Buńka Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Jeju jaka mordunia śliczna:loveu: Z Olikiem się na pewno dogadają;) Quote
kalyna Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 [quote name='Vectra']witamy w krainie pogryzionych stóp i rąk ... w krainie płynącej moczem i kupami :evil_lol:[/QUOTE] :roflt::roflt: Ale nie sposób się z tymi nie zgodzić :evil_lol: [URL]http://i42.tinypic.com/30svhuf.jpg[/URL] Oli wyśmiewa się z małego :lol: Ale mały jest fajny i jaką ma śmieszna białą końcówkę ogona :loveu: Nie martw się na zapas. I tak jest u Was dobrze, a będzie jeszcze lepiej. Quote
*Magda* Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Milo :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jak go Oli broni, to będzie dobrze ;) Nie martw się zazdrością Oliego :) Tora też jest zazdrosna o Lumpka. Więc zazdrość pewnie nie minie, takie są te nasze czworonogi :D Quote
Kaaasia Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 [quote name='Vectra']o rany jaki śmieszny :loveu: witamy w krainie pogryzionych stóp i rąk ... w krainie płynącej moczem i kupami :evil_lol:[/QUOTE] Aby tylko pogryzionych stóp i rąk. Mały jest raczej amatorem nowych mebelków :diabloti: A teraz właśnie zjada mi klapka :mad: [quote name='wilde22']jaki ślicznusi. Na pewno się dogada ze starszym braciszkiem :D[/QUOTE] [quote name='(:Buńka:)']Jeju jaka mordunia śliczna:loveu: Z Olikiem się na pewno dogadają;)[/QUOTE] Taką mam nadzieję ;) [quote name='kalyna']:roflt::roflt: Ale nie sposób się z tymi nie zgodzić :evil_lol: [URL]http://i42.tinypic.com/30svhuf.jpg[/URL] Oli wyśmiewa się z małego :lol: Ale mały jest fajny i jaką ma śmieszna białą końcówkę ogona :loveu: Nie martw się na zapas. I tak jest u Was dobrze, a będzie jeszcze lepiej.[/QUOTE] Co prawda, to prawda, a taki chodzenie za nim aby sprawdzić gdzie i co zrobił jest upierdliwe. A ściereczka do siusiania jest super zabaweczką :evil_lol: Jak narazie bardzo się nie martwię, bo wiem że to musi trochę potrwać zanim się dogadają. [quote name='magdabroy']Milo :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jak go Oli broni, to będzie dobrze ;) Nie martw się zazdrością Oliego :) Tora też jest zazdrosna o Lumpka. Więc zazdrość pewnie nie minie, takie są te nasze czworonogi :D[/QUOTE] Chwilami Oli zachowuje się tak jakby sam nie wiedział czego chce- rano była super zabawa, na spacerze nie chciał zjeść stafików i dał małemu po nich połzaić a w domu burknął bo mały przeszedł :roll:. Oli jako rozpieszczony jedynak musi sobie wszystko, powolutku poukładać w łepetynce ;) Quote
Sonka95 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Po prostu cudeńko :loveu: [url]http://i43.tinypic.com/t80kzn.jpg[/url] Na pewno Oli się przyzwyczai do szczeniaka ;) Quote
wedara Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 [url]http://i43.tinypic.com/t80kzn.jpg[/url] :loveu::loveu::loveu: Aż mam ochotę go pomacać !!! Quote
Besti Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Faaaaajny jest:loveu: Ładne imie. No to teraz pozostało zaopatrzyć się w ręczniki papierowe i zbierać szczochy:loveu: Wymizać od cioci! Quote
Don_Vito Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Kaś! :loveu: Młody jest piękny! :loveu: Super, że jakoś się chłopaki dogadują! :razz: Quote
Franca81 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Sliczny brachol. Nagradzaj Oliego za dobre zachowanie wobec malego. Mojej kocicy dzikiej na nowosci to bardzo pomoglo mimo iz kot to wiekszy indywidualista. :evil_lol: Quote
