funia Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Ide się wieszać .Nie wyszło znowu .... Quote
Agucha Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 No to daj sobie spokój lub edytuj po swojemu ;) Ważne, że najistotniejsze info jest. Quote
Agnieszka_K Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [quote name='funia']Ide się wieszać .Nie wyszło znowu ....[/QUOTE] funia złaź ze strychu!:) kurcze co jest nie rozumiem - a jak zrobiłaś? Quote
funia Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Handzi dałam swoje hasło ona ma zadziałać ........ Quote
Agnieszka_K Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [quote name='funia']Handzi dałam swoje hasło ona ma zadziałać ........[/QUOTE] spoko:) to teraz trzymamy kciuki za handzię!:) EDIT: wysłałam Ci to jako dokument mailem - może tak się uda? Quote
Agnieszka_K Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 brawo!!!! jest!!!:D tylko usuńcie ten pierwszy i moją sygnaturkę ;) Quote
funia Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 JUŻ chyba bedzie dobrze .....Idę sznur odłozyc .... Quote
Agnieszka_K Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [quote name='funia']JUŻ chyba bedzie dobrze .....Idę sznur odłozyc ....[/QUOTE] odkładaj i złaź ze strychu - jest git!!!:) Quote
Agucha Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [B]Agnieszka[/B], o której Ty planujesz jechać w sobotę do hoteliku? Quote
handzia Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Funia musi mieć coś poprzestawiane w kompie bo zrobiłam jak ona i wyszło. Quote
Agnieszka_K Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [quote name='Agucha'][B]Agnieszka[/B], o której Ty planujesz jechać w sobotę do hoteliku?[/QUOTE] nie mam jeszcze zielonego pojęcia, bo mam strasznie hardcorowy ten weekend bo 18nastka siostry:) ale myślę, ze raczej po południu pózniej [quote name='handzia']Funia musi mieć coś poprzestawiane w kompie bo zrobiłam jak ona i wyszło.[/QUOTE] brawo!!! dzięki handzia:loveu::loveu::loveu: Quote
Agucha Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [quote name='Agnieszka_K']nie mam jeszcze zielonego pojęcia, bo mam strasznie hardcorowy ten weekend bo 18nastka siostry:) ale myślę, ze raczej po południu pózniej[/QUOTE] Hmmm, jeżeli chciałabys odebrac te witaminy i ewentualną karmę(ale nie obiecuję) to jedynie do godz 13-14, bo później nie ma nikogo kto mógłby to przekazać. Pasuje Ci czy załatwiać kogoś innego? Quote
Agnieszka_K Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [quote name='Agucha']Hmmm, jeżeli chciałabys odebrac te witaminy i ewentualną karmę(ale nie obiecuję) to jedynie do godz 13-14, bo później nie ma nikogo kto mógłby to przekazać. Pasuje Ci czy załatwiać kogoś innego?[/QUOTE] Aga nie jestem w stanie Ci obiecać na 100% - ale raczej się postaram!:) Quote
Agucha Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [quote name='Agnieszka_K']Aga nie jestem w stanie Ci obiecać na 100% - ale raczej się postaram!:)[/QUOTE] Ok. Najwyżej poproszę tatę :) Quote
Agnieszka_K Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [SIZE=2]czy widzieliście jak pięknie [/SIZE][SIZE=2][U][COLOR=darkorange] [URL="http://allegro.pl/uratuj-mi-zycie-to-tylko-5-zl-cegielka-i1561525643.html"]aukcja allegro[/URL][/COLOR][/U] Werki idzie? zostało tylko 38 tabletek :D a jutro kończymy [/SIZE][SIZE=2][URL="http://www.dogomania.pl/threads/205432-***-uratuj-mi-%C5%BCycie-to-tylko-5-z%C5%82-***"][COLOR=magenta]bazarek tabletkowy [/COLOR][/URL] na moim koncie allegro jest już wpłacone 70zł - reszta większa powinna być u vivy, ale chyba poczekam do końca aukcji z przelewaniem;) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/205432-***-uratuj-mi-%C5%BCycie-to-tylko-5-z%C5%82-***"][COLOR=magenta] [/COLOR][/URL][/SIZE] Quote
