szogun Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Witam sledzę watek od poczatku .Dziekuje wszystkim za pomoc tej biednej psince . Ciesze sie ,ze sunia znalazła przystań w takim stanie .Mam nadzieję ,ze sunia szybko wyzdrowieje i znajdzie dom. Pani Sylwio ,czy sunia wykazuje jakieś negatywne zachowania?Pytam bo mam bedę pokazywać jej zdjęcie i moze chociaż w taki sposób pomogę ( na razie ). Jaką karme sucha Pani preferuje ? CZy Sunia chce jeśc sucha czy woli gotowane .Mojej mamy ON woli suchą karme . Quote
ewa36 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Matko super ze sunia nie w ciązy :) W jej stanie :shake: Dobra wiadomość na dobranoc Quote
gryf80 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 no to super,że ciąza wykluczona byłoby to-moim zdaniem-zbyt durze obciażenie dla jej zniszczonego organizmu.jak futro odrośnie będzie bardzo ładnym owczarkiem. Quote
sylwia zienkiewicz Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 nie robił uzg. wybadał ja i pooglądał i stwierdził ze nie jest w ciąży.Sunia jak na razie nie ma negatywnych zachowań.Do ludzi nie jest agresywna,nie wiem jak do dzieci bo do puki nie wyzdrowieje to dziecka do niej nie puszcze. sunia na razie je wszystko wiec ciężko powiedzieć co woli.Teraz jest tak zabiedzona że nie grymasi,może jak przybierze na wadze i trochę dojdzie do siebie to pokaże co woli.A ja preferuje Purine Dog Chow psiaki ładnie po niej wyglądają i chętnie ją jedzą. Quote
Agucha Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 [quote name='sylwia zienkiewicz']nie robił uzg. wybadał ja i pooglądał i stwierdził ze nie jest w ciąży.Sunia jak na razie nie ma negatywnych zachowań.Do ludzi nie jest agresywna,nie wiem jak do dzieci bo do puki nie wyzdrowieje to dziecka do niej nie puszcze. sunia na razie je wszystko wiec ciężko powiedzieć co woli.Teraz jest tak zabiedzona że nie grymasi,może jak przybierze na wadze i trochę dojdzie do siebie to pokaże co woli.A ja preferuje Purine Dog Chow psiaki ładnie po niej wyglądają i chętnie ją jedzą.[/QUOTE] Ja mam takie pytanko - do którego z Chełmińskich chadzacie? Mam nadzieję, że do Artura? Quote
ewa36 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Ehh, no ja kurczę wetem nie jestem ale byłabym z tą ciążą spokojniejsza jak by było usg :) Ważne że Werka jest pod dobrą ooieką ! :) Quote
kudlataja Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Na moje konto wpłynęły pierwsze pieniądze dla Wery, w sumie 425zł. Czy mam wypisać poszczególne wpłaty? Quote
Agnieszka_K Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 [quote name='kudlataja']Na moje konto wpłynęły pierwsze pieniądze dla Wery, w sumie 425zł. Czy mam wypisać poszczególne wpłaty?[/QUOTE] myślę, że jeśli były podane nicki z dogo to warto je wypisać -żeby móc zrobić porządek z deklaracjami. Samych imion i nazwisk nie - lub ewentualnie imię i pierwsza l. nazwiska ale to tylko moja opinia, co reszta na to?:) Quote
gryf80 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 dokładnie jak aga_k,deklar.stałe i jednorazowe,no i ile zostało po opłaceniu wszystkiego Quote
kudlataja Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 A więc jest tak: Iza_R 15zł celebrinfea za kwiecień 30zł Onka 10zł Agnieszka_K deklaracja 10zł Handzia 10zł Anna_O 100zł +200zł Gajowa na leczenie Wery 50zł Rozumiem, że wszystkie wpłaty są na Werę, bo różnie były opisane, nie ma też adnotacji czy to deklaracje stałe czy jednorazowe. Quote
Agnieszka_K Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 [U][B]z dogo:[/B][/U] [B]to są stałe:[/B] celebrinfea 30zł Agnieszka_K 10zł Handzia 10zł plus Noemi1 dopiszmy bo przelała na vivę:) 10zł [B]to jednorazowe:[/B] Gajowa 50zł anula42 300zł bela51 15zł [U][B]no i tajemniczy darczyńcy:[/B][/U] Onka 10zł Quote
kudlataja Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 rzeczywiście to Anula42, nie zauważyłam na wydruku;-) a Iza_R to bela51 Quote
Agnieszka_K Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 [quote name='kudlataja']rzeczywiście to Anula42, nie zauważyłam na wydruku;-) a Iza_R to bela51[/QUOTE] no to super to już wklejam do mojego poprzedniego posta, a funia sobie skopiuje rozliczenie na 1szą :) Quote
funia Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 [quote name='Agnieszka_K']myślę, że jeśli były podane nicki z dogo to warto je wypisać -żeby móc zrobić porządek z deklaracjami. Samych imion i nazwisk nie - lub ewentualnie imię i pierwsza l. nazwiska ale to tylko moja opinia, co reszta na to?:)[/QUOTE] Dokłądnie to samo napisałam kudlatej na pw . Czekamy więc na dokładne wyliczenia aby wiedzieć na czym stoimy . Quote
Agucha Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Podajcie mi proszę IBAN i SWIFT do prywatnego konta. Dwie osoby mnie o to prosiły ;) Quote
Agucha Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 [quote name='kudlataja']Na moje konto wpłynęły pierwsze pieniądze dla Wery, w sumie 425zł. Czy mam wypisać poszczególne wpłaty?[/QUOTE] W pierwszym lub drugim poście musi być rozliczenie. Jeżeli są to osoby spoza Dogo, wpisuj datę, kwotę, imię i pierwszą literę nazwiska. Quote
kakadu Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 czy moge prosic link do bazarku na ktorym jest wystawiona moja kurtka? chcialabym sledzic postepy ;) Quote
Agucha Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 [quote name='Agucha']Podajcie mi proszę IBAN i SWIFT do prywatnego konta. Dwie osoby mnie o to prosiły ;)[/QUOTE] Ponawiam prośbę, bo pilne. Ps. Jestem za tym, żeby księgowością zajmowała się jedna osoba... już zrobił się niepotrzebny chaos ;) Quote
Agnieszka_K Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 [quote name='kakadu']czy moge prosic link do bazarku na ktorym jest wystawiona moja kurtka? chcialabym sledzic postepy ;)[/QUOTE] kochana ona jeszcze nie wystawiona, bo Inga 2.raz musiała tamten bazarek sklecać:) jak tylko będzie ten nowy - od razu dam Ci znać!:) Quote
Agnieszka_K Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 [quote name='Agucha']Ponawiam prośbę, bo pilne. Ps. Jestem za tym, żeby księgowością zajmowała się jedna osoba... już zrobił się niepotrzebny chaos ;)[/QUOTE] przecież zajmuje się nią - kudlataja - Ona zbiera na prywatne konto i wszystko jest u góry wypisane elegancko. a ja rozsyłam nr konta, bo jestem częściej przy kompie ;) niestety Ibana i Swifta nie znam Quote
funia Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Myślę ,ze jak tylko Kudlata wróci z pracy to napisze .Ja zaraz jej esmsa napiszę co i jak . Quote
kudlataja Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Czy może mi ktoś powiedzieć co dalej z tymi pieniążkami, jak je przekazać i komu? Będę na bieżąco monitorowała wpłaty i informowała o nich. Quote
Recommended Posts