happybean Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 prosze o pomoc w okre艣leniu rasy psa Uploaded with ImageShack.us Quote
Martens Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 To chyba nawet jest dog, albo mix z bardzo du偶膮 domieszk膮 doga - jest to umaszczenie merle, kt贸re zdarza si臋 u dog贸w, ale jest niedopuszczalne u ps贸w wystawowych. Quote
Kasi i Lena Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Ale 艣liczny psiak, umaszczenie ma cudowne a r贸偶owy nosek pi臋kny. Moim zdaniem jest dogowaty ale ja si臋 na tym nie znam za bardzo. Quote
vege* Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Je艣li pies nie ma rodowodu to nie mo偶na o nim pisa膰, 偶e jest takiej i takiej rasy. Wg mnie pies ze zdj臋cia jest mixem w typie doga niemieckiego Quote
anetta Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Dok艂adnie tak jak dziewczyny napisa艂y. Sucz baardzo w typie. Oczy nieziemskie! To Twoja? Quote
Martens Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 vege* napisa艂(a):Je艣li pies nie ma rodowodu to nie mo偶na o nim pisa膰, 偶e jest takiej i takiej rasy. Wg mnie pies ze zdj臋cia jest mixem w typie doga niemieckiego Tylko, 偶e nikt nie napisa艂, 偶e pies nie jest rodowodowy; mo偶e ma tatua偶. Co prawda jak na doga uszy ma do艣膰 nietypowe, ale nie takie wady u rasowych ps贸w si臋 zdarzaj膮. Btw co w takim razie z og艂oszeniami na allegro ps贸w do adopcji mocno w typie jako rasowych? Quote
Recommended Posts