Agucha Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [quote name='zerduszko']Łatwiej byłoby posłać mailem :P do wydrukowania.[/QUOTE] Ale wtedy byłaby bez mojego podpisu ;) Elektronicznego nie posiadam. Quote
Agnieszka_K Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Bozi droggi wchodze po długiej neiobecności a Werka ma dom:crazyeye::crazyeye::crazyeye: cudownie:multi::multi::multi::loveu::loveu: mój spóźniony zapłon:oops: ale jak bardzo się cieszę!!! wszyscy chyba po cichu liczyli, że zostanie u Patrycji;) przecudnie się ułożyło a Werunia wygląda wspaniale!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
zerduszko Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [quote name='Agucha']Ale wtedy byłaby bez mojego podpisu ;) Elektronicznego nie posiadam.[/QUOTE] Można wypełnić swoją część i zeskanować :P Quote
sajlana Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Nie mamy e-podpisu ;) [quote name='zerduszko']Łatwiej byłoby posłać mailem :P do wydrukowania.[/QUOTE] Quote
Agucha Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [quote name='zerduszko']Można wypełnić swoją część i zeskanować :P[/QUOTE] Bez oryginalnego podpisu? Nie kombinuj ;) :eviltong: Quote
sajlana Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Ha! Pewnie, że zawsze sie liczy, że DT stanie sie DS... :eviltong:[quote name='Agnieszka_K']Bozi droggi wchodze po długiej neiobecności a Werka ma dom:crazyeye::crazyeye::crazyeye: cudownie:multi::multi::multi::loveu::loveu: mój spóźniony zapłon:oops: ale jak bardzo się cieszę!!! wszyscy chyba po cichu liczyli, że zostanie u Patrycji;) przecudnie się ułożyło a Werunia wygląda wspaniale!!! :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Quote
sajlana Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Widziałam....widziałam...mam zdjęcia...:eviltong: wracam w poniedziałek :cool3: Quote
Agucha Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='sajlana']Widziałam....widziałam...mam zdjęcia...:eviltong: wracam w poniedziałek :cool3:[/QUOTE] Sajlanko, czy to Ty zapchałaś mi skrzynkę 164,5 kb MMSem? :lol: :lol: :lol: Ja dopiero odczytałam go, bo wcześniej telefon mi mrugał na niebiesko, że coś się dobija ... ale miałam go w sypialni... Znaczy się, że Umowa podpisana i Werka zostaje? :) Quote
sajlana Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 To ja zapchałam....:oops: Wercia zostaje, nie miałam żadnych zastrzezeń co do nowego domu. Mieszkanie w kamienicy, a nie "kombajnie" duże, odpowiednie dla psiaka tych gabarytów, położone przy samym parku :p. Okolica raczej zielona i spokojna. Patrycja spokojna, zrównoważona, cechujaca się empatią i sporą dawką rozsądku (Werka wpatrzona jest w nią jak w obrazek...nie wyobrażam sobie ich rozdzielenia). Patrycja pracowała w schronisku oraz opiekowała się chorymi zwierzętami :p (:loveu:) Z wyjazdami nie bedzie problemu, zawsze będzie miał kto się ewentulanie Werką zająć. Praca Patrycji pozwala na zabieranie w niedługim czasie naszej dziewczynki na plan, w plener więc obie kobietki będa razem cały dzień. Wyprowadzana 3 razy dziennie, pełna micha i duuużo miłości :loveu: Brzunio wygląda wspaniale, powchłaniały się nawet ostatnie 2 rzędy cycorów :loveu: Pynio i szyjka mięciutka i obkłaczona całkowicie.... Cóz więcej powiedzieć....a! Nasza dziewczynka mnie poznała :loveu::loveu::loveu: Quote
sajlana Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [IMG]http://i55.tinypic.com/1126hzl.jpg[/IMG] [IMG]http://i55.tinypic.com/2eajvjq.jpg[/IMG] [IMG]http://i52.tinypic.com/nto2v.jpg[/IMG] [IMG]http://i56.tinypic.com/et6vc0.jpg[/IMG] [IMG]http://i56.tinypic.com/2ylvbk1.jpg[/IMG] [IMG]http://i54.tinypic.com/4l0fpe.jpg[/IMG] Quote
Agucha Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [CENTER][B]Sajlanko[/B], usuń prosze tą fakturę. Są na niej dane osobowe... Ja już ją wklejałam na wątek ;) Dziękuję Ci serdecznie za przeprowadzenie wizyty i podpisanie Umowy! Za zdjęcia i relacje. Ach! Za wszystko :loveu: [IMG]http://babskiswiat.net/files/67_630.jpg[/IMG] [B]:laola:[/B] [SIZE=5][U][B][COLOR=red]OGŁASZAM WSZEM I WOBEC - WERA MA JUŻ DOM![/COLOR][/B][/U] [/SIZE] [B]:laola: [/B] [B]Funiu[/B], zmień proszę tytuł wątku ;)[/CENTER] Quote
