Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='Alicja']no proszę , prawdziwa Głowa Rodziny ;)

Haniu podaj link do wydarzenia na FB proszę[/QUOTE]

bardzo prosze Ala
[URL]http://www.facebook.com/home.php#!/media/set/?set=a.541041649239547.124543.226191250724590&type=1[/URL]

[quote name='fioneczka']wczoraj umknął mi wątek
tak, Joasia jest z Jawirzna
zaraz do niej napiszę i zaproszę na wątek[/QUOTE]

no to czekamy na Bore!

Wpadnijcie dziewczyny w wolnej chwili na watek STonZ-owski, mamy duzego czarnego Maxa, co sadzicie o nim z wygladu? jakich mógł miec przodków? Ja to juz snuje rózne domysły! Oczy to takie nawet bulowate ma jak sie w nie wpatrzec! Przyznam szczerze ze zapadł mi w serducho, niezły z niego gagatek, startuje do psów nawet sie nie zastanawiajac, wyrwał sie wolontariuszce i zaatakował naszego Miska! Jak go zauwazyłam jak pedzi w nasza strone to az mi sie goroco zrobiło, ale na szczescie szybko rozdzieliłysmy chłopaków! Teraz Max chodzi na spacery tylko ze sciśle wyznaczonymi przez nas osobami, czyli w sumie z 3! do ludzi pies jest ok, tylko skacze po nas....jeszcze czasem! :mad: ale sie go oduczy, tym bardziej ze to młodzian, szczylek! choc duzy!

Edited by hankasanok
  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no witam moge jak najbardziej zrobic malej wizyte, prosze tylkoo dane tej osoby :) w Jaworznie szczyle a oni po Polsce szukaja :P u mnie tez gowniarz na dt

Posted

[quote name='bora1']no witam moge jak najbardziej zrobic malej wizyte, prosze tylkoo dane tej osoby :) w Jaworznie szczyle a oni po Polsce szukaja :P u mnie tez gowniarz na dt[/QUOTE]

Witam,
Napisałam wiadomość na priva, podałam dane. Czekam na wiadomości po PA.
Dziękuję i pozdrawiam:smile:

Posted

daje jak najbardziej zielone swiatlo dla tej adopcji! Panstwo bardzo mili, 3 dziewczyny w domu, wiec pies praktycznie nigdy sam nie bedzie ;) poza tym dziewczyna, z ktora romawailyscie trenuje siatke i prowadzi aktywny tryb zycia, biega wiec sunia tez bedzie ;) normalna, sympatyczna rodzina, mieszkaja kolo lasu, dodatkowo maja dzialke, ktora widac z balkonu, takze super warunki !!!

Posted

[quote name='Zahra as-Sahra']Super wieści! Dziękuję pięknie za PA. W przyszłym tygodniu zawieziemy małą.
Pozdrawiam serdecznie![/QUOTE]

No to Elena przeszła chrzest bojowy, ma swoja pierwsza adopcje za sobą!:cool3:, teraz pójdzie jak z płatka.......
Ciesze sie ze mała bedzie miała dobry domek, życze jej duuuuzo szczescia :p

Posted

[quote name='bora1']i jak? pojechala ?[/QUOTE]

pojechała, pojechała.....

przepraszam za opóźnienie, juz sie poprawiam

Fuga nadaje z nowego domu :p, niech Pancia nosi...póki jeszcze moze :evil_lol:

[IMG]http://img855.imageshack.us/img855/1656/fuga.jpg[/IMG]

Posted

dokladnie, juz nie w domu, dane podane przez ta dzewczyne sa w polowie tylko jej, Kaludia Nachman to kolezanka, ktorej dziewczyna, u ktorej bylam na wizycie, psa oddala, a tamtej pies uciekl i przez tydzien nie zadala sobie trudu zeby go szukac!! kolezance tez nie powiedziala. ciekawi mnie tylko czemu nie zostala podpisana umowa adopcyjna ??!! pies zostaje u nas w hotelu, a dziewczyny jutro odziedzi SM i prawdobodobnie beda miec sparwe !!!!!!

Posted

[quote name='bora1']dokladnie, juz nie w domu, dane podane przez ta dzewczyne sa w polowie tylko jej, Kaludia Nachman to kolezanka, ktorej dziewczyna, u ktorej bylam na wizycie, psa oddala, a tamtej pies uciekl i przez tydzien nie zadala sobie trudu zeby go szukac!! kolezance tez nie powiedziala. ciekawi mnie tylko czemu nie zostala podpisana umowa adopcyjna ??!! pies zostaje u nas w hotelu, a dziewczyny jutro odziedzi SM i prawdobodobnie beda miec sparwe !!!!!![/QUOTE]

osz cholera , co za siksy przebrzydłe ....
czyli co na nowo szukanie domku :( a mała taka słodka :(

Posted

[quote name='Alicja']osz cholera , co za siksy przebrzydłe ....
czyli co na nowo szukanie domku :( a mała taka słodka :([/QUOTE]

Elena juz powiadomiona, zaraz bedzie dzwonic do bory1, powiem tylko ze była w szoku..... jak my wszyscy zreszta!

Posted

[quote name='hankasanok']Elena juz powiadomiona, zaraz bedzie dzwonic do bory1, powiem tylko ze była w szoku..... jak my wszyscy zreszta![/QUOTE]

wcale się jej nie dziwię :(

Posted

[quote name='Alicja']wcale się jej nie dziwię :([/QUOTE]

z tego wszystkiego zapomniałam zapytac ile własciwie sunia u nich była? ale tego to sie dowiemy pewnie później, co za ludzie!:angryy:, jak mozna! no ale poczekajmy na wyjasnienie całej sytuacji........ jak to w koncu było..........

Posted

[quote name='bora1']daje jak najbardziej zielone swiatlo dla tej adopcji! Panstwo bardzo mili, 3 dziewczyny w domu, wiec pies praktycznie nigdy sam nie bedzie ;) poza tym dziewczyna, z ktora romawailyscie trenuje siatke i prowadzi aktywny tryb zycia, biega wiec sunia tez bedzie ;) normalna, sympatyczna rodzina, mieszkaja kolo lasu, dodatkowo maja dzialke, ktora widac z balkonu, takze super warunki !!![/QUOTE]

[quote name='bora1']dokladnie, juz nie w domu, dane podane przez ta dzewczyne sa w polowie tylko jej, Kaludia Nachman to kolezanka, ktorej dziewczyna, u ktorej bylam na wizycie, psa oddala, a tamtej pies uciekl i przez tydzien nie zadala sobie trudu zeby go szukac!! kolezance tez nie powiedziala. ciekawi mnie tylko czemu nie zostala podpisana umowa adopcyjna ??!! pies zostaje u nas w hotelu, a dziewczyny jutro odziedzi SM i prawdobodobnie beda miec sparwe !!!!!![/QUOTE]

nic z tego nie rozumiem ... rodzina, 3 dziewczyny i omówiona adopcja a nagle okazuje się że pies był wzięty dla kogoś
no ale ja wielu rzeczy ostatnio nie rozumiem :roll: