joaaa Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Enia została znaleziona na cmentarzu w okolicach Wwy, gdzie mieszkała razem ze swoimi szczeniakami. Wg. weta ma ok. 2-3 lat. Jest suczka bardzo wrażliwą, potrzebującą bliskiej obecności człowieka, łatwo się wycofuje i trzeba na nowo odbudowywać jej zaufanie. Jest bardzo łagodna, nie ma w niej nawet cienia agresji do człowieka, nawet w sytuacji stresowej. Widać, że była bita, smycz lub miotła, czy inny kij w ręku powodują, że stara się znaleźć w bezpiecznej odległości, w bezpiecznym miejscu. Podobnie reaguje na podniesiony głos. Bardzo dobrze dogaduje się z innymi psami i kotami. Mieszka w tej chwili w budzie, jest czujna i dużo szczeka, ale myślę, że w razie rzeczywistego zagrożenia raczej salwowałaby się ucieczką. Myślę, że powinna trafić do mieszkania czy domu, bo bardzo potrzebuje bliskości człowieka. Oczywiście jest wysterylizowana. U mnie mieszka od listopada razem ze swoim przyjacielem Alusiem. Quote
joaaa Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Proszę o zajrzenie cioteczki od onków!!!!!!!!!! Quote
joaaa Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Enia, pokaz się ciotkom od onków!!!!!!!!!! Quote
joaaa Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Iza, dzięki! A gdzie ciotki ON-kowe??? Enia z Alusiem, z którym mieszka: Quote
joaaa Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Witaj Malagos, dzięki za zajrzenie! Enia prosi onkowe ciotki o odwiedziny i szukanie domu! Quote
joaaa Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Eniu, nikt nie zajrzał przez cały dzień. :( Quote
joaaa Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Enia, pokaż się!!!!!!!! Iza, zmieniłaś avatar. :) Quote
Iza i Avanti Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 joaaa napisał(a):Enia, pokaż się!!!!!!!! Iza, zmieniłaś avatar. :) Muszę tą siwą mordkę pokazać Quote
Iv_ Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Iza i Avanti napisał(a):Podniesiemy Enię. Izula, cudny dziadziuniowy awatar :loveu::loveu: Może ktoś wypatrzy Enię ;) taka fajna sunieczka :loveu: Quote
malagos Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Joaaa, a ona ma ogłoszenia? tu na dogo to małe szanse na dom............... Quote
Iza i Avanti Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 malagos napisał(a):Joaaa, a ona ma ogłoszenia? tu na dogo to małe szanse na dom............... Malagos! Ja będę robiła pakieciki dla Eni i Altusia http://www.dogomania.pl/threads/205584-Sznaucerowaty-Alu%C5%9B-szuka-swojego-cz%C5%82owieka-kt%C3%B3ry-nauczy-go-jak-si%C4%99-nie-ba%C4%87. Quote
furciaczek Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Mam nadzieje ze bedzie odzew z ogloszen:) Quote
joaaa Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 No, ja tez mam nadzieję. Dzisiaj Iza, podeślę Ci tekst. Quote
joaaa Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Iza, dzięki za podnoszenie. :) Mam trochę problemów i jakoś nie mam weny do tekstu. Quote
Recommended Posts