Atomowka Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Trafiłam tu przypadkiem i żem sie zakochała:):):) Choć osobiście wolę rude boksie ( bo taką miałam) to z Twoich się zakochałam. Są cudne, ależ Ci zazdroszczę dwóch takich cudeniek. Ehhh ja też chce znowu mieć boksa! Quote
Tekla64 Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 cudny maluch ! no do zaduszenia jest poprostu, i te galy niewinne ! bedzie dobrze , sama wiesz ze czasem musi potrwac to nie ma sie co madrowac, inni maja wiksze problemy a z mizianiem na dwie rece to juz tak zostanie , ja jeszcze musze nogi i kolana czasem dolaczyc hihihi ale bedzie swietna para! Quote
Kaaasia Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 [quote name='Besti']Faaaaajny jest:loveu: Ładne imie. No to teraz pozostało zaopatrzyć się w ręczniki papierowe i zbierać szczochy:loveu: Wymizać od cioci![/QUOTE] Mały upatrzył sobie dywany do szczochania :diabloti: [quote name='Don_Vito']Kaś! :loveu: Młody jest piękny! :loveu: Super, że jakoś się chłopaki dogadują! :razz:[/QUOTE] Fajny, fajny. Ciekawa jestem co z niego wyrośnie :smile: [quote name='Franca81']Sliczny brachol. Nagradzaj Oliego za dobre zachowanie wobec malego. Mojej kocicy dzikiej na nowosci to bardzo pomoglo mimo iz kot to wiekszy indywidualista. :evil_lol:[/QUOTE] Oli jest nagradzany za dobre zachowania i ładną zabawę. Jak daje jakieś smaczki to dostają do dzioba równocześnie. Tak samo jest z zabawkami, każdy bawi się z inną ręką :evil_lol: [quote name='Atomowka']Trafiłam tu przypadkiem i żem sie zakochała:):):) Choć osobiście wolę rude boksie ( bo taką miałam) to z Twoich się zakochałam. Są cudne, ależ Ci zazdroszczę dwóch takich cudeniek. Ehhh ja też chce znowu mieć boksa![/QUOTE] W boksiach nie można sie nie zakochać :loveu: W pierwszych, dawnych założeniach mały miał być rudy ale wyszedł pręgowany :loveu: Chcieć to móc ;) [quote name='Tekla64']cudny maluch ! no do zaduszenia jest poprostu, i te galy niewinne ! bedzie dobrze , sama wiesz ze czasem musi potrwac to nie ma sie co madrowac, inni maja wiksze problemy a z mizianiem na dwie rece to juz tak zostanie , ja jeszcze musze nogi i kolana czasem dolaczyc hihihi ale bedzie swietna para![/QUOTE] Miny to on wali genialne, zwlaszcza jak w zębach trzyma firankę lub ucieka z butem:evil_lol: No przy większej grupie takie mizianie to bardziej skomplikowany proces ale da się zrobić ;) Quote
Guest wolfheart Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 [url]http://i43.tinypic.com/309hixf.jpg[/url] ojej jak uroczo:loveu: jak ja bym chciała mieć dwa psy:placz: Quote
Kaaasia Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 [quote name='marta.k9080'][URL]http://i43.tinypic.com/309hixf.jpg[/URL] ojej jak uroczo:loveu: jak ja bym chciała mieć dwa psy:placz:[/QUOTE] Niedługo będziesz miała ;) Quote
Besti Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 [quote name='Kaaasia']Mały upatrzył sobie dywany do szczochania :diabloti: [/QUOTE] Kasiu JESZCZE masz dywany?:evil_lol: Quote
masdamerka Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Ale piękny Milo :loveu: Wymiziaj Młodego ode mnie, no i Oliego żeby nie był zazdrosny :cool3: Quote
Tekla64 Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 rob zdjecia i to takie cobys zas pozniej widziala co w ktorym momencie rosnie bo one sa w tym procesie genialne kazda czesc ciala rosnie osobno i w najmniej oczekiwanej chwili nie pasujac do reszty ciala by na sam koniec zrbic sie cudnym harmonijnym kompaktowym psem Quote
