Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Afryka napisał(a):
Zaznaczam sobie wątek. Aż dziwne, że szczeniorka o takiej oryginalnej urodzie jeszcze nikogo nie znalazła.
Wiadomo może mniej więcej jakich rodziców miała suczka i jak duża wyrośnie? Wiem oczywiście, że tak na 100 % się nie da powiedzieć. Zastanawiam się czy gabarytowo będzie jak maliniak czy jak wielki owczarek niemiecki? Grube łapki ma na zdjęciach :)

raczej nie będzie gigantem;) ale na pewno wyrośnie do kolana albo ciut za;) rodziców nie widzieliśmy na oczy...było ich 7 czy 8...i niestety Gacusiowa czeka dalej na swój domek:( taka piękna...a nikt o nią nie zapytał nawet:-(

dzisiaj domek znalazł jej braciszek, który był w dt w Krakowie - Toffik - wstawiałam zdjęcie tu na wątku...z całego rodzeństwa została Gacusiowa i psiak, który też jest w Krakowie na tymczasie...ale nie mam zdjęć:shake:

Posted

Tak sobie myślę, ze może jakieś ogłoszenia na allegro itp. by coś dały? Tylko że znowu z allegro zgłaszają się często zupełnie przypadkowi ludzie i jak tu ich przesiać? Chociaż ja się muszę pochwalić, że właśnie dzięki aukcji udało mi się kiedyś znaleźć bardzo fajny dom stały dla kotki która była u mnie tymczasowo.

Posted

Ok, to ja mogę zrobić ogłoszenie na allegro, tylko chciałabym wiedzieć czy Autorka wątku zgadza się na podanie swoich danych kontaktowych do ogłoszenia? Czy może kontakt ma być do Andzi?

Posted

Afryka napisał(a):
Ok, to ja mogę zrobić ogłoszenie na allegro, tylko chciałabym wiedzieć czy Autorka wątku zgadza się na podanie swoich danych kontaktowych do ogłoszenia? Czy może kontakt ma być do Andzi?

[email protected], tel. 604275553

dzięki:) mała była na zbiorczym allegro...ale jakoś nikt nie dzwonił:shake:

Posted

Kashdog napisał(a):
Kurcze, nie mogę uwierzyć, że ona jeszcze w schronie siedzi. Ale jutro postaram się wrzucić jej nowsze zdjęcia to może akurat :roll:

wszyscy się nią zachwycają...a jednak:(

Posted

Aukcja tutaj http://allegro.pl/szczenie-w-typie-malinois-dla-aktywnej-osoby-i1586358416.html Mam nadzieję, że trochę pomoże w reklamowaniu suni.

Ja przyznam, że ta suczka jest dla mnie blisko psiego ideału i bardzo żałuję, że nie mogę jej wziąć. Chciałabym towarzysza albo towarzyszkę do dogtrekkingu - na razie muszę "pożyczać" suczkę Czajkę od mojej mamy.
Niestety mam w domu piętnastoletnią kotkę, której wysiadają nerki i wątroba i od początku roku na leczenie jej wydaliśmy już prawie dwa tysiące i to na pewno jeszcze nie koniec. Po pierwsze właśnie finansowo trochę u nas kiepsko, a po drugie nie chcę kici denerwować obecnością szczeniaka. Już zazdroszczę osobie, do której sunia trafi :)

Posted

Zrobiłam suni wątek na miau [url]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=21&t=127190[/url]
Od razu padło pytanie o jej stosunek do kotów. Czy coś wiadomo na ten temat?

Posted

[quote name='Afryka']Zrobiłam suni wątek na miau [URL]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=21&t=127190[/URL]
Od razu padło pytanie o jej stosunek do kotów. Czy coś wiadomo na ten temat?[/QUOTE]

Gacusiowa dzisiaj pojechała do swojego nowego domku z 2 kotami:p do Dąbrowy Górniczej:multi::multi::multi: po przyjeździe miałam już relacje biegunkowo-wymiotne z podróży:diabloti: ale państwu nic nie przeszkadzało i są nia zachwyceni:p

Posted

[quote name='olivetshka']Powodzenia, slicznotko!
Ciotki, a Wy uaktualnijcie może jej profil na OwP - ciągle ponoć szuka domu ;)

ja nie zakładałam...i tu też by się przydało zmienić tytuł;)

ale gdyby ktoś szukał to mamy onkowatą sunieczkę w schronie...tak jakby co:( ma ok. 4 mies....

Posted

[quote name='olivetshka']Powodzenia, slicznotko!
Ciotki, a Wy uaktualnijcie może jej profil na OwP - ciągle ponoć szuka domu ;)[/QUOTE]

Ja także nie zakładałam, ale postaram się dojść do tej osoby.

I zaraz coś pokombinuje z tytułem