Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_Aga_']Znalazłam na stronie azylowej...

http://www.zsok.tarnow.pl/?745,boks-nr-xiii

URZĄD GMINY PLEŚNA

Poz. ewidencji 67/2011

Samiec około 6 lat, duży, brązowy, szorstkowłosy.

Nie wiem, czy dobrze widzę na zdjęciu, ale on ma chyba łysy pysk.. ? :shake:

Ale z innymi psami ma kontakt, więc to może nic zaraźliwego... :roll:

Uploaded with ImageShack.us

Wydaje się być strasznie chudy....
Aga on jest tam tydzien, już go spryskali czymś , spytam w poniedziałek co mu jest , moze to byc grzybica ale nie wiem

Posted

Przepiekny pies, moze sie zgubil? Pamietam, jak w styczniu wlasciciele odbierali labradora, ktory im zaginal , czy jakos tak... Jak on sie cieszyl.. jak dziecko!

Posted

_Aga_ napisał(a):
To jest na pewno ten sam pies??

To jest piesek z łysym noskiem :lol:

"Nie rozumiem dlaczego tu jestem. Bo mam już 6 lat? Przecież to jeszcze nie starość! Mam dużo sił,lubię biegać i bawić się. Bo jestem chory? Ale to nie moja wina, ja nie chciałem być chory! Psy tak jak ludzie też chorują, są leczone, zdrowieją... Do mnie też na pewno przyjdzie pan weterynarz, posmaruje mi nosek specjalną maścią i po chwili będę znów zdrowy i piękny. A wtedy bez wstydu podejdę do krat i będę czekał na Ciebie, tego jedynego, ukochanego człowieka, który już nigdy mnie nie porzuci i którego będę kochał z całych swoich sił do końca świata! "

Posted

efra napisał(a):
Aga on jest tam tydzien, już go spryskali czymś , spytam w poniedziałek co mu jest , moze to byc grzybica ale nie wiem

Czemu on ma kolczatke na szyi? Popatrze po ogloszeniach, czy komus nie zaginal wyżel

Posted

Jeżeli w weekend (a raczej bardzo późnym wieczorem ;) ) znajdę trochę czasu, to zrobię mu ogłoszenia na tych portalach, na których ma Biszkopt i Homer..