Ambra Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Karilka napisz cos wiecej! kiedy pojedzie do domku? jakich wdziekow uzylas ze domek znalazlas?:cool3: super, bardzo sie ciesze ze uniknie biedaczek schroniska!:multi: Quote
Kar0la Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Ja wiem, że psiaczek pojedzie do znajomego rodziny.:lol: To starszy, odpowiedzialny człowiek. Dzisiaj chyba pojadą do domu. :multi::multi::multi: Quote
Kar0la Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 A jednak domku nie będzie. :placz:Więcej napisze Karilka. Quote
Karilka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 :angryy: :diabloti: :diabloti: :angryy: :shake: :shake: :shake: Facet znalazł prace i pies sam by w domu miał zostawać! Nie da rady Szukkamy dalej! Musze iść... Quote
Kar0la Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Biedny psiak nadal śpi pod chmurką....a jutro schronisko...:-( Quote
modliszka84 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 kurcze, przeciez praca nie przeszkadza w posiadaniu psa.... wiele ludzi pracuje i... moze przekonasz jeszcze tego pana? czy piesek przyjeżdża jutro do schronu w Pabianicach? o której? wpadne do schroniska... Quote
Kar0la Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 No i nadszedł piątek...:placz: Quote
modliszka84 Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 haloo, Karilka co jest ze szczeniakiem? do nas dzisiaj żaden nie przyjechał :cool1: czy ktos go wziął do domu jednak? czy moze odzwiózł do schronu w Łodzi???? PS. Foto małego z Pabianic (możliwe ze brata tego od Karilki -czy on ma imię już?) Quote
Karilka Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Sorka dostępu do kompa nie miałam:(. Pies jeszcze u nas...dzisiaj gdzieś poszedł i jeszcze nie wrócił: pewnie wróci jutro ( oby nic mu sie nie stało!!!). Dom najpilniej z najpilniejszych potrzebny! Chociaż tymczas! Na zimę coś! Albo ma ktoś z Łodzi (lub okolic) bude na zbyciu??? Quote
Kar0la Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Niestety nie mam budy, ja sama takową potrzebuję. Rany, żeby nic mu się nie stało. Quote
Karilka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Może będzie domek.... zobaczymy. TRZYMAJCIE KCIUKI!!!:) Quote
Kar0la Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Śliczne imię i śliczny pies. Oby domek wypalił. Quote
Karilka Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Jeszcze niic nie wiem... zobaczymy jutro. Ale domu nadal szukamy!!! To nie jest pewny dom! Pozdrawiam Quote
Karilka Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Hooop. Misiaczku na górę! Taki grzeczny, średni piękny czarny szczenior śpi w zimnej wiacie i nikt nie może pomóc...:(((:placz::placz::placz::shake::shake::-( Quote
Kar0la Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Oj biedaku. Czemu nikt Cie nie chce? Quote
modliszka84 Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 No i co z tym psem?/?? Nie uwazacie ze lepie by mu było w schronie (np pabianickim), miałby przynajmniej jedzenie i budę nad głową... i chyba wieksze szanse na domek niz na ulicy :roll: ? Quote
Karilka Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Cały czas szukam domu i czekam od 3 dni na odpowiedz od pewnego chłopaka czy i kiedy go wezmą.... UWAGA UWAGA! Pies zaczął przejawiać agresję!!!:shake::shake::shake::-(:-(:-(:-(:placz::placz::placz: Dzisiaj rzucił sie na Iwasia (już 3 raz...) i tylko dzięki temu że Burek(:loveu:) go pogonił - mój piesek jest zdrowy i cały! Diego mnie porządnie ugryzł jak zabrałam Iwanka na ręce...:shake: Szczęście że Iwasiowi nic nie zrobił wielkiego (kilka skaleczeń). Nie wiem co mam robić... POMOCY Quote
modliszka84 Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 bo ... moze jest głodny, zabiedzony, zmarznęty, zobojętniały, ma dosc takiego życia... hę? Jak tak dalej pójdzie to predzej skonczy pod kołami samochodu.... Dlaczego nie pojechał do schroniska do Pabianic?? Mówiłas ze mial jechac w ubiegły piątek:roll: Quote
modliszka84 Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 bo ... moze jest głodny, zabiedzony, zmarznęty, zobojętniały, ma dosc takiego życia... hę? Jak tak dalej pójdzie to predzej skonczy pod kołami samochodu.... Dlaczego nie pojechał do schroniska do Pabianic?? Mówiłas ze mial jechac w ubiegły piątek:roll: Quote
Recommended Posts