Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']witamy w krainie pogryzionych stóp i rąk ... w krainie płynącej moczem i kupami :evil_lol:[/QUOTE]

:roflt::roflt:
Ale nie sposób się z tymi nie zgodzić :evil_lol:

[URL]http://i42.tinypic.com/30svhuf.jpg[/URL] Oli wyśmiewa się z małego :lol: Ale mały jest fajny i jaką ma śmieszna białą końcówkę ogona :loveu:

Nie martw się na zapas. I tak jest u Was dobrze, a będzie jeszcze lepiej.

Posted

Milo :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Jak go Oli broni, to będzie dobrze ;) Nie martw się zazdrością Oliego :) Tora też jest zazdrosna o Lumpka. Więc zazdrość pewnie nie minie, takie są te nasze czworonogi :D

Posted

[quote name='Vectra']o rany jaki śmieszny :loveu:

witamy w krainie pogryzionych stóp i rąk ... w krainie płynącej moczem i kupami :evil_lol:[/QUOTE]
Aby tylko pogryzionych stóp i rąk. Mały jest raczej amatorem nowych mebelków :diabloti:
A teraz właśnie zjada mi klapka :mad:

[quote name='wilde22']jaki ślicznusi. Na pewno się dogada ze starszym braciszkiem :D[/QUOTE]

[quote name='(:Buńka:)']Jeju jaka mordunia śliczna:loveu: Z Olikiem się na pewno dogadają;)[/QUOTE]
Taką mam nadzieję ;)

[quote name='kalyna']:roflt::roflt:
Ale nie sposób się z tymi nie zgodzić :evil_lol:

[URL]http://i42.tinypic.com/30svhuf.jpg[/URL] Oli wyśmiewa się z małego :lol: Ale mały jest fajny i jaką ma śmieszna białą końcówkę ogona :loveu:

Nie martw się na zapas. I tak jest u Was dobrze, a będzie jeszcze lepiej.[/QUOTE]
Co prawda, to prawda, a taki chodzenie za nim aby sprawdzić gdzie i co zrobił jest upierdliwe. A ściereczka do siusiania jest super zabaweczką :evil_lol:
Jak narazie bardzo się nie martwię, bo wiem że to musi trochę potrwać zanim się dogadają.

[quote name='magdabroy']Milo :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Jak go Oli broni, to będzie dobrze ;) Nie martw się zazdrością Oliego :) Tora też jest zazdrosna o Lumpka. Więc zazdrość pewnie nie minie, takie są te nasze czworonogi :D[/QUOTE]
Chwilami Oli zachowuje się tak jakby sam nie wiedział czego chce- rano była super zabawa, na spacerze nie chciał zjeść stafików i dał małemu po nich połzaić a w domu burknął bo mały przeszedł :roll:. Oli jako rozpieszczony jedynak musi sobie wszystko, powolutku poukładać w łepetynce ;)

Posted

Faaaaajny jest:loveu: Ładne imie. No to teraz pozostało zaopatrzyć się w ręczniki papierowe i zbierać szczochy:loveu: Wymizać od cioci!

Posted

Sliczny brachol. Nagradzaj Oliego za dobre zachowanie wobec malego. Mojej kocicy dzikiej na nowosci to bardzo pomoglo mimo iz kot to wiekszy indywidualista. :evil_lol:

Posted

Trafiłam tu przypadkiem i żem sie zakochała:):):)
Choć osobiście wolę rude boksie ( bo taką miałam) to z Twoich się zakochałam.
Są cudne, ależ Ci zazdroszczę dwóch takich cudeniek.

Ehhh ja też chce znowu mieć boksa!

Posted

cudny maluch ! no do zaduszenia jest poprostu, i te galy niewinne !
bedzie dobrze , sama wiesz ze czasem musi potrwac to nie ma sie co madrowac, inni maja wiksze problemy a z mizianiem na dwie rece to juz tak zostanie , ja jeszcze musze nogi i kolana czasem dolaczyc hihihi
ale bedzie swietna para!

Posted

[quote name='Besti']Faaaaajny jest:loveu: Ładne imie. No to teraz pozostało zaopatrzyć się w ręczniki papierowe i zbierać szczochy:loveu: Wymizać od cioci![/QUOTE]
Mały upatrzył sobie dywany do szczochania :diabloti:

[quote name='Don_Vito']Kaś! :loveu: Młody jest piękny! :loveu:
Super, że jakoś się chłopaki dogadują! :razz:[/QUOTE]
Fajny, fajny. Ciekawa jestem co z niego wyrośnie :smile:

[quote name='Franca81']Sliczny brachol. Nagradzaj Oliego za dobre zachowanie wobec malego. Mojej kocicy dzikiej na nowosci to bardzo pomoglo mimo iz kot to wiekszy indywidualista. :evil_lol:[/QUOTE]
Oli jest nagradzany za dobre zachowania i ładną zabawę. Jak daje jakieś smaczki to dostają do dzioba równocześnie. Tak samo jest z zabawkami, każdy bawi się z inną ręką :evil_lol:

[quote name='Atomowka']Trafiłam tu przypadkiem i żem sie zakochała:):):)
Choć osobiście wolę rude boksie ( bo taką miałam) to z Twoich się zakochałam.
Są cudne, ależ Ci zazdroszczę dwóch takich cudeniek.

