

Posted

A to z moją rodzinką nie jest źle :loveu:
nikt nie dyskutuje, nie komentuje naszych wyborów.. ewentualnie robią oczy, ale na głos nic nie powiedzą ;)

choć trochę kręcono nosem jak kupiłam Gandzię i spotykałam teksty, że powinnam sobie dziecko zrobić, męża znaleźć, wziąć się za poważne rzeczy, a nie zachowywać się jak dzieciak kupując kolejnego psa... no, ale wsparcie rodziców daje dużo plusów. I to oni mówią, że nikt życia za mnie nie przeżyje, to moja pasja, na wszystko przyjedzie czas itp.. i jakoś każdy się zamyka...

zresztą, aby kupić 3 psa to pomysł był głównie mojego taty, a ja na to przystałam i się nakręciłam ;)

i taka trójeczka mi wystarczy w zupełności :loveu: i czwartego mieć nie będę... :)

Posted

Hehe zawsze tak jest, jak się już weźmie tego drugiego psa, to potem zachciewa się i trzeciego i tak dalej, czasami cieszę się, że mam trzeźwiej myślącą rodzinę ode mnie, bo pewnie zasypałabym dom tymi wszystkimi biedami z ulicy:evil_lol:

Posted

[quote name='kalyna']
choć trochę kręcono nosem jak kupiłam Gandzię i [COLOR=#FF0000]spotykałam teksty, że powinnam sobie dziecko zrobić, męża znaleźć, wziąć się za poważne rzeczy, a nie zachowywać się jak dzieciak kupując kolejnego psa[/COLOR]... no, ale wsparcie rodziców daje dużo plusów. I to oni mówią, że nikt życia za mnie nie przeżyje, to moja pasja, na wszystko przyjedzie czas itp.. i jakoś każdy się zamyka...

[/QUOTE]
Gdzieś już to słyszałam :evil_lol:

Mój tata był zapsiony i z nim nie było by problemów- sam chętnie zajmował się psem. Natomiast mama to inna histria ;). Owszem nakarmi, wyjdzie na spacer ale ponarzekać musi :evil_lol:. Wiem, że na początku będzie ciężko ale z czasem się przekona- tak było z Olim, najpierw kategorycznie zabraniała, a potem ze mną po niego pojechała :smile:

Posted

[quote name='Kaaasia']Mama jednego dnia jest na "może" a innego "nigdy w życiu, wybij to sobie z głowy" :evil_lol:[/QUOTE]

kobieta zmienną jest :lol:

u mnie i mama i tata zapsieni, ale ze zdrowym rozsądkiem.. a i tak narzekają, że śmierdzą, rozrabiają, sra*ą przed domem, a mają za garażem i takie tam drobne problemiki ;)

Posted

[quote name='Ptysiak']
Buziaki dla Pańci i słodkiego glonojadka :evil_lol::loveu:[/QUOTE]
Glonojad nie zasłużył na buziaki bo na spacerze gwałtów mu się zachciało :evil_lol:

[quote name='kalyna']kobieta zmienną jest :lol:

u mnie i mama i tata zapsieni, ale ze zdrowym rozsądkiem.. a i tak narzekają, że śmierdzą, rozrabiają, sra*ą przed domem, a mają za garażem i takie tam drobne problemiki ;)[/QUOTE]
Jedyne co pozostaje niezmienne u mojej mamy to powiedzenie "jak byś mieszkała w domu to mogła byś mieć i z 5 psów a w bloku 1 starczy" :roll:

Zobaczymy co nam przyniesie 2013r ;)

Posted

[quote name='Kaaasia']Glonojad nie zasłużył na buziaki bo na spacerze gwałtów mu się zachciało :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol:
On jest po prostu boski :evil_lol::loveu:

To ja będę życzyła Ci na 2013 rok domku ;)

Posted

[quote name='Ptysiak']
On jest po prostu boski :evil_lol::loveu:

To ja będę życzyła Ci na 2013 rok domku ;)[/QUOTE]
On ma czasem takie odpały, że tych kulek to bym go sama pozbawiła :diabloti:
Bardzo dziękuję :smile: - na domek to szans nie maale w innej dziedzinie będę bardzo upierdliwa :evil_lol:

Posted

[quote name='Kaaasia']On ma czasem takie odpały, że tych kulek to bym go sama pozbawiła :diabloti:
Bardzo dziękuję :smile: - na domek to szans nie maale w innej dziedzinie będę bardzo upierdliwa :evil_lol:[/QUOTE]
A w końcu właśnie, będziesz go kastrowała?
Tylko mam nadzieję, że nie sama :evil_lol:

Z domkiem to wiesz... nie wiadomo co może Cię spotkać. Może wygrana w totka czy coś ;)
Ja myślę, że upierdliwością da się dojść do celu :evil_lol:

Posted

Aby wygrać w totka najpierw trzeba zacząć grać :evil_lol:

Tak, kastrować mam zamiar i nie ma na to wpływu czy inny pies się u mnie pojawi czy nie. Oli jest straszny Romeo i boję się, że mi kiedyś zwieje i zrobi jakiemuś psu krzywdę lub nie wróci (a niestety już za nim latałam po osiedlu :mad:).

Upierdliwością, jęczeniem, skomleniem i czym tylko się da. Szkoda, że nikt się nie nabierze na moją minę kota ze Shreka :evil_lol: