Korenia Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Widziałam gdzieś, że Nutka zginęła.. czy już się znalazła? Quote
Szira Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Znalazła się już, a właściwie to sama wróciła małpiszonica. Bo to było tak, że zawiozłam moje dwie pięknisie do mojej mamy na cały dzień ponieważ musiałam iść na kilkanaście godzin do pracy, żeby same nie siedziały bez spaceru, no i Nutka biegała sobie po podwórku, do domu bała się wejść, a księżniczka Hercia nie jest przecież jakimś podwórkowym Burkiem, siedziała w domu, I tak koło wieczora Nutka nawiała, nie wiem jak, chyba przez ogrodzenie musiała przeskoczyć. Ja wróciłam o 1 w nocy i jej nie było. Szukaliśmy jej po polach, krzakach itd. Już się bałam, że może się nie znaleźć bo toprzecież dzikus. Wieczorem jak zrobiło się ciemno to jeszcze koło mnie z koleżanką szukałyśmy, i poszłyśmy w kierunku mojej mamy, a tu telefon, ze Nuta biega koło bloku. Małpa musiała się przyczaić w krzakach koło bloku i czekała aż się ściemni i wylazła. Jak zobaczyła Hercię to przybiegła i za Hercią ładnie wróciła do domu. Hercia to teraz taka smycz na Nutkę. Gdyby ktoś sądził, ze ta biedna Nutka to taki aniołek to nic bardziej mylnego. Znikające kanapki, wygryziona dziura w worku z karmą, to nie Hercia jak początkowo sądziłam... ale dzielą sie łupami:) Quote
Korenia Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Ufffff! Całe szczęście, że już jest w domu! :) Quote
Recommended Posts