hankasanok Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 (edited) [quote name='Alicja']no proszę , prawdziwa Głowa Rodziny ;) Haniu podaj link do wydarzenia na FB proszę[/QUOTE] bardzo prosze Ala [URL]http://www.facebook.com/home.php#!/media/set/?set=a.541041649239547.124543.226191250724590&type=1[/URL] [quote name='fioneczka']wczoraj umknął mi wątek tak, Joasia jest z Jawirzna zaraz do niej napiszę i zaproszę na wątek[/QUOTE] no to czekamy na Bore! Wpadnijcie dziewczyny w wolnej chwili na watek STonZ-owski, mamy duzego czarnego Maxa, co sadzicie o nim z wygladu? jakich mógł miec przodków? Ja to juz snuje rózne domysły! Oczy to takie nawet bulowate ma jak sie w nie wpatrzec! Przyznam szczerze ze zapadł mi w serducho, niezły z niego gagatek, startuje do psów nawet sie nie zastanawiajac, wyrwał sie wolontariuszce i zaatakował naszego Miska! Jak go zauwazyłam jak pedzi w nasza strone to az mi sie goroco zrobiło, ale na szczescie szybko rozdzieliłysmy chłopaków! Teraz Max chodzi na spacery tylko ze sciśle wyznaczonymi przez nas osobami, czyli w sumie z 3! do ludzi pies jest ok, tylko skacze po nas....jeszcze czasem! :mad: ale sie go oduczy, tym bardziej ze to młodzian, szczylek! choc duzy! Edited January 10, 2013 by hankasanok Quote
fioneczka Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 już napisałam, pewnie odezwie się jak wróci z pracy a maluszek na FB udostępniony Quote
hankasanok Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 [quote name='fioneczka']już napisałam, pewnie odezwie się jak wróci z pracy a maluszek na FB udostępniony[/QUOTE] no to czekamy na odpowiedz, dzieki Asiu :loveu: Quote
bora1 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 no witam moge jak najbardziej zrobic malej wizyte, prosze tylkoo dane tej osoby :) w Jaworznie szczyle a oni po Polsce szukaja :P u mnie tez gowniarz na dt Quote
Zahra as-Sahra Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 [quote name='bora1']no witam moge jak najbardziej zrobic malej wizyte, prosze tylkoo dane tej osoby :) w Jaworznie szczyle a oni po Polsce szukaja :P u mnie tez gowniarz na dt[/QUOTE] Witam, Napisałam wiadomość na priva, podałam dane. Czekam na wiadomości po PA. Dziękuję i pozdrawiam:smile: Quote
bora1 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 jutro na 14 jestemy umowione na wizyte :) Quote
Alicja Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 [quote name='bora1']jutro na 14 jestemy umowione na wizyte :)[/QUOTE] kciuki :kciuki: w pogotowiu Quote
Zahra as-Sahra Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 [quote name='bora1']jutro na 14 jestemy umowione na wizyte :)[/QUOTE] Super! Myślę że wynik będzie pozytywny, ja po paru rozmowach mam dobre wrażenie. Quote
bora1 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 daje jak najbardziej zielone swiatlo dla tej adopcji! Panstwo bardzo mili, 3 dziewczyny w domu, wiec pies praktycznie nigdy sam nie bedzie ;) poza tym dziewczyna, z ktora romawailyscie trenuje siatke i prowadzi aktywny tryb zycia, biega wiec sunia tez bedzie ;) normalna, sympatyczna rodzina, mieszkaja kolo lasu, dodatkowo maja dzialke, ktora widac z balkonu, takze super warunki !!! Quote
Zahra as-Sahra Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Super wieści! Dziękuję pięknie za PA. W przyszłym tygodniu zawieziemy małą. Pozdrawiam serdecznie! Quote
hankasanok Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 [quote name='Zahra as-Sahra']Super wieści! Dziękuję pięknie za PA. W przyszłym tygodniu zawieziemy małą. Pozdrawiam serdecznie![/QUOTE] No to Elena przeszła chrzest bojowy, ma swoja pierwsza adopcje za sobą!:cool3:, teraz pójdzie jak z płatka....... Ciesze sie ze mała bedzie miała dobry domek, życze jej duuuuzo szczescia :p Quote
