brazowa1 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Na stronce schroniska także jest jej fota: www.schronisko.sopot.toz.pl Suczka jest takim fajnym materiałem na pieska rodzinnego. Trochę mniejsza od dalmatyńczyka,wielkośc tak lekko ponad kolano, czysta,łagodna,pogodna i odrobinke zwariowana-ma dopiero rok. Chętnie by pobiegała i poszalała,tymczasem kraty,kraty,kraty i setka innych psów dookoła. Fajny z niej piesek,przed depresją ratuje ją otwartość charakteru i nieskomplikowane myslenie młodego psa. Gdyby opusciła schronisko szybko,uniknie degeneracji,jaka zawsze jest udziałem młodych psów,które zapuszczają w schronisku korzenie... na razie jest domowym,kochanym pieskiem. Jej schroniskowy nr to 47/11 Zna komende siad. Quote
brazowa1 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Aparat wyraźnie ja krępuje. Nie jest miłosniczka kotow,chętnie by je pogoniła. Quote
:: FiGa :: Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Wrzucilam ja na forum fundacji sos dalmatynczyki. Quote
Vilena Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Mogę wykorzystać zdjęcia i tekst z pierwszego postu do ogłoszeń? Quote
kaerjot Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Jeden głupi film dla dzieci i tyle nieszczęśliwych psów w kropki Quote
Litterka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 kaerjot napisał(a):Jeden głupi film dla dzieci i tyle nieszczęśliwych psów w kropki Film nie był głupi. To ludzie są idiotami, że wierzą, że pies z giełdy będzie taki sam jak w bajce... :( Quote
brazowa1 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Litterko,oni raczej nie widza różnicy,miedzy tym z giełdy,a tym prawidłowo wykropkowanym. Ma miec kropki i byc jak Pongo. Swoja drogą,jakos pomimo filmu,dalmatynczyki nie sa postrzegane jako super inteligentne psy. Lessi sie udało wypromować legendę mądrych collie,Szarik z Cywilem zapracowali dla owczarków,a dalmatyńczyki dalej maja nietęga opinię. Hm. Quote
Betbet Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 A bo w tym filmie to one też jakieś mega mądre nie były. Całą robotę odwalał kot i pies innej rasy tylko nie pamiętam jakiej;) Quote
brazowa1 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Betbet napisał(a):A bo w tym filmie to one też jakieś mega mądre nie były. Całą robotę odwalał kot i pies innej rasy tylko nie pamiętam jakiej;) az spojrzalam na film,to był aidarle terier. hehehe,fakt,dalmatyńczyki na tym filmie tylko biegają. Wczoraj w pracy babeczka mówi,ze się spieszy,bo ma pieska przywiązanego,patrze przez okno i pytam,a co on jest,bo tak z daleka niewyraznie go widzę. Babka z namaszczeniem :Krzyzówka yorka z bolończykiem. Nie wiedziałam,jak dosrać ,żeby nie obrazić,więc tylko westchnęłam i słodko oznajmiłam,że tak,tak kundelki są najsłodsze. Quote
Betbet Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 #@!#$!$#% nooo ale wiesz, on jest wciąż RASOWY. nie znasz się, oni wiedza lepiej Quote
brazowa1 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 tak,rasowy dwa razy bardziej,bo ma w sobie dwie rasy. Quote
Litterka Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 brazowa1 napisał(a):Litterko,oni raczej nie widza różnicy,miedzy tym z giełdy,a tym prawidłowo wykropkowanym. Ma miec kropki i byc jak Pongo. I właśnie dlatego są idiotami - bo nie widzą różnicy, że tamto to bajka, a pies... No cóż, pies to tylko (i aż :)) pies... Zawsze powtarzam, że pies to 90% obowiązków i 10% przyjemności. Tylko jak to jest, że te 10% jest więcej warte niż cała reszta? Quote
Recommended Posts