Kaaasia Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 [quote name='Besti']Kasiu JESZCZE masz dywany?:evil_lol:[/QUOTE] Jeszcze jakieś kawałki są :eviltong: [quote name='masdamerka']Ale piękny Milo :loveu: Wymiziaj Młodego ode mnie, no i Oliego żeby nie był zazdrosny :cool3:[/QUOTE] Miziam ich cały czas :smile: [quote name='Tekla64']rob zdjecia i to takie cobys zas pozniej widziala co w ktorym momencie rosnie bo one sa w tym procesie genialne kazda czesc ciala rosnie osobno i w najmniej oczekiwanej chwili nie pasujac do reszty ciala by na sam koniec zrbic sie cudnym harmonijnym kompaktowym psem[/QUOTE] Staram się robić ale to nie jest proste- oni są za szybcy, a mały nie chce pozować :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 ale warto probowac zlapac te momenty , wiem ze nie latwo wiem ze sa za szybkie bestyje ale staraj sie rob mimo wszytsko a noz sie uda i zostanie uwieczniona mala glowa na dlugich lapach, lub mala glowa na wielkim torsie , albo duza glowa na malym ciele i chudzienkiej szyjce albo ogromniaste lapska z mala reszta sama wiesz jak to bedzie i ma sie to w pamieci ale ja zaluje ze nie mam zdjec tych chwil Quote
Izabela124. Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Spóźnione wszystkiego dobrego dla Oliego i gratuluję nowego członka rodziny! Quote
Besti Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Naniuniali się wszyscy i ciiiisza:P Dawaj foty Szczylka:P Quote
Leokadia Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Ja sie jeszcze nie naniuniałam:-(:-( A więc.. śliczny piesiunieczek, kochany faflaczek, niech sie zdrowo chowa:loveu: Musiałam...:evil_lol: Quote
justysiek Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 [quote name='marta.k9080'][URL]http://i43.tinypic.com/309hixf.jpg[/URL] ojej jak uroczo:loveu: jak ja bym chciała mieć dwa psy:placz:[/QUOTE] tez chce 2! :( ale na razie to musze zapomniec...:diabloti: Milo, jest piekny, boksery bardzo mi sie podobaja!:loveu: chlopaki sie powoli dogadaja, spokojnie, Olis grzeczny chlopak, tylko jedynaczkowi trudniej jest sie z konkurencja pogodzic:evil_lol: Quote
Kaaasia Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 [quote name='Tekla64']ale warto probowac zlapac te momenty , wiem ze nie latwo wiem ze sa za szybkie bestyje ale staraj sie rob mimo wszytsko a noz sie uda i zostanie uwieczniona mala glowa na dlugich lapach, lub mala glowa na wielkim torsie , albo duza glowa na malym ciele i chudzienkiej szyjce albo ogromniaste lapska z mala reszta sama wiesz jak to bedzie i ma sie to w pamieci ale ja zaluje ze nie mam zdjec tych chwil[/QUOTE] Ja żałuję, że nie mam za dużo zdjęć pierwszego psa dlatego teraz straram się latać z aparatem jak tylko się da :smile: [quote name='Izabela124.']Spóźnione wszystkiego dobrego dla Oliego i gratuluję nowego członka rodziny![/QUOTE] Dzięki [quote name='Besti']Naniuniali się wszyscy i ciiiisza:P Dawaj foty Szczylka:P[/QUOTE] Nie mam zgranych :roll:. Zaraz dam Olka. [quote name='leónowa']Ja sie jeszcze nie naniuniałam:-(:-( A więc.. śliczny piesiunieczek, kochany faflaczek, niech sie zdrowo chowa:loveu: Musiałam...:evil_lol:[/QUOTE] Dzięki :smile: [quote name='justysiek']tez chce 2! :( ale na razie to musze zapomniec...:diabloti: Milo, jest piekny, boksery bardzo mi sie podobaja!:loveu: chlopaki sie powoli dogadaja, spokojnie, Olis grzeczny chlopak, tylko jedynaczkowi trudniej jest sie z konkurencja pogodzic:evil_lol:[/QUOTE] Z tą grzecznością Olka to różnie bywa :diabloti: a mały jak się rozbryka to też jest aniołeczkiem :diabloti: Quote
Recommended Posts