ms_arwi Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 fotki widac :) i Fante z zabawkami na nich :) Quote
chita Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 czy mi sie wydaje czy ona tak drobinka przy Prosiaku:loveu: koszt lekow na szczescie nie wielki, teraz tylko domu... Quote
agaga21 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 a czy ona widzi na to oczko? słodka jest, oby ktoś ją bardzo, bardzo pokochał. Quote
vena&vivi Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 widzi coraz lepiej juz łepka nie przekrzywia, zachęca Prosiaka do zabawy - śmieszna jest :) Quote
vena&vivi Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 niestety nie #placz mam Prosiaka na DT i jej nie wcisnę. Chciałam do niego ją dosadzić tylko nie mam kasy na utrzymanie kolejnego psa i do 22 czerwca jestem bez Przemka i już mi ciężko. Zal mi jej bo to kochana sunia - dogaduje się ze wszystkimi psami i sukami. Jak tylko mogę to chodzę po nią i z Prosiem drepczą razem na spacerach. Quote
agaga21 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='vena&vivi']niestety nie #placz mam Prosiaka na DT i jej nie wcisnę. Chciałam do niego ją dosadzić tylko nie mam kasy na utrzymanie kolejnego psa i do 22 czerwca jestem bez Przemka i już mi ciężko. Zal mi jej bo to kochana sunia - dogaduje się ze wszystkimi psami i sukami. Jak tylko mogę to chodzę po nią i z Prosiem drepczą razem na spacerach.[/QUOTE] rozumiem, myślałam, że może masz ją razem z prosiaczkiem. Quote
vena&vivi Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Potrzeba osoby do wizyty przed adopcyjnej z Chełmna (ja niestety teraz bez auta). Pojawiło się światełko dla Fanty Quote
vena&vivi Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Fanta w nowym domku, dzisiaj pojechała - czekam na fotki. Będzie chodziła w różowej obroży i spała w puchowym posłanku. Zadko będzie sama - Państwo mogą ją do pracy zabierać. Państwo mają kota ale są przygotowani, że mogą je do siebie przyzwyczajać nawet miesiącami. Trzymajcie kciuki. Baaardzo wszystkim dziękuje za pomoc a szczególnie Kana za ogłoszenia, allegro i piękny tekst. a no i nie wytrzymałam i zadzwoniłam :P Fanta jest ciekawa kota, mówią, że do zabawy go zachęca a ten bezczelny na nią prycha:mad: :) troche czasu i się dogadają. Oczywiście wiedzą, że oba zwierzaki mają być pod ich kontrolą a jak wychodzą to mają rozdzielać. Niunia zjadła kolację bez grymaszenia czyli chyba stresa nie ma. Teraz są na spacerku :0 jezu jak ja się ciesze, rycze jak głupek oczywiście ze szczęścia. Kocham takie zakończenia a raczej początek jej nowego cudownego życia. Juuupi, hura, balanga:multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Krzyczeć ze szczęśćia mi się chce, ja pitole jak mi się morda śmieje:p Quote
chita Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: czyli niunia mieszka w chelmnie? Quote
vena&vivi Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Tak blisko na wizyty po adopcyjne:diabloti: Fur wstawi fotkę z pierwszego spaceru w nowym domku:multi:, dostałam na tel a nie mam kabla żeby zrzucić Quote
chita Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='vena&vivi']Tak blisko na wizyty po adopcyjne:diabloti: [/QUOTE] hehe no ja tez mam blisko, mozemy sie tam spotkac w polowie drogi:evil_lol: baardzo sie ciesze, teraz kolej prosiaka:mad: Quote
agaga21 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 suuuuuper!!!!!!!!!!!!! zajrzyjcie do onków-kolejna pseudo :( http://www.dogomania.pl/threads/207462-pseudohodowla-ko%C5%82o-Pi%C5%82y-9-ps%C3%B3w-w-syfie Quote
aniao Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 ale super wiadomość! trzymam kciuki za nowy domek i za Fantusię! Quote
vena&vivi Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Zdjątka z domku :) a za 6 dni się widzimy bo kończą się tabletki i na konsultacje przyjeżdzają do mojego weta :D Quote
ania z poznania Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Rewelacja :loveu:!!!! A dlaczego tytuł jeszcze straszy :mad::mad:???? Quote
Recommended Posts