hankasanok Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='bora1']i jak? pojechala ?[/QUOTE] pojechała, pojechała..... przepraszam za opóźnienie, juz sie poprawiam Fuga nadaje z nowego domu :p, niech Pancia nosi...póki jeszcze moze :evil_lol: [IMG]http://img855.imageshack.us/img855/1656/fuga.jpg[/IMG] Quote
Alicja Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 :loveu::loveu:ścieniacek :loveu: [url]http://img855.imageshack.us/img855/1656/fuga.jpg[/url] Quote
Alicja Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='bora1']pies jest u nas w hotelu[/QUOTE] [B]który pies ?? Fuga ??to już nie w domu ????[/B] Quote
bora1 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 dokladnie, juz nie w domu, dane podane przez ta dzewczyne sa w polowie tylko jej, Kaludia Nachman to kolezanka, ktorej dziewczyna, u ktorej bylam na wizycie, psa oddala, a tamtej pies uciekl i przez tydzien nie zadala sobie trudu zeby go szukac!! kolezance tez nie powiedziala. ciekawi mnie tylko czemu nie zostala podpisana umowa adopcyjna ??!! pies zostaje u nas w hotelu, a dziewczyny jutro odziedzi SM i prawdobodobnie beda miec sparwe !!!!!! Quote
Alicja Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='bora1']dokladnie, juz nie w domu, dane podane przez ta dzewczyne sa w polowie tylko jej, Kaludia Nachman to kolezanka, ktorej dziewczyna, u ktorej bylam na wizycie, psa oddala, a tamtej pies uciekl i przez tydzien nie zadala sobie trudu zeby go szukac!! kolezance tez nie powiedziala. ciekawi mnie tylko czemu nie zostala podpisana umowa adopcyjna ??!! pies zostaje u nas w hotelu, a dziewczyny jutro odziedzi SM i prawdobodobnie beda miec sparwe !!!!!![/QUOTE] osz cholera , co za siksy przebrzydłe .... czyli co na nowo szukanie domku :( a mała taka słodka :( Quote
hankasanok Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='Alicja']osz cholera , co za siksy przebrzydłe .... czyli co na nowo szukanie domku :( a mała taka słodka :([/QUOTE] Elena juz powiadomiona, zaraz bedzie dzwonic do bory1, powiem tylko ze była w szoku..... jak my wszyscy zreszta! Quote
Alicja Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='hankasanok']Elena juz powiadomiona, zaraz bedzie dzwonic do bory1, powiem tylko ze była w szoku..... jak my wszyscy zreszta![/QUOTE] wcale się jej nie dziwię :( Quote
hankasanok Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='Alicja']wcale się jej nie dziwię :([/QUOTE] z tego wszystkiego zapomniałam zapytac ile własciwie sunia u nich była? ale tego to sie dowiemy pewnie później, co za ludzie!:angryy:, jak mozna! no ale poczekajmy na wyjasnienie całej sytuacji........ jak to w koncu było.......... Quote
fioneczka Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='bora1']daje jak najbardziej zielone swiatlo dla tej adopcji! Panstwo bardzo mili, 3 dziewczyny w domu, wiec pies praktycznie nigdy sam nie bedzie ;) poza tym dziewczyna, z ktora romawailyscie trenuje siatke i prowadzi aktywny tryb zycia, biega wiec sunia tez bedzie ;) normalna, sympatyczna rodzina, mieszkaja kolo lasu, dodatkowo maja dzialke, ktora widac z balkonu, takze super warunki !!![/QUOTE] [quote name='bora1']dokladnie, juz nie w domu, dane podane przez ta dzewczyne sa w polowie tylko jej, Kaludia Nachman to kolezanka, ktorej dziewczyna, u ktorej bylam na wizycie, psa oddala, a tamtej pies uciekl i przez tydzien nie zadala sobie trudu zeby go szukac!! kolezance tez nie powiedziala. ciekawi mnie tylko czemu nie zostala podpisana umowa adopcyjna ??!! pies zostaje u nas w hotelu, a dziewczyny jutro odziedzi SM i prawdobodobnie beda miec sparwe !!!!!![/QUOTE] nic z tego nie rozumiem ... rodzina, 3 dziewczyny i omówiona adopcja a nagle okazuje się że pies był wzięty dla kogoś no ale ja wielu rzeczy ostatnio nie rozumiem :roll: Quote
masza44 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 o żesz... jak tam można kłamać, kręcić, współczuję nerwów Elenie.......... Quote
Recommended Posts