sajlana Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Cała przyjemność po mojej stronie :p To dla mnie zaszczyt współpracować z takimi osobami jak ty :loveu: i radość z możliwości pomocy potrzebującym ogoniastym :cool3: A to, że Werka ma dom jest najwspanialszym podziękowaniem za wszystko :loveu::loveu::loveu: Quote
handzia Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Jak miło patrzeć na te zdjęcia, Wera w domu, na łóżku...Wspaniale :) Quote
DORA1020 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 A jaki blysk w oku:lol:jak ona teraz slicznie wyglada,widac,ze jest szczesliwa. Quote
handzia Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Cioteczki, tak sobie właśnie pomyślałam, że skoro Werunia już w domku, to czas zadecydować co z finansami. Zostało coś tam chyba na koncie? Myślę, że osoby, które tutaj najwięcej się udzielały powinny coś zadecydować :) Quote
Agucha Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='handzia']Cioteczki, tak sobie właśnie pomyślałam, że skoro Werunia już w domku, to czas zadecydować co z finansami. Zostało coś tam chyba na koncie? Myślę, że osoby, które tutaj najwięcej się udzielały powinny coś zadecydować :)[/QUOTE] Na pewno trzeba będzie opłacić ostatnią fakturę, no i myślałam żeby zamrozić Werce pieniądze na sterylkę. Nie dało się jej ciachnąć pomimo 2 podejść... niestety. Co Wy na to? Resztę będzie można na bieżąco podzielić. Quote
handzia Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Agucha']Na pewno trzeba będzie opłacić ostatnią fakturę, no i myślałam żeby zamrozić Werce pieniądze na sterylkę. Nie dało się jej ciachnąć pomimo 2 podejść... niestety. Co Wy na to? Resztę będzie można na bieżąco podzielić.[/QUOTE] Ja jestem za:) Quote
sajlana Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 ja też :) w prezencie pozegnalnym mozemy zafundowac naszej dziewczynce sterylkę, Patrycja na pewno sie ucieszy :) Quote
Agucha Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='handzia']Ja jestem za:)[/QUOTE] [quote name='sajlana']ja też :) w prezencie pozegnalnym mozemy zafundowac naszej dziewczynce sterylkę, Patrycja na pewno sie ucieszy :)[/QUOTE] Werka pomogła swojego czasu innym psom, myślę że powinna coś dostać w spadku po nas - na nową drogę życia :lol: ;) Quote
sajlana Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 jest juz na tyle silna, że można ją "odjajnikować". Upałów też już nie będzie więc myslę że przed mrozami byłoby najlepiej to zrobić... Quote
Agucha Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='sajlana']jest juz na tyle silna, że można ją "odjajnikować". Upałów też już nie będzie więc myslę że przed mrozami byłoby najlepiej to zrobić...[/QUOTE] Dopiero skończyła cieczkę. To za wcześnie, a nam się teraz nigdzie nie spieszy :) Myślę, że listopad będzie w sam raz. Tak, żeby zdążyła odetchnąć, wyciszyć hormony i na święta była już elegancka. Quote
funia Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Teraz trzeba zrobic rozliczenie .Ile zostało ,ile zostawiamy Werce na np.jakieś potrzeby .I wspólna decyzja co zrobić z reszta pieniędzy . Quote
funia Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Aha ,Zdjęcia Wery jak lezy wyluzowana na podłodze w domu doprowadziły mnie do łez....Szczęscia oczywiście ;) Quote
Agucha Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='funia']Teraz trzeba zrobic rozliczenie .Ile zostało ,ile zostawiamy Werce na np.jakieś potrzeby .I wspólna decyzja co zrobić z reszta pieniędzy .[/QUOTE] Niestety w dalszym ciągu czekam na rachunki od p. Sylwi... Dzisiaj się upomnę, bo może zapomniala. Ja pamiętam cały czas, że obiecałam zrobić bilans wpływów i wydatków. Muszę mieć jednak "glinę w rękach" żeby coś ulepić :lol: Quote
sajlana Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 No tak...źle sformułowałam myśli :roll: miałam na myśli "przed mrozami" czyli przed końcem listopada-grudniem :lol: szczególnie, że Werka ma ponoć gorszy Zespół napięcia od niejednej z nas :p [quote name='Agucha']Dopiero skończyła cieczkę. To za wcześnie,m się teraz nigdzie nie spieszy :) Myślę, że listopad będzie w sam raz. Tak, żeby zdążyła odetchnąć, wyciszyć hormony i na święta była już elegancka.[/QUOTE] Quote
Recommended Posts