andzia69 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Afryka napisał(a):Zaznaczam sobie wątek. Aż dziwne, że szczeniorka o takiej oryginalnej urodzie jeszcze nikogo nie znalazła. Wiadomo może mniej więcej jakich rodziców miała suczka i jak duża wyrośnie? Wiem oczywiście, że tak na 100 % się nie da powiedzieć. Zastanawiam się czy gabarytowo będzie jak maliniak czy jak wielki owczarek niemiecki? Grube łapki ma na zdjęciach :) raczej nie będzie gigantem;) ale na pewno wyrośnie do kolana albo ciut za;) rodziców nie widzieliśmy na oczy...było ich 7 czy 8...i niestety Gacusiowa czeka dalej na swój domek:( taka piękna...a nikt o nią nie zapytał nawet:-( dzisiaj domek znalazł jej braciszek, który był w dt w Krakowie - Toffik - wstawiałam zdjęcie tu na wątku...z całego rodzeństwa została Gacusiowa i psiak, który też jest w Krakowie na tymczasie...ale nie mam zdjęć:shake: Quote
Afryka Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Wciąż żadnego domku na horyzoncie? Choćby tymczasowego? Quote
andzia69 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Afryka napisał(a):Wciąż żadnego domku na horyzoncie? Choćby tymczasowego? ani dla niej...ani dla żadnego szczeniaka:placz: a jest ich z dnia na dzień coraz więcej:-( Quote
Afryka Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Tak sobie myślę, ze może jakieś ogłoszenia na allegro itp. by coś dały? Tylko że znowu z allegro zgłaszają się często zupełnie przypadkowi ludzie i jak tu ich przesiać? Chociaż ja się muszę pochwalić, że właśnie dzięki aukcji udało mi się kiedyś znaleźć bardzo fajny dom stały dla kotki która była u mnie tymczasowo. Quote
divia_gg Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Podejrzewam ze przesiew to najmniejszy problem, andzia - bo pewnie na nia kontakt da se rade. Byle tylko bylo kogo przesiewać:) Quote
Afryka Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Ok, to ja mogę zrobić ogłoszenie na allegro, tylko chciałabym wiedzieć czy Autorka wątku zgadza się na podanie swoich danych kontaktowych do ogłoszenia? Czy może kontakt ma być do Andzi? Quote
andzia69 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Afryka napisał(a):Ok, to ja mogę zrobić ogłoszenie na allegro, tylko chciałabym wiedzieć czy Autorka wątku zgadza się na podanie swoich danych kontaktowych do ogłoszenia? Czy może kontakt ma być do Andzi? [email protected], tel. 604275553 dzięki:) mała była na zbiorczym allegro...ale jakoś nikt nie dzwonił:shake: Quote
Kashdog Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Kurcze, nie mogę uwierzyć, że ona jeszcze w schronie siedzi. Ale jutro postaram się wrzucić jej nowsze zdjęcia to może akurat :roll: Quote
andzia69 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Kashdog napisał(a):Kurcze, nie mogę uwierzyć, że ona jeszcze w schronie siedzi. Ale jutro postaram się wrzucić jej nowsze zdjęcia to może akurat :roll: wszyscy się nią zachwycają...a jednak:( Quote
Afryka Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Aukcja tutaj http://allegro.pl/szczenie-w-typie-malinois-dla-aktywnej-osoby-i1586358416.html Mam nadzieję, że trochę pomoże w reklamowaniu suni. Ja przyznam, że ta suczka jest dla mnie blisko psiego ideału i bardzo żałuję, że nie mogę jej wziąć. Chciałabym towarzysza albo towarzyszkę do dogtrekkingu - na razie muszę "pożyczać" suczkę Czajkę od mojej mamy. Niestety mam w domu piętnastoletnią kotkę, której wysiadają nerki i wątroba i od początku roku na leczenie jej wydaliśmy już prawie dwa tysiące i to na pewno jeszcze nie koniec. Po pierwsze właśnie finansowo trochę u nas kiepsko, a po drugie nie chcę kici denerwować obecnością szczeniaka. Już zazdroszczę osobie, do której sunia trafi :) Quote
Afryka Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Zrobiłam suni wątek na miau [url]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=21&t=127190[/url] Od razu padło pytanie o jej stosunek do kotów. Czy coś wiadomo na ten temat? Quote
andzia69 Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='Afryka']Zrobiłam suni wątek na miau [URL]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=21&t=127190[/URL] Od razu padło pytanie o jej stosunek do kotów. Czy coś wiadomo na ten temat?[/QUOTE] Gacusiowa dzisiaj pojechała do swojego nowego domku z 2 kotami:p do Dąbrowy Górniczej:multi::multi::multi: po przyjeździe miałam już relacje biegunkowo-wymiotne z podróży:diabloti: ale państwu nic nie przeszkadzało i są nia zachwyceni:p Quote
savahna Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Tak sobie podczytywałam....Pewnie psisko przeżywało.... Powodzenia.:loveu: Quote
olivetshka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Powodzenia, slicznotko! Ciotki, a Wy uaktualnijcie może jej profil na OwP - ciągle ponoć szuka domu ;) Quote
andzia69 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='olivetshka']Powodzenia, slicznotko! Ciotki, a Wy uaktualnijcie może jej profil na OwP - ciągle ponoć szuka domu ;) ja nie zakładałam...i tu też by się przydało zmienić tytuł;) ale gdyby ktoś szukał to mamy onkowatą sunieczkę w schronie...tak jakby co:( ma ok. 4 mies.... Quote
Kashdog Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='olivetshka']Powodzenia, slicznotko! Ciotki, a Wy uaktualnijcie może jej profil na OwP - ciągle ponoć szuka domu ;)[/QUOTE] Ja także nie zakładałam, ale postaram się dojść do tej osoby. I zaraz coś pokombinuje z tytułem Quote
Recommended Posts