Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety nie #placz mam Prosiaka na DT i jej nie wcisnę. Chciałam do niego ją dosadzić tylko nie mam kasy na utrzymanie kolejnego psa i do 22 czerwca jestem bez Przemka i już mi ciężko. Zal mi jej bo to kochana sunia - dogaduje się ze wszystkimi psami i sukami. Jak tylko mogę to chodzę po nią i z Prosiem drepczą razem na spacerach.

Posted

[quote name='vena&vivi']niestety nie #placz mam Prosiaka na DT i jej nie wcisnę. Chciałam do niego ją dosadzić tylko nie mam kasy na utrzymanie kolejnego psa i do 22 czerwca jestem bez Przemka i już mi ciężko. Zal mi jej bo to kochana sunia - dogaduje się ze wszystkimi psami i sukami. Jak tylko mogę to chodzę po nią i z Prosiem drepczą razem na spacerach.[/QUOTE]
rozumiem, myślałam, że może masz ją razem z prosiaczkiem.

Posted

Fanta w nowym domku, dzisiaj pojechała - czekam na fotki. Będzie chodziła w różowej obroży i spała w puchowym posłanku. Zadko będzie sama - Państwo mogą ją do pracy zabierać. Państwo mają kota ale są przygotowani, że mogą je do siebie przyzwyczajać nawet miesiącami. Trzymajcie kciuki.

Baaardzo wszystkim dziękuje za pomoc a szczególnie Kana za ogłoszenia, allegro i piękny tekst.

a no i nie wytrzymałam i zadzwoniłam :P
Fanta jest ciekawa kota, mówią, że do zabawy go zachęca a ten bezczelny na nią prycha:mad: :) troche czasu i się dogadają. Oczywiście wiedzą, że oba zwierzaki mają być pod ich kontrolą a jak wychodzą to mają rozdzielać. Niunia zjadła kolację bez grymaszenia czyli chyba stresa nie ma. Teraz są na spacerku :0 jezu jak ja się ciesze, rycze jak głupek oczywiście ze szczęścia. Kocham takie zakończenia a raczej początek jej nowego cudownego życia. Juuupi, hura, balanga:multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Krzyczeć ze szczęśćia mi się chce, ja pitole jak mi się morda śmieje:p

Posted

[quote name='vena&vivi']Tak blisko na wizyty po adopcyjne:diabloti:
[/QUOTE]

hehe no ja tez mam blisko, mozemy sie tam spotkac w polowie drogi:evil_lol:
baardzo sie ciesze, teraz kolej prosiaka:mad:

• 2 weeks later...