Celebrinfea Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Kochana to trzeba będzie nowy założyć ;) w końcu ja na urlop idę a jak migrena mnie złapie? :) Quote
Agnieszka_K Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [quote name='Celebrinfea']Kochana to trzeba będzie nowy założyć ;) w końcu ja na urlop idę a jak migrena mnie złapie? :)[/QUOTE] Ty to powinnaś ten cały zapas, który wykupiłaś z serduszkowej apteki powoli dawkować i oszczędzać na ciężkie czasy, a tak - lekomanię się tu na dogo uprawia:) Quote
handzia Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [quote name='Agnieszka_K'][SIZE=2]czy widzieliście jak pięknie [/SIZE][SIZE=2][U][COLOR=darkorange] [URL="http://allegro.pl/uratuj-mi-zycie-to-tylko-5-zl-cegielka-i1561525643.html"]aukcja allegro[/URL][/COLOR][/U] Werki idzie? zostało tylko 38 tabletek :D a jutro kończymy [/SIZE][SIZE=2][URL="http://www.dogomania.pl/threads/205432-***-uratuj-mi-%C5%BCycie-to-tylko-5-z%C5%82-***"][COLOR=magenta]bazarek tabletkowy [/COLOR][/URL] na moim koncie allegro jest już wpłacone 70zł - reszta większa powinna być u vivy, ale chyba poczekam do końca aukcji z przelewaniem;) [/SIZE][/QUOTE] [SIZE=2][SIZE=2]Ja nie mogę, jestem w szoku, ze 100 zostało tylko 38 tabletek :crazyeye: idzie jak błyskawica, Agnieszka wielkie, wielkie dzięki.:Rose::Rose::Rose: Już to pisałam sto razy, jesteś aniołem :loveu::loveu::loveu:[/SIZE][/SIZE] Quote
Agnieszka_K Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [quote name='handzia'][SIZE=2][SIZE=2]Ja nie mogę, jestem w szoku, idzie jak błyskawica, Agnieszka wielkie, wielkie dzięki.:Rose::Rose::Rose: Już to pisałam sto razy, jesteś aniołem :loveu::loveu::loveu:[/SIZE][/SIZE][/QUOTE] Handzia dziewczyno Ty mnie przestań zawstydzać!:oops::oops::oops: ;) a myślę, że do allegro przyczyniło się super wydarzenie na facebooku - podziękowania dla Marinki i Aguchy!:loveu::loveu::loveu: Quote
Celebrinfea Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [quote name='Agnieszka_K']Ty to powinnaś ten cały zapas, który wykupiłaś z serduszkowej apteki powoli dawkować i oszczędzać na ciężkie czasy, a tak - lekomanię się tu na dogo uprawia:)[/QUOTE] oj tam, taka lekomania to samo zdrowie :) Quote
handzia Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [quote name='Agnieszka_K']Handzia dziewczyno Ty mnie przestań zawstydzać!:oops::oops::oops: ;) a myślę, że do allegro przyczyniło się super wydarzenie na facebooku - podziękowania dla Marinki i Aguchy!:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać jak widzę takie rzeczy :evil_lol: Wszystkie jesteście super i już nic nie mówię ;) Quote
Agnieszka_K Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [quote name='handzia']Przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać jak widzę takie rzeczy :evil_lol: Wszystkie jesteście super i już nic nie mówię ;)[/QUOTE] umówmy się tak: [COLOR=deepskyblue][B][I]wszyscy jesteśmy super[/I][/B][/COLOR] :evil_lol: - to jest myślę słuszne i prawdziwe założenie :cool3: :evil_lol: Quote
Agucha Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Na dzień dzisiejszy gotowane - ryż, z mięsem i warzywami. Planujemy przerzucić ją na lepsza suchą. Quote
Recommended Posts