Ehhh ja też chce znowu mieć boksa![/QUOTE]
W boksiach nie można sie nie zakochać :loveu:
W pierwszych, dawnych założeniach mały miał być rudy ale wyszedł pręgowany :loveu:

Chcieć to móc ;)

[quote name='Tekla64']cudny maluch ! no do zaduszenia jest poprostu, i te galy niewinne !
bedzie dobrze , sama wiesz ze czasem musi potrwac to nie ma sie co madrowac, inni maja wiksze problemy a z mizianiem na dwie rece to juz tak zostanie , ja jeszcze musze nogi i kolana czasem dolaczyc hihihi
ale bedzie swietna para![/QUOTE]
Miny to on wali genialne, zwlaszcza jak w zębach trzyma firankę lub ucieka z butem:evil_lol:
No przy większej grupie takie mizianie to bardziej skomplikowany proces ale da się zrobić ;)

Guest wolfheart
Posted

[url]http://i43.tinypic.com/309hixf.jpg[/url]

ojej jak uroczo:loveu:

jak ja bym chciała mieć dwa psy:placz:

Posted

[quote name='marta.k9080'][URL]http://i43.tinypic.com/309hixf.jpg[/URL]

jak ja bym chciała mieć dwa psy:placz:[/QUOTE]
Niedługo będziesz miała ;)

Posted

rob zdjecia i to takie cobys zas pozniej widziala co w ktorym momencie rosnie bo one sa w tym procesie genialne kazda czesc ciala rosnie osobno i w najmniej oczekiwanej chwili nie pasujac do reszty ciala by na sam koniec zrbic sie cudnym harmonijnym kompaktowym psem

Posted

[quote name='Besti']Kasiu JESZCZE masz dywany?:evil_lol:[/QUOTE]
Jeszcze jakieś kawałki są :eviltong:

[quote name='masdamerka']Ale piękny Milo :loveu: Wymiziaj Młodego ode mnie, no i Oliego żeby nie był zazdrosny :cool3:[/QUOTE]
Miziam ich cały czas :smile:

[quote name='Tekla64']rob zdjecia i to takie cobys zas pozniej widziala co w ktorym momencie rosnie bo one sa w tym procesie genialne kazda czesc ciala rosnie osobno i w najmniej oczekiwanej chwili nie pasujac do reszty ciala by na sam koniec zrbic sie cudnym harmonijnym kompaktowym psem[/QUOTE]
Staram się robić ale to nie jest proste- oni są za szybcy, a mały nie chce pozować :evil_lol:

Posted

ale warto probowac zlapac te momenty , wiem ze nie latwo wiem ze sa za szybkie bestyje ale staraj sie rob mimo wszytsko a noz sie uda i zostanie uwieczniona mala glowa na dlugich lapach, lub mala glowa na wielkim torsie , albo duza glowa na malym ciele i chudzienkiej szyjce albo ogromniaste lapska z mala reszta
sama wiesz jak to bedzie i ma sie to w pamieci ale ja zaluje ze nie mam zdjec tych chwil

Posted

[quote name='marta.k9080'][URL]http://i43.tinypic.com/309hixf.jpg[/URL]

jak ja bym chciała mieć dwa psy:placz:[/QUOTE]

tez chce 2! :( ale na razie to musze zapomniec...:diabloti:

Milo, jest piekny, boksery bardzo mi sie podobaja!:loveu: chlopaki sie powoli dogadaja, spokojnie, Olis grzeczny chlopak, tylko jedynaczkowi trudniej jest sie z konkurencja pogodzic:evil_lol:

Posted

[quote name='Tekla64']ale warto probowac zlapac te momenty , wiem ze nie latwo wiem ze sa za szybkie bestyje ale staraj sie rob mimo wszytsko a noz sie uda i zostanie uwieczniona mala glowa na dlugich lapach, lub mala glowa na wielkim torsie , albo duza glowa na malym ciele i chudzienkiej szyjce albo ogromniaste lapska z mala reszta
sama wiesz jak to bedzie i ma sie to w pamieci ale ja zaluje ze nie mam zdjec tych chwil[/QUOTE]
Ja żałuję, że nie mam za dużo zdjęć pierwszego psa dlatego teraz straram się latać z aparatem jak tylko się da :smile:

[quote name='Izabela124.']Spóźnione wszystkiego dobrego dla Oliego i gratuluję nowego członka rodziny![/QUOTE]
Dzięki

[quote name='Besti']Naniuniali się wszyscy i ciiiisza:P Dawaj foty Szczylka:P[/QUOTE]
Nie mam zgranych :roll:.
Zaraz dam Olka.

[quote name='leónowa']Ja sie jeszcze nie naniuniałam:-(:-(

A więc.. śliczny piesiunieczek, kochany faflaczek, niech sie zdrowo chowa:loveu:

Musiałam...:evil_lol:[/QUOTE]
Dzięki :smile:

[quote name='justysiek']tez chce 2! :( ale na razie to musze zapomniec...:diabloti:

Milo, jest piekny, boksery bardzo mi sie podobaja!:loveu: chlopaki sie powoli dogadaja, spokojnie, Olis grzeczny chlopak, tylko jedynaczkowi trudniej jest sie z konkurencja pogodzic:evil_lol:[/QUOTE]
Z tą grzecznością Olka to różnie bywa :diabloti: a mały jak się rozbryka to też jest aniołeczkiem :diabloti: