Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś spędziliśmy z Niulkiem 2,5 godz w klinice. Piesek ma raka prostaty, ale rokowania są dobre. Zrobiliśmy badania krwi, rentgen oraz USG. 20 kwietnia odbędzie się operacja Labka- będziemy o niego walczyć, bo to naprawdę cudowny pies... :*

Pomogę mu tyle ile się da, do końca leczenia może przebywać u mnie, a co będzie potem??? zobaczymy :( wiem ,że będzie trudno, ale zróbmy wszystko żeby znaleźć mu dom, tak, żeby miał go kto kochać, gdy już będzie zdrowy!

Posted

Oj cholibka niedobrze. Posłałam 100 na leczenie labradorka. K&M wydaje mi się, że powinnaś być księgową psiaka - bo to najsprawniej logistycznie będzie. To nie jest trudne, jeśli się systematycznie wpisuje wpłaty w jakimś poście na pierwszej stronie. Jeśli nie masz nic przeciwko, to podaj Asikowskiej swoje konto na PW (klikasz w nick i tam się pojawia możliwość wysłania prywatniej wiadomości). No trzeba ratować biedaka... Ja niestety w środę wyjeżdżam z kraju na 3 tygodnie, więc nie będę śledziła wydarzeń.

Posted

Niestety nici :( rodzinka mogła go wziąć, ale tylko do kojca z młodym wyżełkiem, który ma troszkę ADHD, a w jego stanie to wykluczone.
Poza tym on potrzebuje człowieka, a tam byłby cały czas sam ...:( szukam dalej.

Posted

Oj to super - razem z moją skromną dyszką jest 30 - zawsze troszkę lżej. Ja postaram się też coś więcej wyskrobać, tylko już tyle (dziesiąt) psów mi siedzi w kieszeni, że na pewno nie zawsze dam radę.

Posted

Rozmawiałam z pewną panią, która właśnie straciła swojego pieska i obiecała, że zastanowi się nad domkiem dla Lapika. Jutro o 8 jedziemy do kliniki- trzymajcie kciuki!! :(
Chciałabym dodać tu jakieś jego zdjęcia- tym razem wesołe :) jak to się robi???

• 2 weeks later...
Posted

Nie znalazłam nikogo kto podjąłby się opieki na Lapikiem, ale jest u mnie i czuje się bardzo szczęśliwy. Robimy wszystko by nas nie przegonili z mieszkanka, chodzimy na spacerki i szalejemy razem na dywanie :D :D :D Chciałabym dodać zdjęcia, ale jeszcze nie obczaiłam tego systemu :) mam też troszkę słabe łącze ale coś wymyślę! :)

Posted

Ta ostatnia fotka jest zrobiona tuż po kąpieli :) najlepsze było to, że Lapisław :P położył się elegancko w wannie i sprawiał wrażenie zadowolonego, był grzeczniutki do momentu kiedy wydostał się z wanny i zrobił mi ,,sruuuuu" do pokoiku :) :) :)

• 2 weeks later...
Posted

tak tak tak, zdjęcia Gasparka są cudowne :) tak się cieszę, że mu się udało, chyba się popłaczę ze szczęścia, że mój mały dzikusek skradł serduszka takich fajowskich ludzi!!!! :) :) :)

• 3 months later...